Hoe kun jij als man de aandacht van vrouwen trekken en zelfverzekerder worden?

1
(1)

Hoe trek je de aandacht van vrouwen

Ben je een man die graag eens een vrouw wil versieren, maar zien de vrouwen jou helemaal niet staan op het moment dat je ze probeert te versieren? Dan maak je het jezelf onmogelijk om te kunnen scoren. Als jij de aandacht van vrouwen niet weet te trekken, ben je nooit interessant genoeg om aandacht te krijgen.

Je moet ervoor zorgen dat je de aandacht van de vrouwen krijgt. Pas wanneer je de aandacht van de vrouwen hebt, kun je beginnen met het versieren. In dit artikel leg ik je uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je de aandacht van de vrouwen krijgt, en vooral hoe je de aandacht van de vrouw vast kunt houden, want dat is minstens zo belangrijk als het krijgen van de aandacht.

Onzekerheid stoot de aandacht van vrouwen af!

Der aandacht trekken van vrouwen door zelfvertrouwenWanneer je in de kroeg staat, of op welke plaats dan
ook waar je de aandacht van een vrouw wilt trekken, is het belangrijk dat je zelfverzekerd bent. Je moet staan voor wie je bent. Op het moment dat je bijzonder onzeker bent over jezelf, straal je namelijk precies uit wat vrouwen afschrikwekkend vinden.

Onzekere mannen kun je gemakkelijk herkennen. Het zijn de mannen die de schaduw opzoeken, die in een hoekje blijven staan en de ogen neerslaan op het moment dat zij recht in de ogen gekeken worden door het andere geslacht. Vaak lopen deze mannen met kleine pasjes en hebben ze de schouders omlaag hangen. Zij willen niet opvallen, omdat zij zichzelf te weinig waard vinden.

Wanneer je deze uitstraling met je meedraagt, vertel je met je lichaamstaal dat je een verliezer bent. Je laat voor het eerste woord gesproken is al weten dat je niet interessant bent, dat je niets te brengen hebt en dat de vrouwen het beste hun afstand tot jou kunnen bewaren. Dat is de boodschap die je niet uit wilt stralen.

Mannen die een beter zelfbeeld hebben, stralen iets anders uit. Zij hebben de schouders omhoog, lopen met zelfverzekerde passen door de kroeg of over de dansvloer, en zijn niet bang om oogcontact te maken. Zij stralen uit dat zij wel interessant zijn, dat ze weten wat ze doen, en dat ze interessant materiaal zijn voor de dames.

Het is een vorm van communicatie die uitdraagt dat jij de aandacht van vrouwen gewend bent, en zelfs verwacht! Het is iets waar je vanuit gaat.

Wat is het grootste verschil tussen zekere en onzekere mannen?

Voor een vrouw is dit verschil enorm. Een onzekere man, of een man die juist te hard probeert de aandacht van vrouwen te trekken is een man waar veel werk aan zit. Het zijn de mannen die graag geleid willen worden, die constant onzeker zijn en die altijd zullen twijfelen voordat zij aan een project beginnen. Het zijn ook de mannen die vaak niet zo goed in bed zijn. Zij hebben constant sturing en bevestiging nodig en dat is wat een vrouw echt niet wil. In dit artikel beschrijft JAN magazine op basis van wetenschappelijk onderzoek wat vrouwen wél in een man zoeken.

Een zelfverzekerde man is een heel ander verhaal. Een man die stevig in zijn schoenen staat, die heeft zijn leven onder controle. Hij weet waar hij goed in is, hij kan de leiding nemen en is niet bang om nieuwe projecten aan te pakken. Het is een man die direct grappen gaat maken in de vriendengroep, en doorgaans zijn deze mannen een stuk beter in bed. Ze kunnen de schouders ergens onder zetten om ervoor te zorgen dat het een succes wordt.

de aandacht trekken van een vrouw door zelfzeker te zijn

Wanneer je een onzekere man bent, dan krijg je niet de aandacht van de vrouwen die je wilt. De enige aandacht die je kunt krijgen, is aandacht van de vrouwen die je niet wilt versieren, en zelfs die willen je alleen maar als vriend benaderen omdat ze medelijden met je hebben. Dat is het slechtste dat je kan gebeuren tijdens het zoeken naar een date.

Hoe word je zelfverzekerd?

Het klinkt ongetwijfeld bijzonder lastig om van een man met slecht zelfbeeld over te stappen naar een man die wel zelfverzekerd is, maar het is veel makkelijker dan je denkt. Het grootste gedeelte zit namelijk tussen je oren, en het gedeelte tussen de oren zorgt ervoor dat je acties constant bewijzen dat je gelijk krijgt.

Zo wordt je zelfverzekerd

Hoe werkt dit nou precies? Jouw hersenen vertellen je dat je een onzekere man bent en dat je niet goed bent in wat je doet. Je past jouw acties daar op aan. Je doet alles voorzichtiger, en rekent constant op falen. Dit zorgt ervoor dat alles wat mis gaat, extra op gaat vallen. Het is de bevestiging dat je een loser bent. Alles wat goed gaat, wordt op het saldo van geluk afgeschreven in je hoofd. Op deze manier kun je letterlijk nooit scoren.

Pas daarom eerst je acties eens aan. Begin met dieper adem te halen, zodat de ademhaling vertraagt wordt. Je merkt al snel dat je op die manier makkelijker na kunt denken, zonder in de stress te schieten. Neem grotere passen, zodat je zelf meer zelfverzekerd over komt. Dit gaat mensen opvallen, waardoor je andere feedback krijgt. Je bewijst je hersenen hiermee ongelijk.

Leg vervolgens de aandacht op de dingen die je wel kunt. Zorg ervoor dat je hier nog beter in wordt, en benoem elke keer de successen die je maakt. Maak een lijstje met de dingen die je moet doen, en streep alle dingen af die succesvol verlopen zijn. Daardoor geef je de hersenen constant positieve feedback, waardoor deze een heel ander beeld aan moeten nemen van wie jij bent.

Hoe krijg je de aandacht van vrouwen?

Dit is natuurlijk pas het begin van jouw missie. Op het moment dat je meer zelfverzekerd geworden bent, is het nog steeds lastig om de aandacht van vrouwen te krijgen. Op het moment dat zij jou aanspreken, schiet je gegarandeerd weer in de stress. Daarom heb je wat extra middelen nodig.

Een goed begin is het kopen van wat leuke kleding, waarin jij je prettig voelt, en een nieuw geurtje. Deze kleding en dit geurtje gebruik je alleen wanneer je een vrouw wilt versieren. Het is jouw ‘outfit’ waarmee je net wat meer vertrouwen in jezelf krijgt. Vlak voordat je vertrekt, zeg je hardop tegen jezelf dat er 3 miljard vrouwen op de aarde zijn. Je wilt niet indruk maken op alle vrouwen, je wilt de vrouw vinden die jij zelf leuk vindt. Het gaat om wat jij wilt.

Pas je vervolgens de ademtechnieken en de aangepaste manier van lopen toe tijdens het versieren van een vrouw, dan kom je een stuk verder. Met zelfverzekerde passen, de schouders omhoog en een rustige en zelfverzekerde ademhaling is het makkelijker om op te vallen. Maar hoe houd je de aandacht van een vrouw vast?

Een zelfverzekerde man is een aantrekkelijke man

Dat is makkelijker dan je denkt. Wanneer je zelfverzekerd over komt, ben je al snel interessant voor de vrouw die je wilt versieren. Onthoud goed dat er een verschil is tussen zelfverzekerdheid en macho gedrag. Je wilt sterk overkomen, maar je wilt niet overkomen als iemand die tien vrouwen op een avond versiert.

Leg de aandacht op haar. Vraag haar wat zij zoal doet, en vraag haar vooral wat ze drinkt. Vraag haar niet of je een drankje aan mag bieden, maar haal het drinken zelf. Door haar te laten merken dat je haar interessant vindt, en door weinig over jezelf te vertellen, houd je haar aandacht en interesse vast. Want zij vindt het leuk dat een zelfzekere man haar benadert en haar interessant vindt, maar zolang ze niets over jou te weten komt, blijf je een mysterie. En juist dat is bijzonder interessant voor de gemiddelde vrouw.

Lukt het de eerste keer niet en heb je totaal geen succes bij de vrouwen, zie het dan als een trial die niet goed gegaan is. Je kunt er alleen maar van leren. Wat is er mis gegaan? Ben je de zekerheid verloren bij je eerste afwijzing? Denk dan weer aan je ademhaling en leg de aandacht op de successen. Draaiden meer vrouwen hun hoofd om toen je langs kwam lopen? Dan heb je al een eerste winst gemaakt, want je hebt de aandacht van de dames te pakken.

Op dat moment kun je verder gaan bouwen aan je versierstrategie. De eerste stap is het verkrijgen van de aandacht. Wanneer je dat punt onder controle hebt, kun je verder gaan kijken naar de manieren waarop je een vrouw voor je kunt winnen. Het moeilijkste heb je dan namelijk al achter de rug!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 1 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Haar telefoonnummer vragen, hoe werkt dat?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in