Een vrouw meerdere malen laten klaarkomen – 4 krachtige tips

4
(3)

Tussen de 14% en 40% van de vrouwen heeft meerdere orgasmes tijdens één seks sessie meegemaakt. De getallen liggen wat uit elkaar vanwege de verschillend onderzoeken, maar laten we zeggen dat een kwart tot minder dan de helft van de vrouwen meerdere malen kon climaxen tijdens de seks met een man. Als het jou nog nooit is gelukt een vrouw meerdere malen klaar te laten komen tijdens seks, dan doe je waarschijnlijk één of meer dingen fout.

Zelf heb ik er lang over gedaan om te leren hoe ik een vrouw meerdere malen kon laten klaarkomen. Het leuke is dat toen dit me voor het eerst lukte, het daarna eigenlijk zelden meer voorkwam dat een vrouw niet, of slechts één keer klaarkwam tijdens seks met me.

Meervoudige orgasmes opwekken bij vrouwen tijdens seks, is nu een standaard geworden, en ik merk dat de meeste vrouwen waar ik zelf het bed mee heb gedeeld niet eerder hebben meegemaakt dat een partner dit voor elkaar kreeg.

Daarom in dit artikel een handreiking. Ik hoop dat jij ermee geholpen bent en dat jij en je partner extra genieten tijdens seks!

Kan ik een vrouw meerdere malen laten klaarkomen?

Voor een man is het een droom om meermalen achter elkaar klaar te komen. Wij moeten onszelf weer opladen (tijdens de refractaire preiode), het lichaam moet alle stappen van het orgasme weer ongedaan maken en deze periode hebben we nodig voordat we weer opgewonden kunnen raken, en verder kunnen met de seks.

Deze refractaire periode hebben vrouwen niet. Vrouwen hebben een kort moment nodig om de overgevoeligheid van de erogene zones af te laten nemen, maar in feite kunnen zij daarna gewoon weer verder. Sterker nog: Het is makkelijker om een vrouw aan het tweede orgasme te helpen dan aan het eerste orgasme. Haar opwinding zakt niet terug naar het nulpunt als je het goed doet.

Maar hoe doe je het nou precies goed? Dat heb ik vandaag uitgewerkt aan de hand van een paar punten die je zelf direct kunt gebruiken tijdens de volgende keer dat je in wilt zetten op het ultieme genot voor je partner!

[stextbox id=”info” bwidth=”5″ bcolor=”219ADB”]Wil je de seks op een andere manier (weer) spannend maken dan het meerdere keren laten klaarkomen van je partner? Probeer dan eens een vluggertje. Lees in dit artikel hoe het perfecte vluggertje eruit ziet en welke plekken er zeer geschikt voor zijn! Of misschien zijn jullie allebei wel in voor iets totaal anders, zoals anale seks. Lees dan dit uitgebreide artikel waarin alle ins en outs beschreven worden over anale seks.[/stextbox]

Zorg ervoor dat de spanning maximaal is

Wanneer je een vrouw meerdere malen wil laten klaarkomen, dan is het belangrijk dat zij optimaal opgewonden is. spanning vrouw meerdere malen klaar laten komenEen beetje zin in seks is niet genoeg, je wilt haar echt in vuur en vlam hebben. Stuur haar ’s morgens al een berichtje, of doe dat ene waarvan jij zeker weet dat ze heel erg opgewonden wordt. Misschien heb je de hulp van seksspeeltjes nodig, of de hulp van kaarsen?

Hoe hoger de opwinding is, hoe beter het is. Zij kan zich dan beter laten gaan en dat scheelt jou weer aardig wat werk. Dat lijkt lui, maar het kan lang duren wanneer je jouw partner meerdere orgasmes wilt bezorgen. Hoe minder gas je in het begin hoeft te geven, hoe langer je het vol kunt houden.

Houd haar opgewonden

Wanneer zij het eerste hoogtepunt gehad heeft, wordt haar clitoris overgevoelig. Die moet je zeker even met rust laten, maar dat betekent nog niet dat je direct naar buiten kunt om een sigaretje te roken bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat je haar opgewonden houdt. Zo kun je haar zoenen, spelen met haar borsten of haar stimuleren op de plekken die op dat moment minder gevoelig zijn. Waar veel vrouwen op dat moment helemaal wild voor gaan, is wanneer je in haar oor fluistert hoe mooi en geweldig ze is.

Ze heeft net een orgasme gehad en al haar emoties liggen open en bloot. Een opmerking die lief en aardig is, zal ervoor zorgen dat ze opgewonden blijft en dat ze zich sexy voelt. Dat is een flinke stap in de goede richting.

Pas de richting aan

vrouw meerdere malen klaar laten komen richtingHeb je de perfecte manier gevonden om haar te vingeren en daarmee klaar te laten komen, dan is dat natuurlijk geweldig goed, maar het garandeert niet twee orgasmes, of meer achter elkaar. Probeer eens wat nieuwe dingen uit zodat je meerdere dingen hebt die je kunt proberen om haar tot een orgasme te laten komen.

Wanneer je rondjes met je tong rond haar clitoris draait in een afwisselend tempo, zal ze daar zeker op reageren. De binnenzijde van de schaamlippen zijn ook erg gevoelig, net als de vaginamond. Tijdens het beffen kun je je hand onder je kin leggen, zodat je jouw vingers al op de goede plek hebt liggen om haar op meerdere manieren te stimuleren. Dubbele stimulatie werkt altijd goed, zeker wanneer je het af kunt wisselen met een manier die in het verleden altijd werkte.

Laat het haar niet van tevoren weten

Wil je je eigen glazen ingooien, dan vertel je haar van tevoren dat je haar meerdere malen klaar wilt laten komen. Misschien dat dit in vijf procent van de gevallen opwindend werkt voor haar, in de meeste gevallen zal het ervoor zorgen dat het orgasme onmogelijk wordt. Zij wil namelijk graag presteren voor jou en door de druk op het orgasme te leggen, kan ze niet meer tot een hoogtepunt komen.

Wat je veel beter kunt doen, is haar laten weten dat je de hele avond tijd hebt voor haar. Doe de deur op slot, zet je mobiele telefoon uit en dim de lichten in de slaapkamer. Op die manier kan ze zich veel gemakkelijker laten gaan en heeft ze het idee dat ze alle tijd van de wereld heeft. Alleen op die momenten kun je een vrouw meerdere hoogtepunten geven.

Waarom moeten we hiermee aan het werk?

Tijdens de seks ligt de nadruk altijd op het orgasme van de man. Eigenlijk is dat maar een kwalijke zaak. Natuurlijk gaat het uiteindelijk om het sperma wanneer je seks hebt om jezelf voort te planten, maar in de meeste gevallen gaat het om het genot voor beide partners, en niet om het nageslacht.

[stextbox id=”info”]Zet direct uit je hoofd dat het vrouwelijk orgasme een mythe is. Je hebt het gewoon nog niet goed genoeg geprobeerd.[/stextbox]

Ik vind dat je het jouw partner verplicht bent om minstens eens te proberen of je haar meerdere malen klaar kunt laten komen. Zorg dat ze ontspannen is en ga op zoek naar de plekken waar zij enorm van kan genieten.

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 3

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Wat is de relatie tussen stress en slechte seks?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in