Homeopathische middelen tegen ejaculatio praecox

0
(0)

Ejaculatio praecox bestrijden met homeopathische middelen?

Gezondheidsproblemen kunnen vaak prima aangepakt worden met homeopathische middelen.
Op die manier hoef je niet direct naar de zware medicijnen te grijpen die veel bijwerkingen hebben. Maar ejaculatio praecox is geen gezondheidsprobleem.

De producten die ontwikkeld zijn door de markt, beloven dat zij de mannen kunnen helpen met het uitstellen van het orgasme.

De homeopathische middeltjes zitten vol ingrediënten die potentie verhogend zouden moeten werken.

Daarnaast bevorderen ze je fysieke uithoudingsvermogen. Ze houden het energiepijl hoog. Maar is dat wat je nodig hebt als je juist je orgasme onder controle zou willen houden?

In mijn onderzoek naar een oplossing van het probleem van voortijdig klaarkomen heb ik veel verschillende homeopathische en natuurlijke producten geprobeerd.

Ik zal in dit artikel de meest voorkomende varianten behandelen. Er zijn veel varianten op, maar de basis van deze producten is overal hetzelfde.

TIP: wil je zelf aan de slag in plaats van te vertrouwen op producten? Bekijk dan snel mijn gratis videotip voor een praktisch advies om direct al langer door te kunnen gaan.

Het homeopathische product Delay

Delay is een homeopathisch product dat uitstel van het orgasme als doelstelling zou hebben.ejaculatio praecox delay

Het bevat zinkoxide, dodderzaad en extracten van passiebloem. Het is de vraag hoe dit middel zou moeten zorgen voor ejaculatiecontrole, want deze producten hebben daar geen bewezen invloed op. Dat er zink in zit, zorgt voor nog meer twijfels van mijn kant.

Fabrikanten die een placebo maken om goed geld te verdienen aan een product dat niets doet, voegen zink aan het product toe zodat het bacteriedodend is en niet schadelijk is voor de gezondheid.

Delay bestaat echter al een lange periode en heeft veel gebruikers.

Duramale als oplossing voor ejaculatio praecox

duramaleDuramale is een product dat ik zelf gebruikt heb.

De ingrediënten van dit product hebben een heel andere samenstelling dat de andere homeopathische producten waarvan ik weet dat ze niet werken, dus dit product is meer interessant.

Dit product heeft een werking wanneer je het meerdere maanden gebruikt en één van de stoffen die een positief effect heeft, is de speciale Indiase ginseng.

Binnen de testgroep merkte 43% van de mensen een verschil bij de ejaculatiecontrole.

Dit product is dan ook klinisch getest, maar de prijs ervan is ook hoger. Daarnaast is het een feit dat je dit middel meerdere maanden moet gebruiken om echt effect te merken.

Hoewel het positief werkt bij de ejaculatiecontrole en dus mannen met ejaculatio praecox kan helpen, stopt de werking zodra je stopt met het product.

Met andere woorden: Duramale werkt wel, maar is prijzig en geen blijvende oplossing voor ejculatio praecox.

Een andere oplossing voor jouw probleem leer je in mijn korte video die ik speciaal voor deze reden heb opgenomen. Deze tip heeft vele mannen geholpen om direct al langer door te kunnen gaan.

Herkomst van de producten

Wat je al snel op zal vallen, is dat de wondermiddelen nagenoeg allemaal uit Amerika komen.

Zij kunnen premature ejaculatie bestrijden, maar ook erectiele dysfunctie en natuurlijk ook impotentie.
Van al deze producten zijn er al een groot aantal gevonden die totaal geen werking hebben en alleen maar veel geld kosten.

Het grote probleem is dat het ontwikkelen van een placebo dat werkt heel iets anders is dan het ‘uitvinden’ van een wondermiddel dat alle problemen oplevert, tegen een flinke betaling natuurlijk.

Het placebo-effect moet in dit kader zeker genoemd worden.

Veel van de middelen lijken te werken, omdat de mannen die het middel gekocht hebben, meer alert zijn tijdens de seks.
Daarbij komt dat deze mannen dankzij het middel meer vertrouwen hebben in een positieve afloop van de seks. De angst voor ejaculatio praecox is dan namelijk weg.

Dit werkt alleen wanneer de man zelf niet weet dat hij een placebo ingenomen heeft. Wenselijk is het evengoed niet.

Op deze manier betaal je veel geld voor iets dat geen oplossing biedt, of alleen een tijdelijk effect heeft. En waarom zou je daarvoor kiezen als er een betere oplossing is?

Neem je verantwoordelijkheid

Het kopen van een pilletje waarmee alle problemen opgelost zijn, klinkt erg aantrekkelijk.

We willen graag dat onze problemen opgelost worden, maar bij voorkeur doen we er zelf zo min mogelijk aan. Zo werkt het natuurlijk niet.

De pilletjes die je kunt kopen, zorgen er feitelijk alleen maar voor dat je meer alert wordt op je eigen orgasme en dat je een betere mindset hebt.

Daar heb je geen pillen voor nodig die honderden euro’s kosten. Je kunt het namelijk ook zelf voor elkaar krijgen, door bijvoorbeeld mijn gratis videotip te bekijken. Je leert in deze video hoe je direct je orgasme kan uitstellen tot wel 30 minuten!

Daar leer je welke fasen je lichaam door moet om tot ejaculatie te kunnen komen en op welke manieren je het orgasme uit kan stellen.

De oplossing voor ejaculatio praecox ligt bij jezelf en de pillen die zo goed zouden moeten werken, die kun je later nog proberen.

Ik raad je aan om mijn gratis videotip nu te bekijken, zodat je direct leert hoe je meer uithoudingsvermogen in bed krijgt.

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in