Hoe het orgasme uitstellen niet genoeg is

by Mark Meijers  - oktober 23, 2015

0
(0)

Hoe het orgasme uitstellen niet genoeg is voor een goed seksleven

Wanneer je een lange tijd gewerkt hebt aan het vraagstuk hoe je het orgasme kunt uitstellen, en je hebt volledige ejaculatiecontrole terug gekregen, dan lijkt het alsof er een wereld voor je open gaat. Je hoeft je niet meer te schamen tijdens de seks en je bent eindelijk weer in staat om jouw partner te geven wat zij verdient.

Toch is de realiteit net even iets anders. Je partner zal de eerste keren onder de indruk zijn van het feit dat je eindelijk weer langer vol kunt houden, maar het orgasme uitstellen is op de lange termijn niet genoeg om het seksleven te repareren. Er moet meer gebeuren om de schade te herstellen en dat betekent dat je nog lang niet klaar bent.

Daarom wil ik je vandaag een paar tips meegeven waarmee je aan de slag kunt gaan om het seksleven weer echt goed te maken. Voor de mannen die lange tijd last gehad hebben van premature ejaculatie (ookwel ejaculatio praecox), is dat ook hard nodig, want in feite heeft je seksleven een lange tijd stil gestaan.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Je seksuele ontwikkeling heeft stilgestaan

Ongeveer een op de vijf mannen heeft problemen met het uitstellen van het orgasme.hoe het orgasme uitstellen je seksleven beïnvloedt

Dit betekent
dat zij regelmatig of structureel te snel klaarkomen en dat is bijzonder vervelend. Deze mannen hebben trucjes nodig om het orgasme uit te stellen. Daarbij kun je denken aan regelmatig pauzeren tijdens de seks om de drang van het klaarkomen te laten zakken, maar je kunt ook denken aan de knijptechniek waarbij het bloed uit de eikel gedrukt wordt, om zo langer vol te kunnen houden in bed.

Deze technieken en trucjes drukken een flinke stempel op het seksleven. Standjes die je teveel stimuleren die moet je overslaan, omdat je dankzij de stimulatie direct een orgasme beleeft. Omdat je de technieken en trucjes constant nodig hebt, ben je zelf nauwelijks aanwezig bij de seks. Je partner merkt dat en zij is daar het slachtoffer van.

Wanneer je eindelijk zo ver bent dat je zelf kunt bepalen wanneer je een orgasme krijgt, dan heb je flink wat schade in te halen. Je kunt wel tevreden met je armen over elkaar heen gaan zitten omdat je eindelijk van je probleem af bent, maar eigenlijk heb je pas de eerste stap gezet om weer echt goede seks te hebben.

Jouw ontwikkeling heeft maanden stil gestaan, en je partner heeft daar onder te lijden gehad. Het is hoog tijd om de schade in te halen.

Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Verras je partner met nieuwe technieken

Het eerste dat je echt zou moeten doen, is een leuke vakantie boeken voor jezelf en je partner. Het is goed om een nieuwe start te maken, en er is ook echt iets om te vieren.

Op die manier kun je je partner bedanken voor haar geduld, en laten weten dat het menens is. Door haar mee te nemen op een vakantie, heb je tegelijkertijd de tijd en de mogelijkheden om aan het werk te gaan met verbeteringen.

Het is namelijk geen kleine verandering die je gemaakt hebt, maar er is meer nodig om het weer echt goed te krijgen tussen jou en je partner. Daarvoor heb je tijd en ruimte nodig. Om haar echt te kunnen laten genieten in bed, heb je namelijk tijd nodig.

Geen telefoons, geen mensen aan de deur en geen verplichtingen. En wanneer zij ook nog eens geen taken in huis ziet liggen, dan wordt het nog eens vele malen makkelijker.

Zet in op haar orgasme en ga ervoor!

Wanneer je denkt dat het orgasme uitstellen genoeg is, dan maak je een grote fout. Er zijn weinig vrouwen die een orgasme kunnen beleven door alleen penetratie.

Wanneer je minutenlang door zou gaan, gaat dit bij haar alleen maar pijn doen. Het vocht droogt namelijk op door de wrijving, en het gevolg is dat je alleen maar met je penis in de vagina schuurt.

Het is goed om eens in te zetten op haar genot. Je kunt het voorspel nu namelijk zo lang maken als dat je zelf zou willen. Je ontloopt het probleem hiermee niet meer, dus het is voor je partner ook een stuk prettiger geworden. Bij het voorspel moet je een aantal dingen in de gaten houden om haar echt te kunnen laten genieten:

  • Ga niet direct voor de erogene zones. Bouw de spanning op om je partner echt opgewonden te krijgen
  • Neem de tijd en laat merken dat je er zelf ook van geniet. Dat maakt het voor je partner makkelijker, want zo voelt zij zich niet langer opgelaten
  • Zorg voor een ontspannen sfeer door een massage, of lekkere geuren door kaarsen rond het bed te plaatsen

Na het voorspel kun je langzaam bezig gaan met het echt verwennen van je partner. Dit kun je doen door haar te beffen of te vingeren, en daarbij moet je goed in de gaten houden dat de clitoris niet alleen het knobbeltje onder het mantelkapje is.
De clitoris loopt ongeveer 10 cm door het lichaam van de vrouw in.

Daar kun je gebruik van maken door druk uit te oefenen op haar schaambeen.

[stextbox id=”info”]Je kunt er ook voor kiezen om de clitoris van binnenuit te stimuleren. Dit kun je doen door een vinger de vagina in te laten glijden, en richting de navel te wijzen. Daar loopt bij benadering de clitoris langs. Wanneer je haar op deze manier stimuleert tijdens het beffen, is de kans groot dat zij tot een orgasme komt.[/stextbox]

Het beffen en het stimuleren van de clitoris van binnenuit is een handige combinatie, zeker omdat je op deze manier ook de zenuwen in de vaginamond stimuleert. En dat is de plek waar de meeste zenuwuiteinden zitten.

Wees innovatief in je sekstechnieken

leer haar bevredigen op meerdere manier, niet alleen door langer door te gaanWanneer je dankzij het orgasme uitstellen en de technieken lange tijd moeilijk gedaan hebt over de mogelijkheden die gebruik konden worden, dan is dit de tijd om innovatief te worden in de slaapkamer. Laat jouw partner eens een paar standjes kiezen die ze eens wil proberen. Let hierbij goed op de stimulatie voor haar.

Wanneer zij een orgasme gehad heeft tijdens het uitgebreide voorspel, dan kun je haar tijdens de penetratie nog eens klaar laten komen. Daarvoor moet je vooral de positie van de clitoris in de gaten houden. Bepaalde standjes zijn prima om haar klaar te laten komen. ‘Op zijn hondjes’ is daar een goed voorbeeld van, als je goed kunt richten, maar er is er nog eentje waar je wat sterker voor moet zijn.

Ga op je rug liggen en trek je partner ruggelings op je.

Wanneer je de penis de vagina in laat glijden, merk je dat de penis omhoog gericht staat. Je wijst als het ware met de eikel naar de navel van je partner, en dat is precies wat je wilt. Op deze manier kun je niet hard stoten, maar dat is ook de bedoeling niet. Elke keer dat je met je eikel langs de ruwe huid binnen in de vagina komt, wordt je partner gestimuleerd op een volledig nieuwe manier.

Er zijn uiteraard nog veel meer standjes die ongeveer hetzelfde effect kunnen hebben. Tijdens het experimenteren is het vooral belangrijk dat je op het genot van je partner let. Je kunt ook voor simpelere standjes gaan en tegelijkertijd haar clitoris stimuleren. Wanneer je innovatief bent, merk je dat er genoeg mogelijkheden zijn om jouw partner echt te laten genieten.

Het moment na de seks is ook belangrijk

Wanneer je lange tijd last gehad hebt van premature ejaculatie, dan heb je het moment na de seks elke keer gemist. Wanneer beide partners genoten hebben van de seks, dan knuffelen zij nog even lekker na. Dit is belangrijk voor de vrouw, want seks is een emotionele achtbaan voor een vrouw, na de ontlading heeft ze een beetje extra aandacht nodig.

Het is belangrijk om hier aandacht aan te besteden wanneer het orgasme uitstellen nu elke keer succesvol is. Het is ook belangrijk omdat de negatieve associatie met seks hier anders nog blijft liggen. Val niet direct in slaap en loop niet direct de slaapkamer uit om een sigaretje te roken. Geef eerst jouw partner de aandacht die zij verdient, zodat het voor haar ook een compleet succes wordt, in plaats van geweldige seks met een bijzonder eenzaam en leeg einde.

Hoe het orgasme uitstellen lukt

In dit artikel heb ik je een aantal tips gegeven over hoe je om kunt gaan met de situatie na premature ejaculatie. Als het orgasme uitstellen lukt op permanente basis, en je bent eindelijk weer in staat om gewoon seks te hebben, dan heb je alleen nog maar de eerste stap gezet op weg naar een gezond seksleven.
Je hebt veel schade in te halen en ook dat is minstens zo belangrijk als het uitstellen van het orgasme.

Ben jij iemand die last heeft van te snel klaarkomen en ben je op zoek naar manieren om het orgasme uitstellen succesvol te maken, dan raad ik je aan om naar mijn gratis video te kijken.

In deze video deel ik een krachtige tip met je waarmee jij direct, vanavond al je orgasme minimaal 30 minuten kunt uitstellen. Je kunt je dan eindelijk op andere dingen gaan focussen tijdens seks, dan alleen het ‘niet te snel klaarkomen’.

Je kunt de video hier bekijken

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Hoe begin je met die seksuele fantasie die je al jaren wilt proberen?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in