Help ik kom te snel klaar – Geen probleem!

0
(0)

Het is een gedacht die bij veel mannen letterlijk door het hoofd suist. Je bent net lekker bezig met seks. Het voorspel is ten einde en je begint aan het serieuzere werk. Je komt bij haar binnen en dan, in een flits: Ojee, ik kom te snel klaar!

Tip: klinkt dit bekend? Wacht dan niet langer! Bekijk mijn gratis videotip voor een handige techniek. Met deze techniek kun je het vanavond al tot wel 30 minuten volhouden.

Wat te doen als je te snel klaarkomt?

Wat nu? Je hebt slechts enkele seconden de tijd om te reageren. Moet ik het haar zeggen?
Moet ik gewoon doorgaan? Maar ik kan niet doen alsof. Als ik klaarkom is het voorbij.

Helaas, voordat je met deze gedachte stroom door kunt gaan om de beste keuze te maken beginnen je spieren zich samen te trekken. Je kegelspier of bekkenbodemspier zorgt dat je sperma wordt uitgedreven en binnen enkele seconden is het voorbij. Je gaat van, help ik kom te snel klaar, naar slap over haar heen liggen en je excuses aanbieden.

Zijn wij mannen die last hebben van een voortijdig orgasme dan verdoemd? Is er niets te doen tegen deze aandoening?

Gelukkig wel! Er zijn een paar eenvoudige huis tuin en keuken oplossingen waarmee je alvast in kunt grijpen.

Voorspel om seks voort te laten duren

Ten eerste is het erg belangrijk om er voor te zorgen dat je partner aan haar trekken komt. Zorg dus dat je haar al vanaf het begin verwent met een uitgebreid voorspel.
Vingeren en beffen zijn de beste manieren om je gevoelige penis buiten beschouwing te laten en haar toch in de zevende hemel te brengen.
Wissel af! Neem je tijd en vergeet je premature ejaculatie eventjes compleet.

Denk jij “ik kom te snel klaar” stop dan en wissel af!

Is die gedachte weer op weg? Help ik kom te snel klaar?
Stop dan direct en ga over op orale seks. Het is een ontzettend krachtige oplossing, omdat er geen enkele andere techniek is die een vrouw zo heftig stimuleert als orale seks.
Je presenteert dit als een manier om haar te verwennen dus het feit dat je dit ook doet om je eigen vroegtijdige ejaculatie te voorkomen hoeft niet aan bod te komen. Dit handige trucje kan je helpen om het een aantal minuten langer vol te houden. Wil je nog meer van zulke tips en technieken? Kijk dan snel mijn gratis videotip!

Communicatie over te snel klaarkomen

Het is voor de meeste mannen erg moeilijk om te praten over het te snel klaarkomen. Maar denk maar zo. Het alternatief is die schrijnende gedachte “help ik kom te snel klaar” en dit moment als een complete verrassing over haar heen laten komen.
In dat geval geef ik de voorkeur aan een goed gesprek. Zeg haar dat je soms moet stoppen om er voor te zorgen dat jullie langer door kunnen gaan.
Het voordeel hiervan is, dat wanneer zij er vanaf weet dit aardig wat stress bij je kan wegnemen waardoor het te snel klaarkomen ook weer wat minder snel gaat.

 

Als je meer informatie wilt hebben over wat je nog meer zou moeten doen om het orgasme langer uit te stellen, dan raad ik je mijn gratis video aan, die je direct kunt kijken om meer informatie te krijgen over premature ejaculatie en de oplossingen die wel werken.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: