Klaarkomen uitstellen met 4 krachtige tips

by Mark Meijers  - maart 29, 2015

0
(0)

Zelf het klaarkomen uitstellen

Mannen vergeten nog wel eens dat er trucjes zijn om klaarkomen uitstellen gemakkelijk te maken. Zeker de mannen die al langer in een relatie zitten willen dit nog weleens vergeten.
Er zijn echter genoeg bewezen technieken die klaarkomen uitstellen gemakkelijker maken dan je denkt.

Voor volledige controle over het orgasme is wat meer nodig dan een simpel truukje.
In mijn methode ‘Orgasme Onder Controle’ behandel ik een geavanceerde formule om echt complete ejaculatie controle te verkrijgen. Dit vereist echter wat inzet. Een korte termijn techniek kan je helpen de eerste periode van oefenen te overbruggen en toch al direct resultaat opleveren.

Vandaar dat ik vandaag een overzicht gemaakt hebt van enkele korte termijn technieken die klaarkomen uitstellen een stuk gemakkelijker maken en waarmee je direct, vanavond al, langer door kunt gaan tijdens seks.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Overzicht van tips

Klaarkomen uitstellen met afleidende prikkels
Gebruik van een condoom om het orgasme te vertragen
Denken aan iets vervelends of vies
Klaarkomen uitstellen op een permanente basis

Klaarkomen uitstellen met afleidende prikkels

Wanneer je tijdens de seks het orgasme aan voelt komen en je wilt het klaarkomen uitstellen, dan knijp je met kracht in je zij. De zij is namelijk erg gevoelig en knijpen klaakomen uitstellenhet gevoel van pijn zal zorgen dat de seksuele prikkels naar de hersenen tijdelijk overstemd zullen worden door de pijnprikkels.

Dat deze techniek een aantal nadelen heeft, dat is duidelijk, dus het is een oplossing voor de momenten waarop je het echt niet op een andere manier verder kunt.

Gebruik van een condoom om het orgasme te vertragen

Het gebruikmaken van een condoom zorgt voor een minder intense stimulatie omdat de vagina en de penis niet in direct contact met elkaar komen te staan. Aangezien de stimulans minder is, zal het klaarkomen uitstellen niet lastig zijn voor een bepaalde periode.

Dit is eigenlijk een korter termijn techniek, om direct al resultaat te hebben. Een andere korte termijn techniek leg ik uit in deze nieuwe video. 

Denken aan iets vervelends of vies

Voortijdige ejaculatie vermijden kun je doen door te denken aan iets dat totaal niet met seks te maken heeft, maar wat zelfs vies of vervelend is. Voorbeelden heb je vast niet nodig, is er ongetwijfeld iets in jouw omgeving dat je hiervoor gebruiken kunt.

Klaarkomen uitstellen op een permanente basis

Het orgasme op deze manieren tegenhouden is niet iets dat ik aan zou raden. Het zijn makkelijke trucjes die een tijdelijke oplossing kunnen bieden, maar een meer natuurlijke manier van het orgasme uitstellen is helemaal niet zo moeilijk als de meeste mannen doorgaans denken.

Wanneer je voor het eerst gaat beginnen met het trainen van het uitstellen van een orgasme, dan kunnen de hiervoor genoemde technieken een goede manier zijn om te zorgen dat je tijdens de seks al wat verder komt.

Je leert in deze video direct hoe jij je orgasme effectief kunt tegenhouden gedurende 15 tot 30 minuten, en dit advies is zo concreet dat je hiermee vanavond al succes kunt hebben.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Simpele techniek om het point of no return voor te blijven

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in