Hoe beffen we onze partner?

5
(1)

Hoe beffen we onze partner nu eigenlijk het beste?

In dit artikel wil ik ingaan op de vraag: ‘Hoe beffen we een vrouw?’

Veel mannen doen het beffen in een seksuele relatie tekort. Het probleem ligt bij het feit dat veel mannen zich er van bewust zijn dat zij met beffen hun partner relatief snel tot een orgasme kunnen brengen.

hoe goed beffen
Het goed beffen van onze partner is onmisbaar in een sterke seksuele relatie

De vraag, hoe beffen we onze partner nu echt goed, wordt pas relevant wanneer we als man niet alleen meer zoeken naar de ‘snelle oplossing’, maar juist naar manieren om onze partner ultiem genot te schenken gedurende een langere periode in bed. Ook wanneer dit niet betekend dat we haar binnen enkele minuten tot een orgasme brengen.

Hoe beffen we een vrouw om seks voort te laten duren?

Het beffen van je partner dient een andere rol te krijgen tijdens een avondje seks.
In de meeste gevallen grijpen mannen naar het beffen van een partner als eenvoudige oplossing waarbij ze bijna altijd goed zitten. Veel vrouwen raken zeer opgewonden wanneer ze goed gebeft worden.
De directe stimulatie van de clitoris is, wanneer we dit met de hand doen, voor sommige vrouwen te heftig en daardoor onplezierig, echter de vochtigheid en het gevoel wat onze tong teweegbrengt, is bijna altijd binnen de toleranties van comfort bij de meeste vrouwen.

Hoe beffen we echter een dame op zo’n manier dat we niet overduidelijk proberen om tijdens seks aan de beurt te komen, maar juist om haar de aandacht te geven die ze verdient?

Een goede methode hiervoor is de één stap naar voren twee stappen terug methode.
Het is een benadering waarbij door middel van cunnilingus (de officiële benaming van orale seks toegepast op vrouwen), wordt gebruikt om de seksuele spanning bij de vrouw langzaam aan op te bouwen tot grote hoogte.

Hoe beffen we volgens het één-stap-naar-voren-één-stap-terug principe?

Hierbij staat het genot, niet het orgasme van de vrouw centraal.

hoe beffen opbouwen
Een stap naar voren, twee stappen terug

Bij deze aanpak is het zaak dat je als man uitgebreid de tijd neemt voor het opwarmen van de seksuele motor van je partner.

Warm haar tijdens het voorspel op aan de hand van zoenen en strelen, maar vermijd direct contact met haar vulva.
Probeer de spanning op te bouwen door bijvoorbeeld langs haar buik steeds lager te zoenen.

Je communiceert hiermee dat je op het punt staat met beffen te beginnen.
In plaats van het daadwerkelijk contact te maken met haar geslachtsdelen, insinueer je dit alleen. Je kust haar erogene zone, maar je neemt vervolgens weer afstand door bijvoorbeeld te zoenen op haar mond of rond haar borsten.

Hierna insinueer je vrij snel opnieuw dat je haar gaat beffen. Je zoekt opnieuw de toenadering. Je komt deze keer dichterbij dan de eerste keer, misschien raak je zelfs zeer vluchtig haar schaamlippen, maar direct neem je opnieuw afstand.

Wanneer je dit een aantal keren hebt herhaald ga je een stap voorwaards en maak je daadwerkelijk contact. Dit doe je een korte periode, hierna neem je opnieuw een stap terug.

Dit gehele process van langzame vooruitgang en vaak stapjes terug zet je voort tot je minimaal 25 minuten bezig bent.

Hoe beffen we na deze benadering?

We gaan nu verder door de intensiteit op te voeren. Het limiet van 25 minuten is er om er voor te zorgen dat de spanning niet omslaat in frustratie.
De keuze hoe verder te beffen ligt bij jou.
Een optie is doorgaan tot je haar tot orgasme brengt. Maar een andere, vaak leukere keuze als je seks wilt laten voortduren, is om nu over te gaan tot penetratie.
Dit heeft als voordeel dat ze, door hoe je haar gebeft hebt, een flinke opgebouwde seksuele spanning heeft.

Vrouwen komen over het algemeen niet altijd even gemakkelijk klaar door penetratie, maar na deze opbouw zul je merken dat dit een stuk sneller kan gebeuren.

Wanneer je niet overgaat tot penetratie, maar het beffen af wil maken dan is het voor veel vrouwen belangrijk dat de intensiteit en het ritme worden opgevoerd en over een langere periode worden vastgehouden.

Voor veel mannen is het lang doorgaan met snelle heftige tongbewegingen rond de vulva en clitoris van de vrouw echter een uitdaging, omdat de tong na een tijdje kan verstijven. Ook de kaken kunnen vermoeid raken.

De vraag is nu: ‘Hoe beffen we zonder last te krijgen van een verkrampte tong en kaken?’

Hoe lossen we dit probleem op?

Wanneer je merkt dat je tijdens het beffen last krijgt van verkrampte spieren, dan is het een goed idee om het tongen af te wisselen met handmatige stimulatie. Vaak is de combinatie tussen vingeren en beffen een zeer goede oplossing. Hierdoor kun je de tong af en toe wat minder heftig inzetten en deze laten rusten terwijl de je spanning bij je partner hooghoudt.

Dit geeft je de energie die benodigd is om de bovenstaande manier van het ‘langer beffen’ vol te houden.

Een andere manier is om de intensiteit van de tongbewegingen flink te variëren. Korte momenten van intense stimulatie met de tong worden afgewisseld met hele zachte bewegingen waarin de tong tot rust komt.

Ook hiermee kan de tijd die we met beffen door kunnen gaan flink verlengt worden.

Hoe beffen we op de manier waarop onze partner dit het lekkerst vindt?

Wat me in de jaren dat ik me bezig ben gaan houden met het verbeteren van mijn eigen seksleven, is dat mannen over het algemeen altijd adviezen opvolgen van andere mannen.

Dit is niet alleen vreemd, omdat we proberen een vrouw te plezieren, en niet een man. Het is ook nog eens contraproductief. Mannen weten immers lang niet zo veel over de diepste en intiemste gevoelens van vrouwen als de vrouw zelf.

De heilige graal, en het enige antwoord op hoe beffen het plezierigst is voor een vrouw, vinden we alleen bij haarzelf.

Om die reden ben ik de samenwerking met Eveline de Bruin aangegaan. Zij heeft in haar carriere als sekscoach ongelooflijk veel koppels geholpen met het verbeteren van hun seksleven.
Haar openheid over haar eigen seksualiteit, gecombineerd met haar jarenlange ervaring met het helpen van koppels, hebben haar niveau van seksuele kennis verder verhoogt dan iedere andere expert die ik ken.

Voor de inhoud van dit artikel moet ik daarom Eveline bedanken. Zonder haar zou ik niet half zo veel weten van wat vrouwen willen tijdens seks als dat ik vandaag de dag doe.

Eveline’s bijdrage aan onze handleiding voor cunnilingus ‘De Ultieme Bef Methode’ was onmisbaar. Zonder haar openheid zouden vele mannen, waaronder ikzelf, nooit zo ver kunnen komen in bed.

Haar tips en technieken stellen ons mannen er toe in staat om tijdens orale seks, onze partners de meest krachtige orgasmes te geven die ze ooit heeft meegemaakt, en dit alles legt ze uit in zeer heldere taal. De tips en technieken zijn voor iedere man direct toe te passen in bed.

Mocht je interesse hebben dan raad ik je zeker aan om ‘De Ultieme Bef Methode’ te lezen.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Coïtus of geslachtsgemeenschap

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in