Massage als voorspel tijdens de seks

4
(2)

Wanneer is de laatste keer dat jij jouw partner een massage gegeven hebt? De kans is groot dat je je niet kunt herinneren wanneer de laatste keer geweest is dat je haar een uitgebreide massage gegeven hebt en eigenlijk is dat jammer. Een massage als voorspel tijdens de seks is namelijk een ideale manier om samen optimaal te genieten van alle handelingen die er na volgen.

Hiervoor hoef je eigenlijk weinig te doen. De meeste mannen hebben het idee dat een massage minstens een uur moet duren, maar wanneer je het echt goed doet, kun je al volstaan met tien tot vijftien minuten. Maar hoe gebruik je dit nou als voorspel tijdens de seks?

[pullquote align=”normal”]Update: Inmiddels heb ik een uitgebreide handleiding voor het geven van erotische massages geschreven. Via deze link kom je er… [/pullquote]

Wat je vooral niet moet doen

Er zijn een aantal dingen die je vooral niet moet doen. Wanneer je massage als voorspel tijdens sekseen massage als voorspel wilt gebruiken, dan is het niet verstandig om dit aan je partner te laten weten. Een vrouw heeft namelijk de eigenschap dat zij zich minder laat gaan wanneer er nog meer moet gebeuren. Het is daarom verstandig om eerst alle aandacht op de massage te leggen.

Iets wat je ook vooral niet moet doen, is na een lange massage direct overgaan tot penetratie omdat je partner toch al naakt onder je ligt. De kloof tussen de handelingen is zo groot dat het voor haar een zeer onprettige ervaring zal zijn. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Wat moet je dan vooral wel doen om het een succes te maken?

Massage als voorspel

Begin met de slaapkamer voor te bereiden. Het zijn de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken tijdens de massage namelijk. Zorg dat de slaapkamer opgeruimd is en fris ruikt. Steek een aantal kaarsen aan en zorg voor een aangename temperatuur. Uiteraard kun je een leuk muziekje opzetten, maar dat hoeft niet.

Begeleid je partner naar de slaapkamer en kleed haar langzaam uit. Laat haar niet weten dat je haar wilt masseren. Geef haar kusjes en laat haar op het bed liggen. Dit is het moment waarop zij zich klaar gaat maken voor seks. De hersenen gaan de signalen naar het lichaam versturen dat het tijd is voor opwinding. De slaapkamer is een prettige omgeving geworden, en haar lichaam reageert op de signalen.

Op dat moment pak je de massageolie. Zorg dat deze ook op temperatuur is, want niets is zo vervelend als ijskoude olie op een warme rug. Begin haar rustig te masseren en praat niet teveel. Vraag niet of ze het een leuke verrassing vindt, want daarmee aas je alleen maar op complimenten.

hoe kan massage als voorspel tijdens seks voor jou werkenNa verloop van tijd, je voelt zelf wel aan op welk moment dat is, is de massage afgelopen. Draai haar om en kus haar liefdevol en lang. Op die manier gaat het lichaam namelijk gewoon weer verder met opgewonden worden, waardoor zij ook daadwerkelijk zin krijgt in seks.

Op dat moment begint het tweede gedeelte van het voorspel. Onthoud goed dat zij loom geworden is van de seks. Je kunt niet van haar verlangen dat zij spontaan orale seks gaat geven. Het is jouw beurt om de heer in bed te zijn. Begin rustig met vingeren of beffen en bouw de spanning op.

Stel het penetreren in eerste instantie zo lang mogelijk uit. Je hebt haar opgewonden gekregen, maar ze is in eerste instantie nog loom en in een toestand van genot. Wil je haar toch gaan penetreren, begin dan langzaam.

Massage als voorspel, ideaal of niet?

Massage als voorspel is een ideale manier om lekker lang te kunnen genieten van elkaar. Het is ook een manier om je partner intens te laten genieten. De spanning die zij meedroeg, valt van haar af tijdens de massage. Veel onzekerheid blijft er ook niet over, want wanneer je alle plekken van haar lichaam gemasseerd hebt, heb je alles al gezien.

Het nadeel is dat je wel moet kunnen masseren. Technisch gezien kan iedereen dit. Neem goede massageolie en oefen je technieken. Wanneer je streelt, masseer je niet. Wanneer je knijpt, doe je haar pijn. Je wilt tussen deze twee uitersten blijven. Let goed op de reacties van je partner tijdens het masseren, daaruit kun je veel afleiden.

Een ander nadeel is moeilijker te omzeilen. Je hebt hier namelijk veel meer tijd voor nodig dan gewone seks. Aan de andere kant: Alle dingen die echt goed zijn, moet je echt in investeren voordat je er gebruik van kunt maken. En dit is zeker een investering die de moeite waard is, want dankzij massage als voorspel wordt het voor haar een stuk fijner.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 2

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Verminderd seksueel verlangen, ze heeft geen zin in seks

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in