8 jaar geleden

Het orgasme uitstellen dankzij deze drie sterke tips

0
(0)

Met drie tips jouw orgasme uitstellen

Het orgasme uitstellen is voor veel mannen noodzakelijk. Dit zijn de mannen die last hebben van premature ejaculatie. Dit betekent dat zij binnen de kortste keren klaarkomen tijdens de seks en dat is niet ideaal. Het is vervelend voor de man zelf, maar voor de partner kan het nog veel vervelender zijn.

Nu zijn er veel manieren om het orgasme uitstellen succesvol te maken. Om je direct op weg te helpen, heb ik de drie beste tips onder elkaar gezet voor je. De drie tips zijn afzonderlijk te gebruiken, maar het orgasme uitstellen met veel succes lukt het beste wanneer je alle drie de tips met elkaar combineert.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Stop met het focussen op het orgasme uitstellen

Wanneer je als man te vroeg klaarkomt tijdens de seks, dan is dat een vervelend probleem. Het tast jouw mannelijkheid aan, want je kunt jouw partner niet tevreden houden in de slaapkamer. Daarnaast kun je zelf ook nauwelijks van de seks genieten. Op het moment dat het echt passioneel wordt, komt het orgasme al en is het feest ten einde.

Daarom richten veel mannen zich bewust of onbewust op het orgasme uitstellen. Tijdens de seks denken zij aan niets anders dan het langer volhouden, het uitstellen van het hoogtepunt en het door blijven gaan zolang het nog kan. Dat is een aanpak die averechts werkt. Wanneer je op die manier te werk gaat, versnel je het orgasme alleen maar.

Dat heeft te maken met een flink aantal factoren. Een van de factoren is dat je de hersenen vertelt dat je ergens bang voor bent. Je vreest het voortijdige orgasme en dat is de reden dat je je volledig richt op het vertragen van de seks. Je hersenen pakken dit alleen net even iets anders op. Zij merken de spanning op en besluiten dat je gered moet worden uit de situatie. In het verleden was het orgasme het einde van de seks, dus wordt dit orgasme versnelt.

Daarbij richt je alles op het orgasme zelf. Je bent constant bezig met het orgasme en het niet klaar willen komen. Daarmee bereik je alleen maar dat je gespannen bent tijdens de seks, je bent druk bezig met het niet klaar willen komen. Het gevolg is dat je het point of no return met alle zekerheid gaat missen, en dat is precies waar je het orgasme uitstellen had willen bereiken.

Daarom is dit een goed moment om eens even stil te blijven staan. De angst zorgt voor een sneller orgasme, dus moet je aan de slag gaan met je hoofd. De angst moet verdrongen worden. Dat kun je zelf doen door een mentale training te doen. In plaats van je te richten op het voortijdig orgasme, ga je je richten op alles dat goed gaat tijdens de seks.

Herhaal zinnen zoals ‘Dit gaat echt perfect’ en ‘Kijk haar eens genieten’ in je hoofd. Op die manier geef je jouw hersenen positieve feedback, zodat zij weten dat er geen reden is tot angst of paniek. De eerste keren zal het moeilijk zijn om dit vol te houden, maar hoe vaker je dit probeert tijdens de seks, hoe makkelijker het zal worden.

Probeer de angst en de stress los te laten. De angst en stress maken de problemen alleen maar erger en wanneer je deze factoren niet stop kunt zetten, wordt het probleem van de voortijdige ejaculatie een progressief probleem. Het probleem gaat zich ontwikkelen in jouw hoofd, waardoor je binnen de kortste keren niet meer in staat bent om seks te hebben.

Update: Als je zelf blijvend je uithoudingsvermogen in bed zou willen verbeteren, bekijk dan mijn nieuwe videotip.

Vertel het probleem aan je partner

Veel mannen hebben het idee dat de problemen wel over zullen waaien. Het orgasme uitstellen is dan een tijdelijke oplossing, want wanneer zij ouder worden, is er geen probleem meer waar aan gewerkt moet worden.

[stextbox id=”info”]Dat is helaas niet waar. Het probleem van premature ejaculatie heeft niets met leeftijd te maken.[/stextbox]

Omdat zij ervan uit gaan dat het probleem tijdelijk is, orgasme uitstellen stelhouden zij het probleem voor zich. Zij vertellen zelfs hun partner er niet over en doen alsof het ongelukjes zijn. De betere minnaar zal zelfs zeggen dat zijn partner gewoon te goed is in bed en dat het orgasme uitstellen daarom onmogelijk is.

Maar laten we eens eerlijk zijn met elkaar. Je wilt graag een echte vent zijn en daarom durf je het probleem niet aan je partner te vertellen. Een vreemde oplossing, zeker wanneer je beseft dat het probleem van te snel klaarkomen tijdens seks eigenlijk niet eens te verbergen is. Ongeacht de vraag of jouw partner eerdere minnaars gehad heeft, ze weet zeker dat het niet normaal is dat een man binnen een paar seconden klaarkomt.

Nu komt de crux: Omdat je het probleem wilt verbergen tegenover je partner, maak je het probleem erger. Je maakt het beschamender dan het hoeft te zijn en dankzij je stiekeme gedrag wordt het ook nog eens een punt van stress en angst (zie de vorige tip). Daardoor werk je het voortijdige orgasme direct in de hand. Dat kan nooit de bedoeling geweest zijn.

Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Wanneer je het orgasme uitstellen effectief wilt maken, moet je beginnen met eerlijk zijn tegen je partner. Wanneer zij van jouw problemen weet, kan zij helpen, maar wat veel belangrijker is, is dat je zelf geen last mee hoeft te dragen naar de slaapkamer. Daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om aan de vorige tip te voldoen. Je moet ervoor zorgen dat de seks beter wordt en dan is het wel zo prettig dat de problemen duidelijk zijn.

Samen zoeken naar een oplossing is veel makkelijker. Daarnaast is het nooit verstandig om geheimen te bewaren in de slaapkamer, zeker niet wanneer het een overduidelijk probleem is zoals te snel klaarkomen.

Zorg dat je van de stress afkomt

orgasme uitstellen tijd winstHet orgasme uitstellen begint met het herkennen van het point of no return en het probleem zelf. Wanneer je echter veel stress hebt, en je hebt altijd haast, dan zal je geen van beide punten kunnen vinden.

Zodra je met veel stress en druk de slaapkamer in komt, werken je hersenen direct al in je nadeel. Je kunt opgewonden worden en er komt ook zeker een erectie, daar ben je immers een man voor. Maar je hersenen zijn druk bezig met andere dingen. Ze zijn actief betrokken bij het werk, de druk, de dingen die nog moeten gebeuren.

Daardoor missen zij het point of no return. Ze zijn alleen maar bezig met denken over dingen die niets te maken hebben met de seks. Alles moet sneller wanneer je last hebt van stress. Bij premature ejaculatie is dat ook te merken op een andere manier. Omdat je veel stress hebt, is de spierspanning tot gemiddeld 15% hoger dan de spierspanning van andere mensen. Daarmee heb je de eerste stappen van het orgasme al gezet: Je hebt het voortijdige orgasme in de hand gewerkt.

Het is de bedoeling dat je van de stress af komt. Beweeg eens rustiger, maak overzichten van de dingen die nog gedaan moeten worden en bekijk welke elementen je uit kunt besteden. Wanneer je gaat eten, eet dan niet achter de televisie of computer. Schakel even alles uit en dek de tafel, zodat je rustig met je partner of met je kinderen kunt eten. Je gaat al snel merken dat dit rustmoment ervoor zorgt dat je na de pauze veel sneller door kunt gaan, of dat je al een flink eind bent gekomen met het ontspannen. Stress is niet gezond, en daarnaast zorgt het ervoor dat het orgasme uitstellen onmogelijk wordt. Jouw hersenen en lichaam werken namelijk jouw doelstelling tegen.

Het orgasme uitstellen

Er zijn veel tips en manieren beschreven om het orgasme uit te stellen. De bovenstaande tips zijn slechts voorbeelden van wat je kunt doen om je orgasme onder jouw controle te krijgen en premature ejaculatie tegen te gaan.

Zelf werkt ik nu ongeveer 10 jaar samen met mannen om hen te helpen bij het overkomen van vroegtijdige ejaculatie. Steeds vaker wordt mij gevraagd om technieken en tips die mannen direct toe kunnen passen.
Ik ben van mening dat vroegtijdige ejaculatie bij de kern aangepakt moet worden, maar om toch gehoor te geven, heb ik voor het eerst mijn meest krachtige korte termijn techniek voor je op video opgenomen.

Mijn hoop is dat je met deze video, vanavond al, het verschil kunt maken in de slaapkamer. Ik deel een techniek met je die zo krachtig is dat veel mannen direct hun orgasme met minimaal 30 minuten kunnen uitstellen. Mijn hoop is dat je hiermee in gaat zien dat het de moeite waard is om dit probleem aan te pakken!

Bekijk de video nu hier!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: