Drie manieren om je orgasme uit te stellen (en hoe je partner hierbij kan helpen!)

0
(0)

Het orgasme uitstellen is een veel besproken item voor mannen die last hebben voor voortijdige zaadlozingen. Deze mannen komen binnen de kortste keren klaar tijdens de seks en dat zorgt voor een dieptepunt in het seksleven. Je partner komt niet aan genieten toe, en voor jezelf is het ook niet prettig dat je binnen luttele seconden klaarkomt tijdens het vrijen.

Het orgasme uitstellen heeft alles te maken met het zoeken naar de oorzaken van het probleem. Het verdoezelen van de symptomen is niet aan te raden, je komt er namelijk geen stap verder mee. Daarnaast is deze aanpak de meest dure aanpak. Wanneer je de drie fundamentele punten weet waarmee je het orgasme uitstellen kunt, dan ben je al een flink eind op weg.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Leer het point of no return kennen

Wanneer je last hebt van voortijdige orgasmes en het orgasme uitstellen is jouw doel geworden om het langer vol te kunnen houden, dan moet je iets weten. Alle momenten voor het point of no return heb je de mogelijkheid om in te grijpen. Hier kun je het orgasme nog vertragen. Heb je het point of no return eenmaal gehad, dan kun je niets meer doen.

[stextbox id=”info”]Je lichaam en je hersenen maken dan zelf de ejaculatie af, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Vandaar ook de naam van dit punt: Je kunt niet meer terug.[/stextbox]

Dit is belangrijk om te onthouden wanneer je langer door wilt gaan tijdens de seks. Er zijn verschillende technieken en manieren die het orgasme uitstellen mogelijk maken, maar deze moet je allemaal gebruiken voor het punt waarop je niet meer terug kunt. Daarop is geen enkele uitzondering. Er bestaat geen manier om het orgasme te vertragen wanneer je het point of no return al gehad hebt.

Een aantal van de manieren heb ik al eerder op mijn website besproken. Zo kun je zachtjes aan de huid rond je testikels trekken wanneer je merkt dat je veel te snel gaat. Op die manier wordt de huid ontspannen en komen de testikels verder van het lichaam af. Dat verhindert jouw lichaam van een orgasme. Hetzelfde geldt voor het trekken van een streep tussen je testikels en je anus. Deze huid staat gespannen als een reflex van het lichaam. Het lichaam wil hiermee de testikels beschermen. Wanneer je een streep trekt met je wijsvinger over de huid van het scrotum, ontspant het lichaam de huid om zo beknelling te voorkomen.

Op deze manier kun je het orgasme uitstellen, maar uiteraard zijn er veel meer manieren te vinden, waarvan ik er een aantal zal bespreken bij de volgende stappen die je moet weten om het orgasme goed uit te kunnen stellen.

De tip die ik hier geef is een korte termijn techniek. Een korte termijn techniek is een techniek waarmee je direct, dezelfde avond al resultaat kunt boeken en langer door kunt gaan tijdens seks met je partner. Deze video is een ook voorbeeld van een korte termijn techniek.

Maak je niet te druk

Premature ejaculatie wordt mede veroorzaakt door stress. orgasme uitstellen deadlineWanneer jij van jezelf weet dat je het orgasme niet kunt uitstellen, gaat dat op een gegeven moment tussen je oren zitten. Je wilt presteren, maar je bent bang dat dit niet zal lukken. Het lukte de vorige keren immers ook niet, dus ligt het falen ook ditmaal op de loer.

Wanneer je bang bent voor een voortijdig orgasme, of je bent gestrest omdat je het ditmaal echt langer vol wilt houden, werk je het voortijdige orgasme in de hand. Angst en stress dwingen niets goeds af. Zij maken de problemen doorgaans alleen maar erger, en daarom moet jij er voor zorgen dat je de baas blijft over je hersenen.

Dat klinkt heel gemakkelijk, maar geloof me wanneer ik zeg dat het ook echt niet moeilijk hoeft te zijn. Je wilt graag presteren, maar de meeste mannen willen dat niet direct voor zichzelf. Zij willen hun partner tevreden houden in bed. De kans is echter groot dat je het nog nooit over je probleem gehad hebt met haar. Je hebt het jouw probleem gemaakt en jij wilt er alles aan doen om dit probleem op te lossen.

De eerste stap die je moet zetten, is praten met je partner. Eerst over het probleem dat je hebt, en vervolgens moet je erachter zien te komen wat zij graag wil en waar zij enorm van kan genieten. Dat verlaagt de druk voor jou, en wel om deze reden: Wanneer jouw partner al een orgasme heeft gehad, maakt het niet meer uit dat je een snel orgasme krijgt.

Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Omdat je weet dat het niet zo’n groot probleem is, gebeurt er iets leuks in je hersenen. De angst en de prestatiedruk vallen weg, en daardoor heb je veel meer vrijheid om te genieten van de seks. Het orgasme uitstellen kan dus door je partner eerst een orgasme te laten beleven, zodat je zelf veel minder druk hebt.

Daarnaast is het goed om te kijken of er andere factoren zijn die stress en angst opleveren. Hoe meer ontspannen je kunt zijn voordat je aan de seks begint, hoe makkelijker het is om het orgasme uit te stellen op een succesvolle manier.

De bekkenbodemspier bij manieren om je orgasme uit te stellen

orgasme uitstellen conjunctuurHet derde punt waar je aandacht aan zou moeten besteden, is de bekkenbodemspier. Deze spier moet gespannen staan om tot een orgasme te kunnen komen. Wanneer de spier niet gespannen staat, kan het lichaam niet overgaan tot ejaculatie. Dat kun jij dus gebruiken om het orgasme uit te stellen tijdens de seks.

Daarvoor moet je eerst weten waar de spier zit. Doe alsof je je urine ophoudt terwijl je nodig moet plassen. De spier die zich aanspant onderin je onderbuik, is de bekkenbodemspier. Deze spier zal je moeten trainen om er meer invloed op uit te kunnen oefenen. Dit heeft grote invloed bij het tegengaan van te snel klaarkomen.

Dit is makkelijker dan je denkt. Per dag heb je ongeveer tien minuten nodig om deze spier te trainen. Door het regelmatig bewust aanspannen en ontspannen van de spier, train je de spier en jouw controle erover. Omdat je de spier al meerdere malen bewust ontspannen hebt, is het mogelijk om tijdens de seks de spier te ontspannen. Het gevolg is dat jouw lichaam niet over kan gaan tot een orgasme, omdat er niet aan alle eisen voldaan is. Het orgasme uitstellen is daarmee succesvol!

Manieren om je orgasme uit te stellen met hulp van je partner

Hulp van je partner bij het overkomen van ejaculatie problemen?
Wanneer je als man de strijd aangaat met ejaculatio praecox, heb je te maken met een lange weg van obstakels en trainingen.

Je hebt ook een heel aantal mogelijke overwinningen voor je liggen.
Mijn eerste overwinning op mijn probleem was het moment dat ik met mijn vriendin gepraat heb over de problemen die ik had met voortijdige orgasmes.

Aan de hand van mijn eigen ervaringen en adviezen heb ik in dit artikel een aantal goede redenen opgesteld waarom je zeker je partner bij het probleem zou moeten betrekken, zodat jullie samen naar een oplossing kunnen werken.

Daarnaast geef ik je vandaag een paar goede technieken waarmee het plezier voor jullie beiden een stuk groter zal kunnen worden.

De mentale blokkades van premature ejaculatie zullen ook terugkomen in dit artikel, zodat er een volledig verhaal komt waar je echt iets mee kunt.

Wat voor rol kan je partner vervullen tijdens je strijd?

Een van de redenen waarom sommige mannen te vroeg klaarkomen tijdens de seks, is vanwege overmatige spierspanning.

Het ejaculeren wordt zelf in werking gezet door het aanspannen van een spier.
Wanneer deze al gespannen is, ben je dus al veel dichter bij een ejaculatie.

Ejaculatio praecox overwinnen minder spierspanning
Mannen met stress hebben een verhoogde spierspanning wat tot een sneller orgasme kan leiden

Stress is één van de oorzaken van een verhoogde spierspanning.
Mensen die continu gebukt gaan onder stressvolle situaties, hebben hun spieren constant een beetje gespannen.

Nu komt het punt: Wanneer je last hebt van ejaculatio praecox, dan ben je bang dat het je weer zal gebeuren en dat je jouw partner teleur zal gaan stellen.

Dat is een situatie met veel stress en daarom span je meer spieren aan dan noodzakelijk.

Wanneer je jouw partner vertelt dat je een probleem hebt en dat je graag met haar naar een oplossing wilt werken, dan valt de helft van de spierspanning weg.

TIP: Wil je nou vanavond al aan de slag met het vergroten van jouw uithoudingsvermogen? Bekijk dan mijn korte video waarin ik een krachtige tip met je deel.

Je bent nog steeds bang om te falen, maar omdat zij het weet en weet dat jij er aan wilt werken, is de prestatiedruk vele malen lager.
Aangezien je nu meer ontspannen aan seks kunt beginnen, zal de ejaculatio praecox al veel minder kans hebben.

Seksuele ervaringen als training

Een groot voordeel van de hulp hebben van jouw partner, is dat elke keer seks een soort van training kan worden.

En de training is een essentieel onderdeel van het oplossen van de problemen van de ejaculatio praecox.
Zoals je al gelezen hebt in mijn methode ‘Orgasme Onder Controle’ is het oefenen een belangrijk deel van de training.

Je zal de fasen van het orgasme moeten leren herkennen en het point of no return kennen.

Hoe meer oefening je daarbij hebt, hoe groter het succes van de training zal zijn.
Je kunt op deze manier leren op welke momenten je jezelf moet remmen en hoe je het ejaculeren uit kunt stellen.

Die training is het meest effectief wanneer je het uitvoert tijdens de seks.

Ejaculatietraining als vorm van relatietherapie

Wanneer je als man last hebt van ejaculatio praecox, dan heeft jouw relatie daar ook onder te lijden. Mannen ontlopen dit probleem bij voorkeur, maar dit betekent dat voor de vrouw één van de meest intieme momenten van de relatie verdwijnt.

Praten over het probleem is een goede oplossing om de seks beter te maken, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je een veel betere relatie zal krijgen met je partner.

Een gemeenschappelijk doel in een relatie is erg constructief voor de relatie en wanneer dit doel in de slaapkamer uitgevoerd kan worden, is dat een dikke plus.

Samen werken aan ejaculatiecontrole zorgt voor meer intieme momenten, een betere vertrouwensband en daarnaast zal het leiden tot betere seks.

Als dat geen mooie doelstelling binnen een relatie is…

Samen ejaculatio praecox overwinnen

Wanneer je samen aan de slag wilt gaan om het probleem op te lossen, is ‘Orgasme onder controle’ een goed uitgangspunt.

Daar vind je immers een hele training die al duizenden mannen geholpen heeft.

Om een goed effect te merken van de training, moet je in het begin eerst achterhalen welke vorm van seks het minst gevaarlijk voor je is.

samen ejaculatio praecox overwinnen
Samen zorgen voor ontspanning in de slaapkamer

Het standje waarbij je het orgasme het langst uit kunt stellen dus. Die vorm van seks mag je de aankomende tijd niet meer gebruiken.

Het lijkt raar, maar om effect te merken van de training, zal je uit je comfortzone moeten komen. Alles wat gemakkelijk is, mag dus niet meer.

Je zal het randje op moeten zoeken om succes te kunnen boeken met de trainingen.

Dat randje is het moment waarop het point of no return eraan zit te komen. Je geeft bij deze oefening de controle over aan haar.

Zij kan je bijvoorbeeld aftrekken om zo het point of no return op te zoeken. Wanneer je de grens bereikt, waarschuw je haar zodat ze kan stoppen.
Later hoef je niet meer te waarschuwen bij het bijna klaarkomen.

Zij zal namelijk de reacties van je lichaam kunnen aflezen.

Omdat ze steeds beter door zal hebben wanneer je klaar zal gaan komen, heeft ze veel meer controle tijdens de seks. Ze heeft jouw lichaam dus steeds beter door.

Update: Als je zelf blijvend je uithoudingsvermogen in bed zou willen verbeteren, bekijk dan mijn nieuwe videotip.

Een uitdaging tijdens het trainen

De bekkenbodemspier speelt een grote rol tijdens het trainen.

Het is een spier die je nodig zal hebben tijdens ejaculatiecontrole en wanneer jullie samen gaan trainen, is er een perfecte uitdaging voor jullie weggelegd.

Wanneer zij jou stimuleert, en ze doet het op een voortreffelijke manier, zal jij als reflex je bekkenbodemspier aanspannen.
Jouw lichaam wil klaarkomen als reactie op de voortreffelijke stimulatie van je partner. Op dat moment moet jij proberen om de spier te ontspannen.

In het begin zal dat lastig zijn, maar wanneer je er een spel van maakt tijdens de seks met je partner, kan de training alleen maar leuk zijn.

Ga maar na: Wanneer het je niet lukt en je komt toch klaar, heeft zij in feite gewonnen. Daarmee is het negatieve effect van de ejaculatio praecox ineens verdwenen!

Samen van seks genieten

Wanneer je als man last hebt van ejaculatio praecox en je praat hier niet over met je partner, dan is de kans bijzonder groot dat je binnen de kortste keren vrijgezel bent.

ontspanning en communicatie ejaculatio praecox overwinnenNiet alleen jij lijdt eronder, maar ook jouw seksleven en je relatie lijden onder de situatie. En dat is jammer, want zoals je in dit artikel gelezen hebt, is het een kans om een betere relatie en een beter seksleven te krijgen.

Wanneer je over de problemen praat, dan weet je vriendin wat er aan de hand is.
Wanneer je haar vervolgens vraagt om je erbij te helpen, dan bouw je een betere verstandshouding op. Daarbij kan ze zelf helpen bij het oplossen van het probleem waar zij ook onder te lijden heeft.

Op die manier kan ejaculatiecontrole opbouwen ineens heel erg leuk worden en kunnen jullie er een spel van maken.

Ik hoop dat dit artikel voor jou een duwtje in de rug zal zijn om samen met je partner op zoek te gaan naar een oplossing.
Het kost wellicht wat training en moed om het toe te geven en ermee aan de slag te gaan, maar het alternatief is de rest van je leven onbevredigende seks en een partner die je niet tevreden kunt houden in bed.

Wil je aan jouw uithoudingsvermogen werken? Bekijk dan mijn nieuwe video. Je leert in deze video direct hoe jij je orgasme effectief kunt tegenhouden gedurende 15 tot 30 minuten, en dit advies is zo concreet dat je hiermee vanavond al succes kunt hebben.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Word een betere minnaar in drie stappen

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in