5 manieren om langer vol te houden in bed

0
(0)

Langer volhouden in bed en vroegtijdige ejaculatie tegengaan

Seks is voor veel mensen één van de mooiste onderdelen van een relatie.
Het is een intiem moment waarbij twee geliefden samenkomen en de liefde bedrijven.

Helaas is het niet voor iedereen even gemakkelijk. Veel mannen krijgen het niet voor elkaar om lang vol te houden tijdens seks zonder klaar te komen.
Dat kan verschillende redenen hebben, waarvan vroegtijdige ejaculatie er één is.

Wanneer je als man langer vol wilt houden in bed, dan zijn er verschillende dingen die je kunt proberen. Om te beginnen raad ik je aan om deze gratis videotip te bekijken, waarin ik een effectieve en eenvoudige techniek met je deel.

Vandaag heb ik vijf tips tegen te snel klaarkomen onder elkaar gezet die je geen geld kosten, hoogstens een beetje moeite.
Door deze vijf tips te gebruiken, kun je het eenvoudig langer volhouden in bed zodat je partner ook wat meer tijd heeft om te genieten van alles wat je met haar wilde doen, maar nooit kon.

Cardio tegen vroegtijdige ejaculatie

Wanneer je langer vol wilt houden in bed, dan is het belangrijk dat je jouw lichaam goed onderhoudt. Wanneer je altijd pizza eet, rookt en bier drinkt, zal je altijd meer moeite hebben met het uitoefenen van controle over je lichaam, dan wanneer je goed voor jezelf zorgt. Dit geld ook voor de controle over je ejaculatie.

Om te kunnen presteren, moet je lichaam in goede staat zijn. sporten vroegtijdige ejaculatie
Dat begint met gezond eten, maar daar houdt het niet mee op.

Het is goed om te sporten.
Je hoeft niet direct de sportschool in te gaan, maar zwemmen, lange afstanden wandelen of joggen zullen ervoor zorgen dat je conditie al snel flink omhoog zal gaan.

Je kunt de inspanning niet alleen langer volhouden, je longen werken ook een stuk beter, je zal je een stuk beter voelen en je lichaam is een stuk gezonder.
En als leuke extra: Door het sporten raak je meer ontspannen en verlies je stress, één van de grootste redenen voor een vroegtijdige ejaculatie.

Bekkenbodemspier trainen tegen vroegtijdige ejaculatie

Vroegtijdige ejaculatie komt grotendeels door je hersenen die de prikkels vanuit de penis verkeerd opvatten en stellen dat het direct tijd is voor een orgasme.

Dat heeft vaak te maken met gewenning door masturberen. Om de aanloop naar het orgasme in werking te kunnen zetten, moet de bekkenbodemspier op spanning gebracht worden.
Deze spier zorgt ervoor dat het sperma het lichaam uitgedreven wordt.

kegelspier vroegtijdige ejaculatieWanneer de spier niet op spanning is komen te staan, kun je als man dus niet klaarkomen.

Daar ligt natuurlijk een kans verscholen.
Net als alle andere spieren in je lichaam kun je de bekkenbodemspier trainen. Dat kan door kegeloefeningen te doen.
Eerst moet je de spier zien te vinden. Doe alsof je nodig moet plassen en je urine ophoudt. De spier die zich samentrekt, dat is de bekkenbodemspier en je hebt de helft van de oefening nu al gedaan.

Veel van de websites die kegeloefeningen uitleggen, houden hier op, maar het belangrijkste moet nog komen.

Nadat je de spier 10 seconden gespannen gehouden hebt, is het de truc om de spier 10 seconden volledig ontspannen te laten.

Je wilt immers niet het aanspannen van de spier trainen, je wilt tijdens de seks de spier ontspannen kunnen laten om het orgasme uit te stellen.

Het is een manier die wat training zal vereisen, maar wanneer je de kegeloefeningen onder controle hebt, ben je vroegtijdige ejaculaties in veel gevallen voor.
Weet je echter niet zo goed wanneer je de spier moet ontspannen omdat je het point of no return niet zo goed aan voelt komen, kijk dan even bij de volgende manier om langer vol te houden in bed, die hier direct onder staat.

TIP: Als je zelf blijvend je uithoudingsvermogen in bed zou willen verbeteren, bekijk dan mijn nieuwe videotip.

