Hoe werkt aantrekkingskracht?

by Mark Meijers  - januari 19, 2016

0
(0)

Hoe werkt aantrekkingskracht?

Hoe werkt aantrekkingskracht voor een vrouw?

Aantrekkingskracht is een geweldig gespreksonderwerp met je vrienden, en met potentiële dates. Er is namelijk geen enkele blauwdruk te geven van wat je exact moet doen om aantrekkelijk te zijn. Aangezien de meningen van alle mensen hierover verschillen, is het onmogelijk om een draaiboek te geven.

Dat is tegelijkertijd wat aantrekkingskracht zo leuk en interessant maakt. Je merkt ongetwijfeld dat bepaalde vrouwen veel meer aantrekkingskracht hebben op jou dan andere vrouwen. Maar hoe zorg je er nou voor dat vrouwen jou aantrekkelijk gaan vinden?

Zoals ik al schreef, is er geen blauwdruk te geven waarmee je aantrekkelijk kunt worden. Gelukkig weten we in de tussentijd wel hoe aantrekkingskracht werkt, en op welke elementen je moet gaan letten om aantrekkelijker te worden voor de vrouwen.

Aantrekkingskracht op de man

Infographic - hoe werkt aantrekkingskracht?

Laten we eerst eens kijken welke vrouwen aantrekkelijk zijn voor de aantrekkingskracht werkt voor vrouwen anders dan voor mannenmannen. We letten doorgaans op het uiterlijk van de vrouw. Dat wordt oppervlakkig genoemd, maar niets is minder waar. Grote borsten en brede heupen hebben namelijk te maken met de mogelijkheden tot voortplanting. De evolutie heeft ons geleerd dat deze vrouwen hoger in de rang staan dan andere vrouwen, omdat we hiermee ons ras voort kunnen zetten.

Pas na het uiterlijk gaan we op andere dingen letten. De primaire aantrekkingskracht zit dus in de bouw van het lichaam. Later gaan we pas letten op de manier waarop ze praat, haar hobby’s en waar ze precies mee werkt. Tijd om het verhaal om te draaien. Wat vinden vrouwen aantrekkelijk in een man?

Aantrekkingskracht op een vrouw

Vrouwen letten ook op het uiterlijk. De bouw van het lichaam van de man is daarbij niet van doorslaggevende factor (zolang je geen sterke afwijkingen hebt). Het gaat een vrouw veel meer om de uitstraling van de man, en de mate waarin de man er verzorgd uitziet.

Heeft dit ook te maken met de evolutie? Jazeker. Een vrouw weet dat zij op zoek moet naar een man die haar kan verzorgen, en het nageslacht. Wanneer de man een sterke persoonlijkheid heeft, en zichzelf goed kan verzorgen, dan is de kans groter dat hij der rol kan vervullen die de vrouw van hem verlangt. Zo eenvoudig ligt het, maar in het perspectief van de evolutie zijn er een aantal dingen bij gekomen door de jaren heen.

Zo vallen vrouwen veel sneller op mannen die zelfvertrouwen hebben. Dit zijn de mannen die met grotere passen lopen, die niet bang zijn voor oogcontact, mannen die een grapje durven te maken en die de date durven te plagen. Zoals je misschien al wel in kunt schatten, zijn deze mannen een stuk leuker tijdens een date dan mannen die overal aan twijfelen.

Maar technisch gezien is dat niet waarom vrouwen aangetrokken worden door mannen met zelfzekerheid. Er wordt vaak gewezen op de alfa rol van de man. De alfa man beschermt zijn vrouwtje, maar is tegelijkertijd ook een goede partner en is een goede minnaar in bed. Deze eigenschappen horen sterk bij mannen met veel zelfvertrouwen. Hoe minder zelfvertrouwen er is, hoe minder goed de man deze rol zal kunnen vervullen.

Hoe zorg je ervoor dat je aantrekkelijker wordt?

hoe kun je aantrekkelijker worden voor vrouwenWaarschijnlijk ben je dit artikel aan het lezen omdat je het idee hebt dat je niet aantrekkelijk bent. Het probleem is daarmee direct duidelijk. Wanneer jij denkt dat je niet aantrekkelijk bent, dan ben je ook niet aantrekkelijk, want jouw zelfvertrouwen is te laag.

Jij bent één van de mensen die veel vrouwen als vriendin kan hebben, zonder dat je daarmee de slaapkamer hebt mogen zien. Je bent de ideale vriend, maar je bent geen relatiemateriaal. Daarvoor heb je veel meer zelfvertrouwen nodig, en dat is prima aan te leren.

Let eens op de mannen die zelfverzekerd zijn. Het zijn de mannen die zich natuurlijk bewegen in een groep, maar die je toch direct ziet. Het zijn mannen die goed gekleed zijn, en die met de borst vooruit lopen. Ze zetten zelfzekere passen en zijn niet bang om iemand aan te spreken in het wilde weg. Zij zijn alles wat jij in feite wilt zijn, maar je remt jezelf.

Ontdek de kracht van aantrekkingskracht

Wanneer je objectief naar jezelf gaat kijken, maak je namelijk evenveel kans als deze mannen die wel veel zelfvertrouwen hebben. De twijfel die jij aan jezelf stelt, zorgt er echter voor dat je constant op de handrem staat. Dan is het ook niet zo vreemd dat je niet vooruit kunt komen. Je moet het roer omgooien.

Op naar de eerste date

Wanneer je wilt gaan werken aan je aantrekkingskracht, dan is het belangrijk dat je in jezelf gaat geloven. Doorgaans is dat het makkelijkst te doen door naar de kapper te gaan, nieuwe kleding te kopen voor het stappen en een nieuw geurtje op te doen. Je houdt hiermee jezelf voor de gek: De persoon die je was, dat werkte niet. Maar deze nieuwe look heb je nog niet eerder geprobeerd.

Ga vervolgens voordat je de deur uitgaat iets doen waar je goed in bent. Zo blijven de hersenen nog even in het succes hangen van iets waar je wel goed in was. Wanneer je vervolgens de deur uitgaat, let je goed op je ademhaling. Laat je ademhaling niet op hol slaan door de spanning. Adem diep in, steek je borst vooruit en wees zelfverzekerd. Er zijn genoeg vrouwen op de wereld, wanneer je het bij eentje verknalt, heeft dat echt geen grootschalige gevolgen.

Het effect zal direct al merkbaar zijn. Er zijn meer vrouwen die zich omdraaien. Je bent nu wel interessant geworden omdat je jouw persoonlijkheid veel meer laat stralen. Je hebt meer zelfvertrouwen en je straalt geen angst meer uit. De mannen die angst uitstralen, stoten vrouwen af. Wanneer jij jouw zelfbeeld onder controle hebt, en kunt laten zien dat jij wel degelijk een interessante man bent, dan weet je precies hoe de aantrekkingskracht werkt.

Vanaf hier moet jouw persoonlijkheid de rest doen. Je wilt dat zij interesse heeft in jou. Stel daarom geen saaie vragen, maar probeer origineel uit de hoek te komen. Vraag niet wat voor werk ze doet, maar raad er eens naar. Wees niet de lieve man die zij in haar vriendengroep wil hebben, maar plaag haar en wees ondeugend.

Ook hier heb je zelfvertrouwen voor nodig. Wanneer je deze twee factoren samen kunt laten vallen, is de kans op een succesvolle date zo goed als gegarandeerd; want jij weet nu hoe je ervoor zorgt dat een vrouw jou wil.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Het point of no return leren kennen

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Hallo…

  “Wanneer je wilt gaan werken aan je aantrekkingskracht, dan is het belangrijk dat je in jezelf gaat geloven. Doorgaans is dat het makkelijkst te doen door naar de kapper te gaan, nieuwe kleding te kopen voor het stappen en een nieuw geurtje op te doen. Je houdt hiermee jezelf voor de gek: De persoon die je was, dat werkte niet. Maar deze nieuwe look heb je nog niet eerder geprobeerd.”

  Ja je houdt jezelf voor de gek door je anders voor te doen dan je bent.
  Alsvoorbeeld Nieuwe kleren pantalon met blouse en stropdas… ander geurtje een van de dure merken. Goed de kans op succes zal (misschien) een stuk groter worden. (Totdat zij je door ziet!)
  Dan als je in een afgetrapte spijkerbroek en t-shirt verschijnt.

  Ik ben dus absoluut niet het type dat zich anders voor gaat doen zoals ik ben.
  Meestal recht voor de raap en iemand die zich in een normale jeans of vrij tijdskleding (GEEN trainings-/jogging broek) het aller prettigst voelt. Ik wil me niet anders voordoen dan ik ben. Met een goedkope(re) deo ben ik meer dan tevreden. drie dagen baardje? Ook helemaal geen probleem!

  Ik wil mezelf kunnen zijn… type ruwe bolster blanke pit.

  Maar vrouwen zien dat anders. Ik ben door mijn ervaringen met vrouwen toch in meerdere mate teleurgesteld. En niet een keer… maar elke keer als ik een meisje leuk vond!!!
  Geen enkele meid heeft ooit interesse in mij getoont… laten merken dat ze me leuk vind om wie ik ben.
  Inmiddels 40 en nog geen enkele relatie gehad. Zijn niet veel mannen die me dat nadoen.
  Sex… o ja hoor tegen betaling heb je toch nog een keer iets leuks naast je liggen. Ook al is het gespeeld en is er geld geruild voor seks.

  Die tips die u geeft… zelf vertrouwen uitstralen… Het zal allemaal wel… Maar bij mij helpt het niet! Ik straal zelf vertrouwen uit.

  Ik loop met grote passen… inmiddels van de vrouwen weg!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in