Klaarkomen uitstellen door ademhalingscontrole

0
(0)

Inhoud van dit artikel

Ademen om je orgasme uit te kunnen stellen

Wanneer je in een situatie zit waar de stress je op de borst drukt, is er een natuurlijke reactie die het een stuk eenvoudiger zal maken voor je. Je haalt een keer diep adem en je hebt het idee dat je meer controle hebt over de situatie. Dit werkt ook zo wanneer het gaat om ejaculatiecontrole.

Wanneer je jouw lichaam laat doen wat het altijd doet, dan zullen lichaam en geest een sprintje maken richting het orgasme, omdat de ejaculatie het doel is van de seks.

Het gaat immers om de voortplanting. Wanneer je regelmatig gemasturbeerd hebt als jonge man, dan versnel je dat effect.
Als puber is ejaculatiecontrole geen issue, want je hoeft met niemand rekening te houden en je hebt een duidelijk doel voor ogen.

Maar er is goed nieuws: elke man kan zijn orgasme leren uitstellen. Hoe je dat doet leg ik uit aan de hand van een korte video. Bekijk die eerst.

Ademhaling en ejaculatiecontrole

Tijdens de seks zal je heel wat inspanning moeten leveren om de handelingen plaats te laten vinden. Seks is net als sport, erg inspannend.

circulatie klaarkomen uitstellen

Sneller ademhalen zorgt er voor dat zuurstofrijk bloed sneller wordt rondgepompt

Daardoor zal je korter en sneller gaan ademen, waardoor het hart sneller zal gaan kloppen om zuurstof rond te pompen.
Dat is precies wat je niet wilt hebben wanneer je het te snel klaarkomen de baas wilt blijven.
Daarom moet je zorgen dat je op de goede manier adem blijft halen.

Dat doe je door te ademen vanuit je middenrif.

Trek een denkbeeldige lijn vanuit je hoofd naar je middel. Wanneer je goed ademt, heb je het idee dat je bij elke keer inademen de lijn aanspant en je hoofd richting je middel trekt.

Je hoort het ademen niet.

Wanneer je controle hebt over je ademhaling, kun je veel beter omgaan met de situatie en ben je geestelijk sterker dan de drang van het lichaam dat naar een orgasme wil komen.

Vergeet niet dat ik eerder al geschreven heb dat een langzamere ademhaling het orgasme per definitie uit zal stellen.

De versnelling van de ademhaling is namelijk één van de verplichte stappen die het lichaam moet zetten om naar een orgasme te kunnen komen. Er is meer zuurstof nodig en het ritme moet omhoog om een orgasme op te kunnen wekken.

Een bijkomend effect

Er is een prettig extra effect aan langzamer ademen. Heb je wel eens gemerkt dat je de handelingen sneller verricht wanneer je sneller gaat ademen?

Wanneer je ejaculatiecontrole wil verkrijgen, is dat zeker niet de bedoeling. Je wil bij voorkeur het tempo juist verlagen zodat je het langer vol kunt houden.

Een hoger tempo betekent meer stimulans en dat levert sneller een orgasme op dan een lager tempo.

Mensen die langzaam ademen, hebben altijd een lager tempo dan de mensen die sneller ademen. Langzaam ademen stelt jouw lichaam namelijk niet in staat om te presteren.

Het tempo moet dan wel lager liggen, want er is te weinig zuurstof en de hartslag is te laag.

Wil je nog een goede reden hebben om dit eens te proberen?

Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord over manieren om je gedachten te verleggen zodat je meer ejaculatiecontrole zou kunnen krijgen tijdens de seks.
Je kunt dan aan vieze dingen denken, maar de kans bestaat dat je dan je erectie verliest en niet meer omhoog kunt krijgen.

Hetzelfde geldt voor het maken van sommen.
Ga je te ver, dan verlies je de seks en je partner uit het oog en kun je geen erectie vasthouden. Dat is een beroerde vorm van ejaculatiecontrole natuurlijk.

Door de concentratie op je adem te leggen, heb je wat minder risico. Je kunt een bepaald ritme aanhouden, waardoor je je hersenen bezighoudt met iets dat niet met seks te maken heeft. Te snel klaarkomen is daarmee gemakkelijker te voorkomen.

Korte termijn techniek

Wat hiervoor besproken is kan effectief zijn, maar het zijn wel korte termijn technieken.

Het pakt de oorzaak ook niet aan en is daarmee geen echte oplossing voor premature ejaculatie.

Wil je vandaag al de eerste stap zetten om jouw orgasme voor eens en voor altijd onder controle te houden? Bekijk dan mijn korte video. Hierin leg ik op eenvoudige wijze uit hoe je jouw ejaculatie op effectieve wijze kunt uitstellen. Velen zijn je voorgegaan en kunnen dankzij deze simpele truc hun orgasme tot wel 30 minuten uitstellen!

Bekijk de gratis videotip hier.

Laat gerust een bericht achter wanneer je vragen hebt of je ervaringen wil delen met andere mannen die hetzelfde probleem hebben.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: