Hoe je een vrouw moet vingeren en haar laat schreeuwen van genot – de 10 stappen gids voor lekker vingeren

4.2
(11)

Ultieme gids voor het vingeren van vrouwen

Leren hoe je een vrouw moet vingeren is misschien niet zo makkelijk als dat je denkt. Natuurlijk, het zou zomaar kunnen dat je wel eens gezien hebt hoe een man dit doet in een porno film of je hebt het geleerd van jouw altijd wijze broer die claimt dat zijn techniek altijd werkt.

Het geheim om een ware vagina fluisteraar te worden vraagt om een combinatie van:

  • Wetenschappelijke onderbouwing,
  • Letten op de seksuele reactie van je partner,
  • Jezelf en je techniek aan kunnen passen.

Tips om lekker te vingeren

Het grootste misverstand van de G-spot is dat het duidelijk geen one-size fits all wonder is.

Het is misschien nieuw voor je, maar er zijn wetenschappers die niet overtuigd zijn dat er daadwerkelijk een G-spot bestaat, laat staan dat het altijd werkt.

Raar maar waar – een verslag van de Clinical Anatomy journal, beweert dat veel dokters geloven dat de G-spot (en het vaginale orgasme) een volledig psychologisch fenomeen is. Dr. Gail Saltz sluit zich aan bij anderen die de originele ontdekking van de G-spot door Dr. Grafenberg weerleggen.

We kunnen wel zeggen dat Grafenberg als eerste wetenschappelijke artikelen schreef over dit onderwerp in het moderne tijdperk. Overigens wordt al sinds de tijd van Aristoteles gepraat over de vrouwelijke ejaculatie!

De nieuwste theorie van Grafenberg’s onderzoek werd niet erkent, omdat de vrouwen waarmee hij het onderzoek had voltooid een aandoening hadden genaamd “grade on cystocele”, dit verzwakt het weefsel tussen “het zwaard” en de vaginale randen. Een artikel in The Huffington Post gaf aan dat het verwaarlozen van de clitoris, ten behoeve van de G-spot, kan resulteren in frustratie bij vrouwen die niet het vrouwelijk spuitorgasme ervaren wat hen beloofd was.

Waarom de G-spot zou moeten werken

In theorie, en ervan uitgaande dat we op een lijn liggen met het overgrote deel van de seks therapeuten en doctoren die in de G-spot geloven vanwege anekdotisch bewijs, werken de vingertechnieken die je leert omdat ze een bepaalde concentratie van de zenuwen bij de ingang van de vagina stimuleren. Sommige noemen het een “uterale spons” en miljoenen vrouwen zweren erbij.

Uitleg over de G-spot

De reden dat je jouw vriendin of partner zou moeten vingeren:

  1. Ongeacht de G-spot, het vingeren van een vrouw bepaalde zenuwen bij de vaginale ingang stimuleert, dus het voelt hoe dan ook goed.
  2. Het vingeren van de clitoris en het omliggende gebied kan net zo intens zijn als een G-spot orgasme.
  3. Het kan goed zijn dat je partner niet weet hoe ze haar G-spot moet stimuleren door een gebrek aan oefening of door een slechte ervaring met vorige partners die geen flauw benul hadden van wat ze nu precies aan het doen waren.
  4. Hoe meer je over haar vagina leert, des te beter. Op den duur ken je elk klein detail van haar lichaam, wat jou helpt om te ontdekken wat ze voelt en wilt.

Laten we beginnen met een simpel stappenplan bestaande uit vijf stappen, gericht op beginners die nog nooit op zoek zijn geweest naar de clitoris of de G-spot, om vervolgens uit te breiden naar meer stappen voor mannen die de hotspot “verloren” zijn en willen weten hoe ze het terug kunnen vinden.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan tussen de lakens. Bekijk hem eerst.

Leren vingeren - infographic met tips

1. Je moet schone en gladde nagels hebben

Niet alleen is een goede hygiëne belangrijk, omdat je ergens naartoe wilt waar maar weinig mannen durven te komen, maar ook omdat geknipte en gevijlde nagels haar gevoelige vaginale weefsel beschermen. Je zou je nagels echt ruim voor die speciale avond goed moeten knippen, om zo je nagels de kans te geven om gladder te worden. Was je handen van tevoren. Nu dat je helemaal schoon bent, kan zij relaxen en kun JIJ relaxen. Als je vingers in een goede staat zijn, hoef je je geen zorgen te maken dat je haar per ongeluk pijn doet. Dus geen reden om je in te houden!

2. Onthoud, natter is beter!

Om haar vagina op een comfortabele manier te penetreren, moet je er voor zorgen dat ze nat is. Dit vraagt om een goed voorspel en een goede “warming-up” voordat je van bil gaat. Om maar gelijk haar clitoris aan te vallen alsof het de “eindbaas” of iets dergelijks is, werkt meestal niet.

Je wilt haar extreem nat hebben voor de ideale ontdekkingsreis – dit betekent meer zoenen, meer tijd om met je lippen haar rug te strelen, haar oren, benen en dijen.

Zelfs nadat je tijd aan haar erogene zones hebt besteed, zou je het langzamer aan moeten doen en bij haar kruis blijven rondhangen. Geef meer dan een “lip service” aan de buitenste labia, haar schaamstreek (het gedeelte recht boven het schaamhaar) en vervolgens haar binnenste schaamlippen.

Leren hoe je een vrouw moet vingeren is NIET alleen het vingeren van de clitoris of de G-spot, maar het vingeren van het complete bekkengebied en verder. Je wilt haar plagen. Elk plekje de juiste aandacht geven en er zeker van zijn dat ze nat is en kookt van verlangen voordat je klaar bent om door te gaan naar de G-spot.

3. Leer op voorhand over het vrouwelijk lichaam en weet wat je kunt verwachten

De labia majora zijn de grote schaamlippen waar ze schaamhaar kan hebben. Deze zijn niet zo gevoelig als de labia minora, de kleine schaamlippen die in verschillende vormen voor kunnen komen: Sommige zijn perfect ingesloten en andere zijn wat losser. De binnenste lippen hebben meer aanrakingen en strelingen nodig. De clitoris zit vlak boven het plasgaatje en vlak bij de top van de schaamlippen. De clitorishoed beschermt de clitoris. Als een vrouw opgewonden raakt, zwelt de clitoris op en wordt hard: zodra ze in de buurt komt van een orgasme dan “verstopt” ze zich weer. Dit plekje is super gevoelig en meestal is het beter om het iets langzamer te doen totdat ze gewend is aan een iets harder, sneller ritme. Veel vrouwen willen geen directe druk op de clitoris, omdat dit oncomfortabel kan zijn, maar hebben liever een combinatie van een zachte druk op zowel de clitoris als de clitorishoed.

4. Voel de textuur van binnen tot dat je de G-spot “knop” vind.

De zenuwen waar Grafenberg van beweert dat ze bestaan in iedere vagina liggen ongeveer 5 centimeter diep, aan de top van de bovenkant van de wand. Als ze op haar rug zou liggen en haar benen zou spreiden zou je de wat grovere huid kunnen vinden door een vinger naar binnen te laten gaan, met je handpalm omhoog en je vinger dan te buigen, zoals een “kom hier” gebaar.

De binnenkomst van je vinger, net als het binnenkomen van de penis, zou langzaam en met haar goedkeuring moeten verlopen. Gewoon omdat de vinger kleiner is, wilt niet zeggen dat ze het ineens ruig wilt.

De G-spot heeft een andere textuur dan de rest van de vaginale wand. Als je eenmaal het gebied gevonden hebt (omschreven als een soort boon-vorm) begin dan met strelen met zachte en ritmische patronen. Als ze gewend raakt aan het gevoel, kun je uiteindelijk de druk en snelheid opvoeren. Het porren van dit gebied zal niet werken – intensiteit zorgt voor een reactie, door een strelende of gravende beweging.

5. Help je partner te ontspannen.

Niet alle vrouwen zullen het gevoel van de G-spot stimulatie direct als prettig ervaren en kunnen het gevoel krijgen alsof ze moeten plassen. Dit is normaal en gebeurt vrij regelmatig, omdat wat ze voelen eigenlijk het ejaculatievocht is dat via de urinebuis naar buiten wilt komen. Het zal dus aanvoelen als plassen, terwijl het waarschijnlijk de vrouwelijke ejaculatie is.

Een Tantra Gura noemde het een kwestie van “het opbouwen van de ejaculatie… en dan het vertrouwen hebben om het te laten gaan”. Een vrouw zal dat vertrouwen niet hebben, omdat ze het idee van plassen over haar partner vernederend vind. Het vraagt dus om een sterke en vastberaden man om haar er zeker van te maken dat het oké is en dat ze dat gevoel kan accepteren en niet in paniek hoeft te raken als ze ineens echt plast. (Het zal je niet doden mannen, echt niet…)

Dingen die je misschien vergeet als je op zoek bent naar lessen over lekker vingeren

Denk je bij jezelf, “Oké… ik heb het geprobeerd, maar het werkt niet!”

Geen probleem, want in het volgende lijstje over vingerlessen geef ik je ook wat minder veelvoorkomende tips – waaronder de bedroevende gedachte dat een G-spot stimulatie soms niet genoeg is.

Leren hoe je een vrouw moet vingeren

VIDEO: ik heb een video opgenomen met een tip waarin ik deel hoe je direct je orgasme kunt uitstellen – probeer het vanavond nog. Bekijk de video

1. Combineer G-spot en clitoris stimulatie voor een beter effect

Een enquête bracht naar boven dat 70 procent van de vrouwen niet tot een orgasme komen, tenzij ze directe clitorale stimulatie krijgen. Dus als het lijkt alsof je liefde niet reageert op het vingeren van haar G-spot, kan het combineren van een aanraking van de clitoris samen met de G-spot (Bijvoorbeeld door een tong te vervangen door een vinger als dit nodig is) precies zijn wat ze nodig heeft om haar in de wolken te brengen.

2. Investeer tijd in het vergroten van je vinger uithoudingsvermogen.

Ongeduldige mannen ruïneren alle capaciteiten van een G-spot gevoelige vrouw. Bij sommige vrouwen duurt het wel 20 minuten voordat ze komen, zelfs met directe stimulatie.

Je moet haar ervan kunnen verzekeren dat de tijd er niet toe doet en dat je de druk op blijft bouwen voor zolang als dat ze nodig heeft om zich te laten gaan en het lekker vind. Sommige vrouwen zijn erg gevoelig over het idee dat het te lang duurt en vinden het zielig voor de man.

Zielig? We moeten ons juist gelukkig voelen! Laat haar weten dat het een voorrecht is en een groot plezier om met haar te zijn en dat je echt nergens heen gaat.

3. Wissel de druk en het ritme af als dat nodig is.

Een groot deel van een vrouw tevreden stellen en haar lekker vingeren bestaat uit het herkennen van haar seksuele reacties. In plaats van het blijven vasthouden aan een vage formule over G-spot stimulatie, pas je jezelf aan. Vraag haar wat goed voelt als je van boven naar beneden en van kant naar kant gaat. Probeer meerdere vingers, verschillende snelheden en diverse patronen.

Doe hetzelfde bij de clitoris. Elke vrouw kan anders reageren op de verschillende kanten van de clitoris, of bewegingen in bepaalde richtingen. Soms kan een man de hoed te veel aanraken en hierbij niet genoeg aandacht besteden aan de clitoris. Soms wilt ze niet eens de directe druk op de clitoris.

Wat er echt toe doet is dat de geliefde in kwestie de tijd neemt om te vragen wat ze lekker vindt en of ze het lekker vind als je “dit” of “dat” doet. Je moet op haar lichaamsbewegingen letten, luisteren naar haar stem, zuchten en veranderingen in haar ademhaling om te zien wat wel of niet werkt. Als je merkt dat ze niet reageert, laat de druk dan afnemen. Je moet je techniek aanpassen om “haar geheime code” te kraken.

Er is echt niets mis met het aangaan van een open dialoog met je partner. Er is niets onromantisch aan open communicatie. Ze kan je op deze manier zelfs naar de meer gevoelige plekjes leiden en je laten weten hoe en wanneer ze het sneller wilt. Het zou kunnen dat ze zelfs beter reageert met een vibrator – zeker als ze onervaren is met G-spot orgasmes. Voel je niet geïntimideerd als je haar op zoek laat gaan naar haar eigen comfort zone. Een vrouw toestaan om haar eigenlijk lichaam in haar eigen tempo te laten ontdekken, zonder dat de ervaring alleen maar om jou draait, is essentieel.

4. Alleen externe stimulatie helpt.

Sommige mannen zijn zo gefixeerd op de G-spot of clitoris dat ze hun eigen handen en vingers vergeten tijdens de sessie. Of het nu gaat om druk te leggen op haar buik of schaambeen, of het likken van haar clitoris terwijl je de G-spot vingert, hoe meer je haar overweldigt met het stimuleren van meerdere erogene zones, hoe eerder ze dat geweldige volledige lichaamsorgasme krijg waar ze zoveel over heeft gehoord.

5. Bij twijfel, gebruik meer glijmiddel

Zelfs als een vrouw zeikend nat is, is er niet veel reden om glijmiddel te vermijden. In de meeste gevallen krijgt ze nooit genoeg natheid om de wrijvingen te verminderen. Haar clitoris is vooral erg gevoelig als deze droog is en de vaginale penetratie van de vinger kan er ook voor zorgen dat de natheid na een aantal minuten verdwijnt.

Extra glijmiddel bij de hand houden zal de natuurlijke natheid alleen maar versterken. Het idee bij een vrouw om op te drogen kan haar nerveus maken. Doe er alles aan om die zorgen bij haar weg te nemen.

De simpele waarheid is dat wanneer je leert hoe je een vrouw moet vingeren, je jezelf volledig over kunt geven aan het feit dat je haar een orgasme wilt geven op haar voorwaarden en niet volgens jouw verwachtingen. Vingeren is bedoelt om haar te laten genieten.

Nieuwe onderzoeken van het New Scientist Magazine bevestigen ook een realiteit voor veel mannen die de weg van voortplanting bewandelen. Geen vrouw is gelijk als het aankomt op de reacties die voortkomen van de stimulatie van de clitoris of de G-spot. Een onderzoek toonde bijvoorbeeld aan dat vrouwen die vaginale orgasmes hadden, ook een dikkere laag weefsel hadden bij de vaginale wanden. Dit gaf aan dat deze extra dikte ofwel een verlengstuk van de clitoris was, of misschien beter ontwikkelde orgastische “spieren” die het G-spot orgasme makkelijker maken.

Problemen met orgasmes zijn vaak niet verbonden aan een verkeerde techniek of een ongewone vorm van de vrouw. Het is eerder verbonden aan hoe makkelijk een vrouw en haar partner kunnen ontspannen en meer terrein kunnen ontdekken met volledig enthousiasme, geduld en vooral, toewijding aan elkaar.

Ze vinden de zoektocht en de reis plezierig en ze vinden altijd waar ze naar op zoek zijn, imperfectheden en alles, omdat ze op een blijvende missie zijn om elkaar tevreden te houden.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4.2 / 5. Aantal stemmen: 11

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Premature ejaculatie behandeling: Leuke manieren om een premature ejaculatie thuis te behandelen

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in