6 jaar geleden

Leukere seks door deze zeven tips

0
(0)

7 tips om leukere seks te hebben met je partner

Wanneer de seks een standaard routine geworden is, verliezen beide partners de interesse in elkaar en in de seks. Het moment van samen intiem zijn en alle remmen losgooien is dan ineens verdwenen. Het is één van de moeilijkste momenten in een relatie, want wat wil jouw partner eigenlijk? Verlangt zij nog wel naar jou?

Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de seks weer leuk wordt. Dat lijkt wellicht een hele opgave, maar met de zeven tips die ik je vandaag in dit artikel geef, wordt het erg gemakkelijk om het seksleven weer in de goede richting te drukken. Zoals ik vaker al gezegd heb: Combineer de tips vooral met elkaar om een nog groter resultaat te kunnen krijgen!

Rollenspel

Is de seks sleur geworden en weten jullie allebei al precies wat er gaat gebeuren leukere seks door rollenspelwanneer jullie eens actief worden in bed? Dan zorgt dit voor een flinke deuk in het libido. Er is geen spanning meer, en daardoor is de seks saai, routinematig en zeker geen hoogtepunt in jullie relatie.

Je kunt kleine stapjes zetten om dit aan te pakken, maar je kunt ook ineens alles omgooien door een rollenspel met je partner te beginnen. Sla haar in de boeien omdat ze ‘stout’ geweest is, of verzin andere rollen voor jouzelf en je partner zodat de seks ineens weer spannend kan worden.

Veel mensen denken dat zij dit pas kunnen doen wanneer ze samen in de slaapkamer zijn, maar dat klopt natuurlijk niet. Wil je het echt leuk maken met een flinke aanloop om haar echt opgewonden te krijgen, dan begin je ’s morgens al door een briefje voor haar achter te laten, of door een ondeugend berichtje te sturen vanaf je werk.

Verzorging

Leukere seks begint bij seks zonder drempels en afknappers. Dat klinkt heel logisch en de meeste mensen zullen dit beamen, maar niet iedereen denkt dit ook goed uit. Zo zijn er nog steeds mensen die zichzelf niet goed verzorgen. Niets is zo vervelend als met een bezweet persoon in bed te liggen die ook nog eens overal haar heeft, en uit zijn of haar mond stinkt.

Besteed daarom eens meer aandacht aan de verzorging, en let daarbij ook op wat je eet en drinkt. Op die manier verhoog je namelijk direct je eigen libido, maar word je tevens aantrekkelijker voor je partner, waardoor haar libido ook hoger komt te liggen. In die situatie winnen jullie allebei en dat zou een flinke stap moeten zijn in de richting van leukere seks!

Vluggertjes

Je hebt overal gelezen dat je flink de tijd moet nemen voor haar en dat vrouwen houden van een lange avond in bed tijdens de seks. Toch is dit niet helemaal waar. Wanneer jij uit je werk komt, haar de kleren van het lijf scheurt en direct bespringt, dan vindt zij dat geweldig.

Vluggertjes zijn goed voor een relatie, en goed voor de seks. Natuurlijk moeten niet alle keren seks alleen maar uit vluggertjes bestaan, maar eens per week mag je gerust eens laten weten dat je jezelf niet kunt remmen wanneer je je partner ziet. Vergeet dat niet even hardop te zeggen, want niets maakt haar meer opgewonden dan jouw mannelijke begeerte.

Activiteit

Natuurlijk wil jij de leidende rol hebben in de slaapkamer. Je wilt de man zijn die het werk verricht en die zijn partner tot een hoogtepunt laat komen. Toch heeft dit een nadelige werking op het genot van je partner, want je maakt haar een passieve deelgenoot tijdens de seks, en dat is niet goed.

Zij kan niet bepalen welk standje het beste voor haar is, en zij kan niet maximaal opgaan in de seks omdat zij teveel tijd heeft om in haar hoofd te gaan zitten. Daarom is het goed om tijdens de missionaris positie eens om te draaien en haar te zeggen dat het haar beurt is om haar plekjes te vinden. Laat haar jou eens rijden om te kijken wat ze daar van vindt.

Je krijgt nooit een beest in bed wanneer je zelf te teugels constant vasthoudt. Zo werkt het simpelweg niet. Laat haar eens haar gang gaan en geef haar de ruimte om eens echt aan de slag te gaan.

Sexting

leukere seks door sextingLeukere seks begint bij meer opwinding en daarvoor heb je doorgaans een langere aanloop richting de seks nodig. Je partner heeft zeker een aanloop nodig, want dankzij de langere aanloop hebben haar hersenen tijd om zich voor te bereiden op wat er precies kan gaan gebeuren. Haar fantasie maakt de rest van het werk voor je af.

Deze tip is dus goed te combineren met de eerste tip. Stuur haar overdag ondeugende berichtjes, laat haar weten wat je met haar van plan bent, of vraag haar eens op afstand wat haar ultieme fantasie is. Zij zal eerlijker antwoorden dan je denkt, want ze heeft alle ruimte om vrij te antwoorden. Ze weet namelijk dat het niet direct zal leiden tot seks, en dat je daar niet direct op uit bent. Als er een moment is dat zij vrij en zonder schroom kan antwoorden, dan is het via een berichtje dat uitdagend is.

Knuffelen en zoenen

Wanneer je meer seks wilt hebben, of leukere seks, dan moet je daarvoor aan het werk. Het gebeurt namelijk niet alleen in de slaapkamer. Het grootste gedeelte zal je overdag al moeten doen. Dat kun je het beste doen door te blijven knuffelen en zoenen.

Op die manier maken jouw en haar hersenen stofjes vrij die leiden tot een gevoel van geluk, en een gevoel van opwinding. Daarnaast is lichamelijk contact bevorderlijk voor de relatie en de band tussen de partners. Knuffel haar minstens tien seconden per keer, en kus haar langer dan drie seconden om het maximale effect te bereiken.

De inspanningen die je overdag levert, zullen ’s avonds beloond worden tijdens de seks. Zij heeft een hogere mate van opwinding en voelt zich veel meer aangetrokken tot jou, wat natuurlijk altijd in jouw voordeel uit zal pakken.

Luister naar elkaar

Naar elkaar luisteren is altijd een goede stap in de relatie. Naarmate je langer bij elkaar bent, luister je doorgaans steeds minder naar je partner. De gesprekken die aanvankelijk zo goed en diepgaand waren, worden nu vragen of je koffie wilt of liever thee. Daarom is het goed om eens met elkaar in gesprek te gaan.

Vraag haar eens wat zij van de toekomst wil, en wat jouw rol daarin is. Luister naar haar antwoord, vraag door naar de details en toon interesse. Op deze manier scoor je meerdere bonuspunten. Allereerst laat je weten dat jij jezelf in haar toekomst ziet, je toont interesse, je laat zien dat je een goede gesprekspartner bent en daarnaast kun je ook nog eens laten zien dat je wel kunt luisteren naar je partner.

Leukere seks in zeven stappen

De tips die ik hierboven gegeven heb, zijn tips die altijd toepasbaar zijn. Zij zijn opzettelijk wat algemener gehouden zodat je zelf het beste in kunt schatten op welke manier je leukere seks met je partner kunt krijgen, en hoe je het libido kunt verhogen om het zo beter te maken in bed.

Combineer de tips met elkaar voor een beter resultaat, maar vergeet ook zeker niet om na een bepaalde tijd weer eens wat extra aandacht te besteden aan een aantal van de elementen. Wanneer de seks eenmaal weer leuk is, is het immers ook de bedoeling dat je het leuk kunt houden door te blijven werken aan je relatie en de seks met je partner.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: