Invloed van roken op premature ejaculatie

0
(0)

Zoals op zo veel dingen, heeft recent onderzoek aangetoond, dat tabaksrook een negatieve werking heeft op onze ejaculatie controle.

De ontdekking gaat niet over nieuwe data, maar een nieuwe conclusie getrokken uit eerder onderzoek waaruit duidelijk werd dat serotonine productie in de hersenen door sigarettenrook vertraagd wordt.

Serotonine en vroegtijdige ejaculatie

Voortijdige ejaculatie is een aandoening die zoals je misschien weet, in sommige heftige gevallen te maken heeft met een chemische onbalans van de serotoninelevels in de hersenen. Serotonine is een receptor welke zenuwcellen verbind en voor de verwerking van impulsen zorgt.

Een verminderde serotonine productie werd eerder al geassocieerd met aandoeningen als depressies en concentratie stoornissen.

Invloed van roken op de serotonine productie

invloed van roken orgasme

Gebleken is dat langdurig roken de serotonine productie licht vertraagd. Dit is bij een man zonder ejaculatie problemen niet echt een punt. Het effect is hiervoor niet groot genoeg en het is dus niet zo dat iemand die geen last heeft van te snel klaarkomen, dit plotseling krijgt omdat hij rookt.

Wel is het zo dat voortijdig klaarkomen kan worden verergert bij een persoon die hier reeds last van had en daarbij gaat roken. De invloed van roken is aantoonbaar en verslechterd de situatie.

Wanneer serotonine in mindere mate aanwezig is, dan interpreteren wij minder snel de signalen die ons lichaam naar de hersenen stuurt.

In het geval van seks, zijn dit er nogal wat. De man moet om controle uit te oefenen over zijn orgasme om premature ejaculatie tegen te gaan, goed op deze signalen letten.
We kennen allemaal het zogenaamde point of no return, dit moment tijdens seks duid het punt aan waarop het orgasme in werking wordt gezet en de man dit niet langer vrijwillig kan tegenhouden.

Invloed op het orgasme moet dus worden uitgeoefend voordat het point of no return is bereikt.

De invloed roken op premature ejaculatie, maakt dat deze signalen te laat worden geïnterpreteerd door de zenuwcellen in ons brein welke hiervoor verantwoordelijk zijn (we noemen het voor het gemak het orgasme centrum.

Hierdoor prepareert ons lichaam zich al voor het ejaculeren voordat wij ons hiervan bewust worden en worden we door het orgasme overvallen, een gevoel wat mannen die last hebben van voortijdige ejaculatie zeker zullen kennen.

Oplossingen tegen de invloed van roken tijdens seks

De meest logische is natuurlijk stoppen met roken, maar als je ondanks het roken, altijd al snel klaarkomt, dan heeft dit waarschijnlijk een andere, veel gebruikelijkere oorzaak.

Meestal wordt het snel komen tot een orgasme namelijk veroorzaakt door een verkeerd aangewende seksuele routine.

Het stoppen met roken heeft altijd een positieve invloed, maar om premature ejaculatie echt volledig te verbannen is wat oefening nodig. Zoals gezegd is de invloed van roken hierop niet groot genoeg om het probleem te doen ontstaan, en dus ook niet om het teniet te doen.

Meestal kan met een aantal gemakkelijke slaapkameroefeningen al aardig wat resultaat behaald worden. In mijn methode Orgasme Onder Controle staat een hele reeks effectieve trainingen waarmee iedere man snel en effectief zijn orgasme onder controle kan krijgen. Dit is echter nog niet alles.

Orgasme Onder Controle

invloed van roken ejacualtie

Bevat tevens een module waarmee bijna direct het ejaculatieproces kan worden uitgesteld. Klaarkomen moet bij iedere man een keuze zijn, dat is het ultieme doel van de training. De tweede module gaat daarom in op de mentale processen die er voor zorgen dat we in eerste instantie te snel klaarkomen. We leren hier invloed op uitoefenen. Wanneer dit, gecombineerd met spierversterkende controle oefeningen wordt toegepast, kan elke man uiteindelijk ongelimiteerd zijn orgasme tegenhouden.

De invloed van roken op het orgasme is zoals gezegd wel degelijk een bedreiging bij mannen die last hebben van te snel klaarkomen, maar de essentie van het probleem staat er los van en dient apart te worden aangepakt.

[stextbox id=”info”]Wil jij je orgasme volledig onder controle krijgen?
Leer hoe je vandaag nog je orgasme met minimaal 30 minuten kunt uitstellen! Klik hier![/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in