6 jaar geleden

Lesbiennes hebben de beste vrouwelijke orgasmes

0
(0)

Lesbische vrouwen hebben de beste vrouwelijke orgasmes

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat lesbiennes de beste orgasmes hebben van alle vrouwen. Zij scoren vele malen beter dan de heteroseksuele vrouwen die het moeten hebben van de inspanningen van de mannen. Het blijkt dat de vrouwen het toch een stuk beter kunnen, en nu is de vraag wat jij als man met deze informatie kunt.

Wanneer gekeken wordt naar de redenen waarom een lesbische vrouw betere orgasmes heeft dan heteroseksuele vrouwen, maar vooral ook meer orgasmes, dan is er maar één goede verklaring. Vrouwen kennen het vrouwelijk lichaam een stuk beter dan de man, maar er zijn meer redenen voor het succes van de lesbiennes.

Kennis van het vrouwelijk lichaam

Wanneer je even stilstaat bij het resultaat uit het onderzoek, dan moet je toegeven dat het eigenlijk een logische uitkomst is. Jij kent als man jouw lichaam immers ook een stuk beter dan jouw partner jouw lichaam kent? Jij weet precies wat jou opwindt en hoe jij gestimuleerd wilt worden. Bij een vrouw is dat precies hetzelfde, maar lesbische vrouwen zijn wat dat betreft in het voordeel.

Wat zij lekker vinden tijdens de seks, kan heel goed precies zijn wat hun partner nodig heeft om een orgasme te kunnen beleven. Daarnaast is een lesbische vrouw niet al een paar stappen verder in haar hoofd. De stimulatie van haar partner hoeft niet te leiden tot penetratie, en daarmee is de stimulatie ook echt en welgemeend, en niet alleen voorspel om haar partner vochtig te krijgen.

Uit deze resultaten kunnen wij als mannen veel leren. Het klinkt vreemd, maar de lesbische vrouwen laten hiermee precies zien hoe wij onze partners beter kunnen stimuleren zodat de heteroseksuele vrouwen ook betere orgasmes kunnen krijgen, dankzij onze inspanningen.

Wat doet een lesbienne wat een man niet doet?

Voor een man is het bevredigen van zijn partner in de meeste gevallen onderdeel vrouwelijk orgasme hoe doet een lesbienne hetvan het voorspel. Het gaat niet zozeer om het orgasme van de partner, het gaat om de voorbereidingen op de seks. Dat is voor een lesbienne natuurlijk volledig anders. De seks bestaat uit het bevredigen van de partner, feitelijke penetratie is immers onwaarschijnlijk, en wanneer het wel gebeurt, dan is het zeker niet met een penis.

Dat betekent dat de man hier lering uit kan trekken. Door de tijd te nemen voor jouw partner is de kans groter dat zij tot een orgasme zal komen. Wanneer je eens niet in wilt zetten op je eigen orgasme, is de kans op een succes nog veel groter. Jouw hersenen gaan namelijk anders werken op dat moment.

Uiteraard kun je de evolutionaire gedachte niet stoppen dat het tijd is voor de voortplanting. Dat zit nou eenmaal in je genen en daar kun je niets aan veranderen. Wat je wel kunt veranderen, is jouw insteek tijdens de seks. In plaats van op vol vermogen het voorspel in te gaan, kun je het voorspel ook zien als het eigenlijke doel van de seks. In plaats van je partner op te warmen voor het ‘echte werk’, focus je de aandacht op jouw partner.

Daarbij is het essentieel dat je alle tijd neemt die er is, en dat moet je ook vooral aan je partner laten merken. Geen telefoons in de slaapkamer, geen volle verlichting en zeker geen verplichtingen die later op de dag gepland staan. Gewoon alle tijd nemen die je beschikbaar hebt om je partner eens echt te laten genieten van jouw inspanningen.

Gebruik de kennis van de vrouw

Zoals ik al eerder beschreef, weet een vrouw veel beter hoe haar lichaam in elkaar zit dan dat jij dat als man kunt weten. Haar erogene zones zijn vaak een raadsel voor je, maar laten we het eens dichter bij huis zoeken. Wist jij dat de clitoris niet alleen het knopje onder het mantelkapje is? De clitoris loopt door het lichaam in en heeft een gemiddelde lengte van 4 inch.

hoe zorg je voor een vrouwelijk orgasme?Deze informatie heb je nodig om je partner tot een orgasme te kunnen laten komen. Wanneer je alleen je aandacht vestigt op het knopje, dan is de stimulatie te karig voor haar om echt tot een orgasme te kunnen komen. Door druk te zetten op het gedeelte onder het schaambeen, maak je de sensatie groter.

Daarnaast is het goed om te weten dat de meeste zenuwuiteinden in de vaginamond zitten. Wanneer je haar echt wilt laten genieten, kun je haar bijvoorbeeld beffen terwijl je met je vingers op zoek gaat naar de G-spot, terwijl je tegelijkertijd de vaginamond gebruikt om extra stimulans op te bouwen. Op die manier krijgt zij verschillende sensaties tegelijkertijd en wordt het voor haar wel heel erg lastig om niet te genieten.

Het voorspel op het voorspel

Als er nog iets is waar wij als mannen iets van kunnen leren, dan is dat het voorspel op het voorspel. Lesbiennes zetten niet in op penetratie, dus wat wij voorspel noemen, is voor hen de eigenlijke seks. Dat betekent niet dat zij geen voorspel hebben. De aanloop naar de seks is immers het voorspel. En dat kunnen wij als mannen ook doen.

Wanneer wij van het voorspel de eigenlijke seks maken, valt er een gat voor de seks. We hebben van het voorspel de seks gemaakt, dus is er geen voorspel meer. Dat is een kans. We hebben nu de mogelijkheid om de aanloop naar de seks te verlengen, en daar zijn veel mogelijkheden die we kunnen gebruiken:

  • Geef je partner eens een uitgebreide massage. Lichamelijk contact wekt lust op, maar werkt ook ontspannend en creëert een sterkere band tussen de partners
  • Knuffel langer met elkaar. Knuffels van minstens dertig seconden zorgen voor het gelukhormoon, en zorgen daarnaast voor intense ontspanning bij beide partners
  • Verras je partner met een etentje, bloemen of een ander geschenk. Het gaat niet om de waarde, het gaat om het gebaar. Wanneer heb je haar voor het laatst iets gegeven om je waardering te laten blijken?

Al deze kleine dingen kunnen gezien worden als voorspel, maar ze dragen ook bij aan betere seks en een betere relatie. Door ons eigen genot een keer uit te zetten, hebben we veel meer aandacht voor de andere helft van de relatie, en vaak is dat de persoon die de minste aandacht in de slaapkamer krijgt.

Leer van de lesbiennes

Wanneer je op zoek bent naar manieren om jouw partner meer genot te geven, dan is het verstandig om de adviezen van de lesbiennes ter harte te nemen. Uit onderzoek is gebleken dat zij meer en betere orgasmes hebben dan de heteroseksuele vrouwen en dat zou reden genoeg moeten zijn om eens verder te kijken dan je eigenbelang. Wanneer je de adviezen opvolgt die in dit artikel staan, moet je vanavond al meer genot aan je partner kunnen schenken.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: