4 jaar geleden

Jouw orgasme uitstellen door één supertip!

Voortijdige ejaculatie drukt een flinke stempel op het seksleven en kan er voor zorgen dat al het plezier van het meest intieme moment verdwijnt. Daarom vind ik dat de man op het moment van constateren van dit probleem op zoek moet naar een oplossing.

Op mijn website heb ik een aantal goede adviezen beschreven om een orgasme uitstellen succesvol aan te pakken en geef ik informatie en tips over te snel klaarkomen. Vandaag zal ik een techniek beschrijven die jou kan helpen het orgasme direct te onderdrukken wanneer je deze goed toepast.
Je kunt leren het orgasme uit te stellen door de techniek die ik ‘rek op de schacht’ genoemd heb.

Orgasme uitstellen door rek op de schacht

Deze techniek werkt door het feit dat er een pauze wordt ingelast bij het versturen van prikkels via de zenuwen naar de hersenen.

orgasme uitstellen rek

Rek op schacht tegen premature ejaculatie

Te vroeg klaarkomen komt in de meeste gevallen door een overdosis aan prikkels en bij voortijdige ejaculatie is het probleem dat de man niet kan zorgen dat de prikkels niet tot een orgasme zullen leiden.
De oplossing ligt in het verminderen van de prikkels die naar de hersenen gestuurd worden.

De techniek bestaat uit drie eenvoudige stappen.

Stap 1.

Maak een ring rond de schacht met je duim en wijs- of middelvinger tegen het schaambeen aan.

Stap 2.

Doe precies hetzelfde met je andere hand en zorg dat deze ring zo dicht mogelijk tegen de eerste aan komt te liggen.

Stap 3.
In een vlotte maar stroeve beweging trek je de tweede ring richting de eikel, maar je houdt de eerste op de plaats. Je rekt dus de huid van de schacht van de penis even op. Omdat hier de zenuwbanen doorheen lopen die de prikkels registreren, worden deze een kort moment overbelast waardoor de seksuele prikkels niet naar de hersenen gestuurd zullen worden.

Hierdoor kun je een orgasme uitstellen en voortijdige ejaculatie aanpakken. Je zal namelijk niet meer zo snel klaar kunnen komen, omdat je een korte pauze ingelast hebt voor de zenuwuiteinden in de penis, die je weer wat ruimte zal geven.
Je hoeft de huid overigens niet ver op te rekken om succes te merken. Het is niet de bedoeling dat je jezelf pijn doet bij deze techniek.

 

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: