Klaarkomen uitstellen

0
(0)

Klaarkomen uitstellen kun je leren. Voor veel mannen is het erg lastig wanneer ze tijdens seks wat sneller klaarkomen dan gewenst. Het is een zeer veel voorkomend probleem en bij de ene man komt het in een wat heftigere vorm voor dan bij de andere.

Dit kan een grote invloed hebben op het seksleven binnen bijvoorbeeld een relatie, maar ook voor single mannen kan het nadelig zijn, omdat het zelfvertrouwen er door kan worden aangetast waardoor assertiviteit bij het zoeken van een partner kan afnemen. Uiteindelijk hebben we daardoor gewoon minder seks en dit kan soms zeer frustrerend zijn.

Gelukkig zijn er eenvoudige oplossingen . Het klaarkomen uitstellen kunnen we als mannen in veel gevallen trainen.

TIP: Wil je een korte termijn techniek leren waarmee je vanavond al jouw orgasme kan uitstellen? Bekijk dan snel mijn gratis video!

Soorten premature ejaculatie

De voortijdige ejaculatie, ookwel premature ejaculatie, bestaat in een aantal vormen

Vroegtijdige ejaculatie: Niveau 1

De meest voorkomende vorm noemen we voor het gemak eventjes vroegtijdige ejaculatie van het niveau 1.

Bij dit niveau komt de man soms te snel klaar. Vaak binnen 1 minuut na penetratie bij de vrouw. De oorzaak bij het eerste niveau is het hebben aangewend van slechte seksuele gewoontes waardoor de man nu bijna automatisch snel tot een orgasme komt.

Vroegtijdige ejaculatie niveau 2:

Niveau 2 is de doorontwikkelde aandoening van niveau 1. Het is het resultaat van het jarenlang ongecontroleerd laten van een verkeerde gewoonte waardoor deze als het ware inslijt

Het is voor deze mannen een tweede natuur geworden om snel tot een orgasme te komen. Voor het klaarkomen uitstellen is invloed op het orgasme nodig, en deze invloed ontbreekt.

Ejaculatio praecox, de derde variant

Er bestaat een derde variant. Dan hebben we het over de medische aandoening ejaculatio praecox. Hierbij komt de man telkens binnen enkele seconden na stimulatie klaar, wat zelfs de bevruchting kan tegenwerken. De oorzaak ligt hierbij echter niet bij een aangewend proces, maar bij een chem

klaarkomen uitstellen training
Trainen om klaarkomen uit te stellen

ische onbalans in de hersenen.
Hierover kunt u meer lezen in het artikel over serotonine en de vroegtijdige zaadlozing

Hoe leren we het klaarkomen uitstellen?

Het uitstellen van het orgasme kan op verschillende manieren, maar het gaat in bijna alle gevallen om kunstmatige trucs om het orgasme tegen te houden.
Voor de korte termijn zijn dit vaak goede oplossingen, maar mijn streven is altijd om op lange termijn mannen te leren hun orgasme compleet onder controle te krijgen en van klaarkomen een keuze te maken.

Hiervoor is een periode van training nodig. De korte termijn technieken die ik hier presenteer zijn bedoeld om de wat langere trainingsperiode te overbruggen en toch het orgasme langer uit te kunnen stellen en zo de kwaliteit van het seksleven drastisch te verbeteren tot complete ejaculatie controle is verworven.

Hieronder deel ik een aantal korte termijn technieken waarmee je direct aan de slag kan. Een korte termijn techniek is een techniek waarmee je direct, dezelfde avond al resultaat kunt boeken en langer door kunt gaan tijdens seks met je partner. Deze video is een voorbeeld van een korte termijn techniek.

Korte termijn techniek nummer 1:

De eerste techniek is een gemakkelijk toe te passen methode waarmee de prikkels die ons orgasme in werking zetten een moment worden onderbroken. Dit geeft ons mannen de cruciale tijd om te herstellen en zo wat tijd te winnen om het orgasme onder onze controle te houden.

De techniek gaat als volgt in werking.

Wanneer je tijdens seks merkt dat je moeite krijgt het tegenhouden van je orgasme en je denkt dat je te snel klaar gaat komen, trek je dan een moment terug.

Maak nu een ring van je duim en wijsvinger en leg deze om de schacht van je penis, tegen je schaambeen, dus onderaan.
Knijp nu niet, maar zet hele lichte druk op de schacht van de penis en maak een korte vlotte beweging richting de eikel.

Waarom kunnen we met deze techniek het klaarkomen uitstellen?

Deze techniek werkt krachtig, omdat de zenuwen die door de schacht van de penis lopen en de prikkels die ons naar een orgasme leiden verzenden naar de hersenen nu eventjes overbelast worden.
Er valt als het ware een stilte in het ‘orgasme centrum’ in de hersenen en we krijgen hierdoor de kans ons kort te herstellen.

Korte termijn techniek nummer 2:

De volgende techniek om het klaarkomen uit te stellen is gebaseerd op een aantal reacties van ons lichaam. Deze reacties moeten plaatsvinden om klaar te kunnen komen.

Een van deze reacties is je misschien al eens opgevallen. Wanneer wij tijden seks steeds dichterbij het point of no return komen, het moment waarop we het orgasme dus niet meer kunnen stoppen. Dan trekt de huid rond ons scrotum zich langzaam steeds strakker rond de testikels.

Deze reactie maakt dat het orgasme vele malen sneller plaats kan vinden.

De precieze uitleg van deze reactie vindt je in dit het artikel over deze techniek tegen premature ejaculatie

Wanneer we deze lichamelijke reactie tegen kunnen houden, dan stoppen we ook effectief ons eigen orgasme.

De manier om dit te doen is als volgt:

Wanneer je merkt dat je orgasme dichtbij komt, ga dan met je hand achter je billen en benen langs. Je hoeft hiervoor, afhankelijk van de positie, niet te stoppen met de seksuele handeling.

klaarkomen uitstellen huid
De Huid Van Het Scrotum Speelt Een Grote Rol Bij Klaarkomen Uitstellen

Zet je wijsvinger nu vooraan het scrotum, waar deze aansluit op de schacht van de penis. Trek met je wijsvinger een denkbeeldige streep over het scrotum richting je billen. Let op, doe jezelf geen pijn. Je testikels zouden aan weerszijden van je vinger moeten zitten het je zou hiervan geen last moeten ondervinden.

Je mag aardig wat druk zetten om de huid als het ware los te trekken.

De huid ontspant zich en de testikels krijgen meer ruimte.

Je zal zien dat de drang om klaar te komen direct stukken minder zal zijn.Dit is een zeer effectieve manier van klaarkomen uitstellen, ik zal uitleggen waarom.

Het klaarkomen uitstellen door het “rijzen” van het scrotum tegen te gaan

Klaarkomen uitstellen met deze techniek werkt zeer effectief omdat we een tweede lichamelijke reactie gebruiken om de eerste tegen te gaan.

De testikels worden beschermd wanneer ze in het nauw komen, door het automatisch ontspannen van de huid van het scrotum. Ze krijgen zo meer ruimte en het risico op beknelling wordt kleiner.

Deze reactie verstoort echter de reactie waarbij de testikels, in aanloopt naar het orgasme, juist strakker tegen het lichaam komen te zitten. Hierdoor kan het orgasme veel moeilijker plaatsvinden en hebben wij de tijd om te herstellen en door te gaan met de seksuele handeling.

Klaarkomen uitstellen zonder truukjes

Zoals gezegd zijn deze technieken bedoeld voor de korte termijn. Mijn doel is dat iedere man op termijn van klaarkomen een keuze kan maken. Iedere man kan het overigens zonder veel moeite tot wel een half uur volhouden zonder klaar te komen. Hoe je dat doet leer je in deze video die ik speciaal voor je heb opgenomen.

Bekijk de video door op onderstaande banner te klikken!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Beste Mark,

    Ik heb ook echt last van te vroeg klaarkomen en zou graag je eerste gratis video willen bekijken. Alleen kon ik nergens mijn naam en e-mail invullen. Dus zou je mij deze video kunnen toesturen op dit mailadres? Ik hoop dat jij me kunt helpen met dit probleem

    Groetjes

    Dries

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in