5 jaar geleden

Met deze effectieve tips je orgasme uitstellen

0
(0)

Direct met enkele effectieve tips je orgasme uitstellen

In dit artikel geef ik je een paar goede tips om je orgasme uit te stellen. Te snel klaarkomen is een probleem waar veel mannen last van hebben. Zij komen eerder klaar dan ze zelf zouden willen, of hebben eerder een orgasme dan voor hun partner wenselijk is.

Een orgasme uitstellen kan wanneer je de fases van het orgasme goed kunt herkennen.
Dat zijn namelijk de momenten waarop je als man in kunt grijpen.
Ik deel een aantal handige tips met je waardoor je de verschillende fases goed kunt leren onderscheiden.
Hierna behandelen we een aantal technieken die je per fase kunt inzetten om er voor te zorgen dat je niet over het point of no return heen gaat.

Iedere man kan het overigens zonder veel moeite tot wel een half uur volhouden zonder klaar te komen. Hoe je dat doet leer je in deze video die ik speciaal voor je heb opgenomen.

Een orgasme uitstellen, begin op tijd!

Wanneer je tijdens de seks het idee hebt dat je klaar gaat komen, dan ben je eigenlijk al te laat om de controle over het orgasme terug te winnen.
Het orgasme begint veel eerder dan bij het ejaculeren zelf en daar liggen de kansen om in te grijpen.

[stextbox id=”info”]Het lichaam heeft een aantal stappen nodig om tot een orgasme te komen.[/stextbox]

De eerste stap begint al op het moment dat we opgewonden raken en waarbij een erectie optreedt. We gaan op dat moment ook sneller ademen en het hart gaat sneller kloppen om meer zuurstofrijk bloed rond te pompen.

De tweede fase begint met het aanspannen van de huid rond het scrotum, tevens komt de bekkenbodemspier op spanning te staan in deze fase.

Fase drie gaat gepaard met tintelingen in de eikel en deze verraden de komst van de ejaculatie zelf. Dit is het zogenaamde ‘point of no return’.
Zoals de naam al zegt, kun je hierna niet meer ingrijpen.
Het lichaam neemt de overhand en zal op een soort van automatische piloot af gaan stevenen op de ejaculatie.

Een orgasme uitstellen begint al vroeg in dit proces. Het is dus ook nog vroeg in het proces als wij al met ons orgasme rekening dienen te gaan houden.

Een orgasme uitstellen met de start- stop methode

Wanneer je het langer uit wilt houden tijdens de seks en niet te snel klaar wilt komen, dan is de start stop methode een handige manier om het orgasme uit te stellen.
Je gaat bij deze manier door met je seksuele handeling totdat je in de tweede of derde fase terechtgekomen bent.
Dit is te merken aan een versnelde ademhaling en spanning op de bekkenbodemspier. Merk je dat je op dit punt gekomen bent, stop dan even kort (zo’n 5 a 10 seconden).
De spanningen zullen hierdoor afzwakken en daardoor kun je langer doorgaan, zeker wanneer je dit combineert met wat mentale afleidingen.

Het is aan te raden om deze methode te gebruiken door tijdens de penetratie de penis zo ver mogelijk de vagina in te brengen en daar even een moment rust te nemen. Op die manier houdt je partner namelijk de meeste stimulans vast, maar zal je zelf minder geprikkeld worden, omdat de vaginamond waar de meeste spieren zich bij de vrouw bevinden, nu de eikel niet kunnen stimuleren.

Tel langzaam tot 10 en vertraag je ademhaling.
Je zal direct merken dat het gevoel van klaarkomen wat zal wegzakken, waarmee het orgasme uitstellen een succes is.
Deze start en stop methode heeft al honderden mannen geholpen met het voort laten duren van de seks. Ik heb deze techniek zelf meerder malen gebruikt bij het uitstellen van mijn eigen orgasme.

Deze techniek is eigenlijk een kort termijn techniek. Dus een techniek waarmee je direct, dezelfde avond al resultaat kunt boeken en langer door kunt gaan tijdens seks met je partner. Deze video is een ander voorbeeld van een korte termijn techniek.

‘Knijptechniek’ tegen voortijdig klaarkomen

Wanneer je in een latere fase gekomen bent en je wilt het orgasme uitstellen, dan kan de knijptechniek redding brengen. In fase drie werkt dit prima en in fase vier kan het in het begin ook nog succesvol zijn.

Tijdens de aanloop naar het orgasme verhoogt je lichaam de druk in de penis door hier extra bloed naar te laten stromen.
Op deze manier bereikt je erectie zijn maximale hardheid

In de penis wordt dit bloed tegen de wanden gedrukt. Deze wanden bevatten uiterst gevoelige zenuwuiteinden. Deze transporteren bij stimulatie, de seksuele prikkels naar het brein. Het werkt als een soort controle mechanisme om je lichaam er van te verzekeren dat de penis zich op de juiste plaats bevindt.
Door de verhoogde druk van binnen, worden deze zenuwuiteinden nu extra gestimuleerd.

Aangezien extra prikkelingen het moeilijker maken om het orgasme uit te stellen, is deze tip gericht op het verlagen van de bloeddruk in de penis.

Dat kun je doen door de eikel tussen je middelvinger en wijsvinger te nemen, waarna je met de duim op de bovenkant van eikel drukt.

Op die manier druk je het bloed terug de schacht in en daardoor wordt de bloeddruk in de penis eventjes wat lager.
Ook wanneer deze techniek maar heel even werkt, merk je direct het verschil. Het orgasme uitstellen is daarmee effectief gebleken!

Vals spelen om niet te snel klaar te komen

Hoewel deze techniek zeer effectief is, is dit zeker niet mijn favoriet. Bij deze manier speel je eigenlijk vals.

Ik ben er van overtuigd dat bij het overwinnen van te snel klaarkomen, het toepassen van effectieve lange termijn technieken het meest waardevol zijn op de lange termijn.
Deze volgende techniek beschouw ik daarom liever als noodoplossing tegen voortijdige ejaculatie.
De techniek kan gebruikt worden bij de overgang van fase 3 naar 4 waarbij veel seksuele prikkels naar onze hersenen gestuurd worden. Hoe groter het aantal prikkels, hoe duidelijker onze hersenen merken dat het tijd is voor voortplanting.

knijpen orgasme uitstellen

Het knijpen in je huid overstemd de seksuele impulsen

Een orgasme uitstellen is mogelijk door de zenuwbanen die verantwoordelijk zijn voor het transporteren van de seksuele prikkels vanuit onze erogene zones naar de hersenen, te blokkeren.

De techniek is er op gebaseerd jezelf te knijpen op het moment dat je richting fase vier van het orgasme gaat. Je kunt met de nagels van je duim en wijsvinger in je bovenbeen knijpen.
Dit zal overigens niet echt pijn doen, de opwinding tijdens seks verhoogt de pijngrens namelijk aanzienlijk. Deze techniek is gemakkelijk ‘stiekem’ uit te voeren, zonder dat het opvalt. Hierdoor is het een populaire tip om het orgasme uit te stellen.

Orgasme uitstellen zonder beperkingen en zonder korte termijn technieken

De oplossingen die ik hier op een rijtje gezet heb, zijn technieken die voor een korte tijd tegen te snel klaarkomen werken.
Het probleem van voortijdige ejaculatie blijft op deze manier actueel, omdat je de bron niet bestrijdt, maar trucjes gebruikt om het orgasme uit te kunnen stellen.

Wil je het orgasme uitstellen op een effectieve manier, dan kun je eens kijken naar mijn videotip. Hierin deel ik ik een eenvoudige techniek waarmee je jouw orgasme tot wel 30 minuten kan uitstellen!

Bekijk hier de krachtige videotip en stel je orgasme vanavond nog met wel 30 minuten uit!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: