Het klaarkomen uitstellen met deze 5 manieren

0
(0)

Op 5 manieren klaarkomen uitstellen met succes

Wanneer je als man last hebt van voortijdige ejaculatie, is het klaarkomen uitstellen een doel op zich geworden. Wanneer je het tijdens de seks niet lang vol kunt houden, moet je op zoek naar oplossingen om ervoor te zorgen dat je het langer vol kunt houden zodat jij en je partner meer kunnen genieten van het vrijen.

Het klaarkomen uitstellen kan prima zonder direct naar medicijnen te grijpen. Er zijn namelijk verschillende natuurlijke oplossingen die je kunt gebruiken om langer vol te houden in bed. Eigenlijk heeft het allemaal te maken met de stappen die jouw lichaam moet zetten om tot ejaculatie te kunnen komen. Daarom heb ik in dit artikel vijf verschillende manieren onder elkaar gezet waarmee je het klaarkomen uitstellen kunt.

Bonus: Wil je nu meteen al een krachtige tip leren om je orgasme uit te stellen? Wacht dan niet langer en bekijk mijn gratisvideo tip!

Welke stappen van het lichaam gaat het over?

Voordat we kunnen kijken naar de manieren om het orgasme te vertragen, is het handig om eens dieper in te gaan op de stappen die het lichaam moet zetten. Een man kan niet ineens ejaculeren op commando. Daarvoor is een aanloop nodig en die aanloop is noodzakelijk omdat het lichaam klaargemaakt moet worden voor het orgasme.

Allereerst moet de man opwinding voelen. Zonder een erectie wordt het immers lastig om je ejaculeren. Daarnaast moeten er prikkels ontwikkeld worden door de seks, daarvoor is prestatie nodig. Het lichaam gaat daarom over tot een meer actieve instelling door de hartslag te versnellen en de ademhaling te versnellen. Het lichaam maakt zich klaar om te presteren tijdens de seks.

Tegelijkertijd wordt de huid rond de scrotum aangetrokken, zodat de testikels dichter bij het lichaam zijn. Dit is een manier om de gevoelige testikels te beschermen tegen de heftige bewegingen die plaats kunnen hebben tijdens de seks. Een van de laatste stappen is het aanspannen van de bekkenbodemspier. Deze zorgt ervoor dat het sperma het lichaam kan verlaten, waardoor voortplanting mogelijk is.

Al deze stappen zijn verplichte en noodzakelijke stappen om tot een orgasme te komen. Wanneer deze stappen doorbroken worden, heeft het lichaam meer tijd nodig om tot ejaculatie te kunnen komen en dat is precies wat we willen wanneer we het klaarkomen uit willen stellen.

Door je te richten op de verplichte stappen, kun je ingrijpen en het klaarkomen uitstellen omdat je jouw eigen lichaam tegen kunt werken.

Ademhaling en hartslag vertragen

klaarkomen uitstellen hartslagHierboven heb je kunnen lezen hoe het lichaam zich klaar maakt voor de actie in bed. Doordat het lichaam op dreef is tijdens de seks, gaat alles een stuk sneller en komt het orgasme eerder dan gewenst. Dit kun je echter tegengaan door jouw ademhaling te vertragen. Op het moment dat je geen inspannend werk verricht, ben je zelf heer en meester over je eigen tempo immers.

Tel op een rustig moment de seconden tussen het inademen en de volgende keer dat je inademt. Dat tempo wil je ook in de slaapkamer vast kunnen houden, want dat is het tempo waarop jouw lichaam zich niet klaarmaakt voor heftige inspanning. Omdat de ademhaling op een lager tempo blijft, slaat je hart ook niet op hol. Het is op die manier vele malen makkelijker om het tempo tijdens de seks laag te houden.

Daarnaast heeft dit nog een voordeel. Omdat je op jouw ademhaling let, en de tellen blijft meten tijdens het ademen, hebben jouw hersenen minder ruimte voor de prikkels die je tijdens de seks krijgt. Het klaarkomen uitstellen kan op die manier eenvoudig worden, omdat je twee trucjes tegelijkertijd toe weet te passen.

Tip: een andere eenvoudige techniek leg ik uit in deze nieuwe video. Met deze tip kan ook jij vanavond al je orgasme met 30 minuten uitstellen!

Het ontspannen van de huid rond de scrotum

Het aantrekken van de huid rond het scrotum is ook een manier om sneller naar het orgasme te komen. Hoe beter de testikels beschermd zijn, hoe verder het lichaam is in de richting van een orgasme. Dit kun je niet tegenhouden, het is namelijk een reflex van het lichaam en reflexen kun je nauwelijks stoppen. Je kunt wel zorgen dat het door een andere reflex opgeheven kan worden.

Dit kun je op twee manieren doen. De truc is dat jij jouw lichaam moet vertellen dat de testikels bekneld kunnen raken. Daardoor zal de huid rond het scrotum ontspannen, om de testikels meer ruimte te geven. Dit kun je doen door een denkbeeldige streep met je vinger te zetten van de anus naar de testikels. Dat kan echter lastig zijn tijdens de seks, je moet er lenig voor zijn namelijk, dus de andere manier kan gemakkelijker uitvallen.

Pak de huid van de testikels tussen twee vingers en trek er zachtjes aan. Meer hoef je niet te doen. Het lichaam doet namelijk de rest voor je, omdat het denkt dat de testikels bekneld kunnen raken. Daarmee zet je het lichaam een volledige stap terug en is het klaarkomen uitstellen gelukt.

[stextbox id=”info”]Je hoeft jezelf hier geen pijn mee te doen. Doe je jezelf wel pijn, dan pas je de manier verkeerd toe.[/stextbox]

Het blokkeren van de hersenen

De hersenen nemen het besluit dat het tijd is voor het ejaculeren. klaarkomen uitstellen richtingZij vertalen de prikkels naar de situatie en schatten in of de tijd rijp is voor voortplanting, of dat de omstandigheden nog niet wenselijk zijn. Wanneer de prikkels te hard of te massaal binnenkomen, gaan de hersenen te snel over tot ejaculatie.

Daarom is de volgende manier opgezet. Bij deze truc houd je de hersenen bezig met andere dingen, waardoor zij minder tijd en ruimte hebben voor de seksuele prikkels. Zo kun je rekensommen gaan maken en het verbruik van jouw auto vergelijken met het verbruik van een Toyota Prius, om maar iets te noemen. Of het vergelijken van de opbrengst van de spaarrente van nu en tien jaar geleden.

Je hersenen zijn druk met rekenen en hebben daarom veel minder tijd voor de prikkels. Omdat er minder aandacht voor de prikkels is, komen deze ook veel minder hard binnen en dat zorgt ervoor dat je veel langer vol kunt houden tijdens de seks. Hoe drukker je hersenen zijn, hoe beter, maar vergeet niet dat er een bepaalde mate van opwinding moet zijn om seks te kunnen hebben.

De bekkenbodemspier ontspannen

Deze manier is iets moeilijker en vergt meer training, maar is bewezen effectief bij het klaarkomen uitstellen. Je hebt gelezen dat de bekkenbodemspier aangespannen moet zijn om te kunnen ejaculeren. Dat is dezelfde spier die je gebruikt wanneer je jouw urine op wilt houden wanneer je nodig moet plassen. Om controle te kunnen krijgen over de spier, zijn de kegeloefeningen ontwikkeld.

Deze oefeningen richten zich eigenlijk op maar één ding. Jij moet als man de controle krijgen over de bekkenbodemspier, waardoor je de spier tijdens de seks kunt ontspannen, waarmee het ejaculeren onmogelijk gemaakt wordt voor het lichaam. Een betere manier van klaarkomen uitstellen is er dus technisch niet, want wanneer je niet kunt ejaculeren, kun je veel langer doorgaan in bed.

De kegeloefeningen werken als volgt: Je spant de bekkenbodemspier een paar keer aan, en de spanning houd je vast. Daarna ontspan je de bekkenbodemspier en ook die situatie houd je vast. Dee oefening kun je een paar keer per dag doen, totdat je merkt dat je tijdens de seks inderdaad de spier zelf kunt ontspannen, en ontspannen kunt houden. Daardoor bepaal je zelf wanneer je klaar wilt komen!

Het kost wat tijd om je bekkenbodemspier te leren ontspannen. Wil je direct al resultaat in bed? Gebruik dan mijn effectieve tip, die ik uitleg in deze video, om vanavond al resultaat te hebben.

De knijptechniek

Een laatste manier om het klaarkomen uit te stellen die ik hier wil noemen, dat is de knijptechniek. Deze manier heeft ook alles te maken met de prikkels die leiden tot een orgasme, maar het is niet gericht op het punt waar de prikkels aankomen ditmaal, maar het punt waar de prikkels vandaan vertrekken om te zorgen voor een orgasme.

Die prikkels komen uiteraard vanuit de eikel. Door de seks wordt de eikel gestimuleerd en de zenuwuiteinden geven de prikkels door die uiteindelijk bij de hersenen aankomen. Het orgasme uitstellen begint met het aanpakken van deze prikkels. Dat kun je doen met de knijptechniek.

In feite is het niet meer dan een ring rond de penis maken met je vingers, om vervolgens met je duim op de eikel te drukken. Daardoor loopt het bloed terug de schacht in, en is de eikel minder opgezwollen. Daardoor zijn de zenuwuiteinden minder gevoelig voor stimulatie. De eerste seconden zullen de zenuwuiteinden niets doen. Zij zijn verdoofd door het knijpen. Het gaat even duren voordat je op hetzelfde niveau van opwinding zit en daarmee is het orgasme uitstellen succesvol geworden.

Manieren om het klaarkomen uit te stellen

Sinds een aantal jaren help ik mannen bij het overkomen van vroegtijdige ejaculatie. Hiervoor ontwikkelde ik over de afgelopen jaren een methode. Steeds vaker krijg ik echter de vraag om juist mijn ‘korte termijn technieken’ te delen.

Om die reden heb ik een speciale video voor je opgenomen.
Deze video bevat mijn meest krachtige tip om het orgasme direct minimaal 30 minuten uit te stellen.

Je kunt de gratis video hier bekijken

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

11 tips om je partner meer te laten genieten tijdens de seks

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in