Start-stopmethode

De beste manier om het point of no return te vinden zonder teveel moeite, is door te masturberen. Je kunt hiervoor de start-stopmethode gebruiken, of de methode die ik hieronder zal beschrijven,.

Je kunt deze techniek gebruiken om langer vol te kunnen houden in bed, maar ook om het point of no return te leren kennen.

Je legt je hand rond de penis en begint langzame trekkende bewegingen richting de eikel te maken.

Ga hiermee door tot je merkt dat je zeer opgewonden wordt en het point of no return aan voelt komen.

Is het zover, dan draai je de beweging om totdat je merkt dat je lichaam zich ontspant.
Daarna herhaal je dezelfde manier.
Het is verstandig om dit een minuut of twintig te doen voordat je jezelf toestaat om een orgasme te bereiken.

[stextbox id=”info”]Zo bouw je richting meer ejaculatiecontrole en daarnaast leer je jouw lichaam ook een stuk beter kennen. [/stextbox]

Wanneer je de volgende keer tijdens de seks in de buurt komt van het point of no return, weet je dat je in actie moet komen om het orgasme uit te kunnen stellen.

‘Over de top’ oefening tegen vroegtijdige zaadlozing

Een andere manier om het point of no return beter te leren kennen en een betere controle te krijgen over je orgasme, is door tijdens het masturberen alleen maar het meest gevoelige gedeelte van de penis te stimuleren met glijmiddel en je vingers.
Op deze manier kom je veel sneller in de buurt van het point of no return en aangezien je aan het meest gevoelige gedeelte van de penis zit, kun je echt niet te lang doorgaan.

Deze oefening is ideaal om jezelf uit te dagen en je orgasme en lichaam beter te leren kennen. vroegtijdige ejaculatie top oefening
Het is niet gemakkelijk en zal zeker een paar keer verkeerd gaan, maar daar is het dan ook een training voor.

Let er wel op dat je deze en de vorige oefening ook samen met je partner zou kunnen doen om het spannender te maken.

Wanneer zij jou graag wil helpen bij het ontwikkelen van meer controle over jouw orgasme, en ze wil een leuk spel spelen, dan is dit een leuke manier.

Deze oefening is eigenlijk een korte termijn techniek. Een korte termijn techniek is een techniek waarmee je direct, dezelfde avond al resultaat kunt boeken en langer door kunt gaan tijdens seks met je partner. In deze video deel ik nog een andere, effectieve korte termijn techniek met je.

Knijptechniek tegen te snel klaarkomen

De knijptechniek is een bekende manier om het orgasme uit te stellen.
De prikkels die leiden tot een orgasme worden verstuurd vanuit de zenuwuiteinden in de eikel.

Die komen onder meer druk te staan wanneer er meer bloed in de eikel aanwezig is, dus de truc is het verlichten van de druk op de eikel.
Dit doe je door je vingers om de eikel heen te leggen en met een trekkende beweging het bloed uit de eikel te knijpen.

Je kunt het ook met de duim doen, zoals de knijptechniek die ik eerder op mijn website beschreven heb.

Vijf manieren om langer door te gaan tijdens seks

In dit artikel heb ik vijf manieren besproken om langer door te gaan in bed.

Alle manieren kunnen bepalend zijn, afhankelijk van hoeveel controle je op dit moment hebt, en hoe gezond je leeft.

Wanneer je last hebt van voortijdige ejaculatie, dan kan het bijzonder vervelend zijn dat je niet langer door kunt gaan en je partner niet de kans kunt geven om 100% bevredigd te raken.

Je wil wel, en je hebt de conditie, maar je mist de controle

Denk jij dat je iets te winnen hebt bij het leren controleren van je orgasme? En denk jij dat je partner meer zou kunnen genieten van jouw tijdens seks?

Bekijk dan direct deze videotip. Je leert in deze video direct hoe jij je orgasme effectief kunt tegenhouden gedurende 15 tot 30 minuten, en dit advies is zo concreet dat je hiermee vanavond al succes kunt hebben.

De beschamende, confronterende momenten waarbij jij moet toegeven dat je al bent klaargekomen wanneer jullie pas net begonnen zijn, zijn voorgoed voorbij.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: