Hoe masturbeer je haar het best?

4
(3)

Hoe masturbeer je je partner op de meest effectieve manier?

Het genot van de vrouw in bed is een onderwerp waar veel over geschreven is. De meeste mannen weten namelijk heel erg goed dat zij zelf niet veel nodig hebben om tot een orgasme te komen, maar een vrouw klaar laten komen, dat is een heel ander verhaal. Gelukkig zijn er meerdere manieren om succes te hebben in bed, maar hoe masturbeer je haar nu het best?

Wanneer je het niet zo op beffen hebt, kun je haar masturberen. Dit kan een bijzonder gemakkelijke manier zijn om je partner aan een orgasme te helpen, want je hebt er feitelijk alleen maar techniek voor nodig, en weinig kracht. Wat zijn nou de dingen die je echt in de gaten moet houden wanneer je haar wilt masturberen?

Kijk haar manier af

Het masturberen van jouw partner is beduidend anders dan de manier hoe masturbeer je haar het best, door haar manier te gebruikenwaarop je zelf masturbeert. Wanneer je geen idee hebt over hoe een vrouw precies masturbeert, dan heb je een probleem. Je kunt het opzoeken op het internet, maar de kans is groot dat dit problemen oplevert. In de porno masturberen de actrices op een manier die niet opwindend is voor hun zelf, maar voor de kijker. En vind je wel goede informatie, dan zegt dit niets. Elke vrouw heeft namelijk haar eigen voorkeur.

Dat kan lastig lijken, maar waarom zou je niet gewoon gebruikmaken van het feit dat je jouw partner kunt laten helpen? Laat haar op haar rug liggen en ga zijlings naast haar liggen, zodat je je goede hand naar haar kruis kunt brengen. Deze houding heeft als voordeel dat je dezelfde hoek gebruikt als die zij zelf ook heeft wanneer ze zichzelf masturbeert. Daarnaast kun je in haar oor fluisteren, of haar borsten stimuleren met je mond.

Begin altijd eerst zelf. Wanneer je het niet goed doet, zal je partner namelijk in de meeste gevallen zelf wel ingrijpen. Heb je het idee dat je het niet goed doet, maar grijpt je partner niet in, pak dan haar hand en leg die op jouw hand tijdens het masturberen. Op die manier kan zij namelijk heel makkelijk helpen.

De juiste techniek

De truc is uiteraard om de juiste techniek te vinden. Helaas is er geen vaste techniek die elke vrouw geweldig vindt, dat zou het namelijk wel heel erg gemakkelijk maken. Laten we er vanuit gaan dat je nog steeds zijlings naast je partner ligt. Het is dan verstandig om de basis van je hand op haar schaambeen te leggen. Dat heeft namelijk meerdere voordelen.

Allereerst kun je gemakkelijk bij de zones waar je bij wilt kunnen. Je kunt richting de vaginamond, maar je kunt nog veel makkelijker bij haar clitoris. Dat is ook het tweede voordeel. De clitoris loopt namelijk enkele centimeters door, het lichaam van de vrouw in. Deze ligt dus onder het schaambeen. Elke keer wanneer je daar druk op uitoefent, heeft dit gevolgen voor de clitoris en dat maakt het net wat makkelijker om haar echt te laten genieten.

Wat is de volgende stap? Allereerst moet je er voor zorgen dat er vocht is. Je kunt speeksel gebruiken of glijmiddel, maar wellicht is je partner dermate opgewonden dat je haar vocht kunt gebruiken. De truc is om het vooral niet droog te doen. Je probeert namelijk de clitoris te stimuleren die onder het mantelkapje en tussen de schaamlippen zit. Dit is gevoelige huid en wanneer het begint te schuren, dan is het volledig gedaan met de opwinding. Wanneer je partner pijn heeft, kan ze immers niet genieten van jouw inspanningen.

Zet vervolgens zachtjes druk op het schaambeen en gebruik je wijsvinger en middelvinger om rondjes te draaien over het mantelkapje heen. Je kunt van links naar rechts bewegen, je kunt kleine achtjes draaien of cirkels. De manier die jouw partner het prettigst vindt, die merk je snel genoeg wanneer je zo dicht bij haar mond bent met je oor.

De truc die bij alle vrouwen werkt, is gelukkig wel hetzelfde. Begin in een laag tempo. Neem je tijd om haar op te warmen, dit duurt namelijk het langst. Vervolgens verhoog je het tempo naarmate van tijd met kleine stapjes. De prikkels naar haar hersenen nemen op die manier toe en haar lichaam maakt zich klaar voor een hoogtepunt.

Wanneer je het goed gedaan hebt, komt je partner binnen een aantal minuten tot een hoogtepunt. Dat is het punt waarop je moet stoppen met masturberen van je partner, want de clitoris is te gevoelig voor meer stimulatie op deze manier. Wil je verder gaan om je partner gek te krijgen, want dan een minuut en begin met het kussen van haar schaambeen en de binnenkant van haar bovenbenen.

De clitoris is nog steeds te gevoelig voor vingeren, maar meestal gaat het prima wanneer je alleen je tong gebruikt om haar clitoris te stimuleren. Je kunt daarbij je vingers de vaginamond in laten glijden voor extra stimulans. De kans is namelijk groot dat zij door de opwinding klaar is voor penetratie.

Wat moet je echt in de gaten houden tijdens het masturberen?

hoe masturbeer je haar het best, de beste tipsHet masturberen van je partner gaat niet op dezelfde manier als de masturbatie van een man. Je moet haar vooral laten merken dat ze de tijd heeft en het is verstandig om het licht te dimmen. Wanneer je zijlings naast je partner gaat liggen, heb je een andere manier om ervoor te zorgen dat zij zich minder schaamt voor haar probleemgebieden. Je kunt namelijk de deken optrekken tot haar borsten. Op die manier kan zij zich ook niet storen aan haar bovenbenen bijvoorbeeld.

Het is belangrijk dat jouw partner zich gemakkelijk voelt. Zorg dus voor wat kussens die haar rug kunnen ondersteunen, en zorg voor een prettige positie. Hoe minder zij aan andere dingen hoeft te denken, hoe makkelijker het wordt om te genieten.

Wil je de kans op een orgasme echt groot maken, dan is het verstandig om eerst te beginnen met wat flirten en strelen, om vervolgens langzaam en subtiel over te gaan richting het masturberen. Houd ze van sekspraat in de slaapkamer, dan is de houding die ik aangeraden heb natuurlijk helemaal perfect.

Denk vooruit

Wanneer de tips in dit artikel je helpen bij het masturberen van je partner, probeer dan de volgende keer iets anders. Het is namelijk zeer zelden dat één truc twee keer op rij werkt. Probeer de basis door te krijgen met de handleiding in dit stuk, en probeer daar de volgende keer zelf meer mee te doen. Een leuk alternatief voor een andere keer kan masturberen zijn door je vingers en je tong te gebruiken bijvoorbeeld. Op die manier blijft het voor je partner ook spannend.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 3

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

De tien beste erotische massage tips

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in