Medicatie Tegen Premature Ejaculatie

0
(0)

Een onderwerp waarover ik vaak e-mail krijg, is medicatie tegen premature ejaculatie. Veel mannen zijn benieuwd of er medicijnen zijn ontwikkelt tegen het te snel klaarkomen en of deze daadwerkelijk een oplossing bieden.

Er zijn twee typen medicatie ontwikkeld voor het tegengaan van het te snel klaarkomen bij de man.

 1. Homeopathische medicatie tegen premature ejaculatie

  De homeopathische middelen bevatten natuurlijke ingrediënten en planten extracten waarvan wordt gezegd dat deze het orgasme kunnen vertragen.
  Heel vaak gaat het om de stoffen die een ontspannende werking hebben op het lichaam en hierdoor ook worden gebruikt bij anti stress middelen.

  Het wegnemen van spanning kan inderdaad een positief effect hebben op het uithoudingsvermogen van de man. Het is echter niet zo dat deze medicatie in alle gevallen een oplossing biedt. Slechts bij langdurig en blijvend gebruik kunnen de middelen effect hebben, en dan meestal alleen bij zeer lichte vormen van premature ejaculatie.
  Het grootste nadeel is echter nog wel dat er een groot aantal nep middelen vanuit de Verenigde Staten hun intrede hebben gemaakt in Nederland. Deze middelen zijn niet schadelijk, maar hebben geen effect op premature ejaculatie. Ze zijn ontwikkeld voor winstbejag van commerciële bedrijven en helaas is het moeilijk onderscheid te maken tussen deze middelen en de homeopathische middelen die wel met de juiste bedoelingen zijn ontwikkeld

 2. Klinische medicatie tegen premature ejaculatie

  De klinisch geteste medicatie is ontwikkeld voor mannen die lijden aan een medische vorm van premature ejaculatie genaamde ejaculatio praecox. Zoals ik uitleg in het gerelateerde artikel: De Verschillende Vormen Van Vroegtijdige Ejaculatie, zijn er twee vormen van te snel klaarkomen. De ene komt voort uit het hebben aangeleerd van verkeerde seksuele routines tijdens de jaren vans seksuele ontwikkelingen bij de man, de andere heeft te maken met een verstoorde serotonine balans in het onderdeel van de hersenen wat het orgasme aanstuurt.

De medicatie beïnvloedt de serotonine aanmaak in de hersenen waardoor de man na behandeling opnieuw kan leren meer invloed uit te oefenen op het orgasme.

Deze medicatie heeft als nadeel dat er vaak een aantal sterke bijwerkingen verbonden zijn aan het gebruik er van.
De meest voorkomende zijn:

 • Misselijkheid
 • Duizeligheid
 • Vermoeidheid
 • Depressiviteit
 • Braken
 • Concentratieproblemen

De meeste artsen in Nederland hebben weinig specifieke kennis over het onderwerp premature ejaculatie. Erg vaak wordt nog verwezen naar de seksuoloog, steeds vaker echter wordt zelftraining voorgesteld als alternatief voordat de drastische medicatie wordt voorgeschreven.

De meeste mannen hebben geen verstoorde serotonine balans, maar slechts een verkeerd aangeleerde routine gecombineerd met overgevoeligheid tijdens seks.
Deze vorm van premature ejaculatie is zeer goed te behandelen met een aantal eenvoudige oefeningen. De homeopatische middelen hebben als nadeel dat ze erg duur zijn, weinig effect hebben en vaak blijvend gebruikt moeten worden. Wil je dus zelftraining gaan volgen om je probleem te verhelpen? Bekijk dan eerst deze korte video! 

[stextbox id=”info”]Wil jij vanavond al tot 30 minuten langer door kunnen gaan? Klik hier! [/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Invloed Van Serotonine Bij Vroegtijdige Zaadlozing

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Hai,

  Ik heb regelmatig xtc gebruikt en volgens mij heeft dit een zeer negatief effect op me ejaculatie. Het klaarkomen gaat heel snel. Heb jij tips om het weer te herstellen?

 2. Beste Nick,

  Het is een bekend fenomeen. XTC beïnvloedt de serotoninelevels in het brein waarmee ook de controle die je over ejaculatie hebt wordt geregeld. Deze onbalans kan inderdaad, vooral bij regelmatig xtc gebruik een hardnekkige vroegtijdige ejaculatie als gevolg hebben.
  De enige tip die ik je kan geven voor herstel is stoppen met XTC. Mocht het probleem zich dan niet verhelpen, dan kan wat extra oefening baat brengen. Ik raad je in dat geval aan eventjes contact met me op te nemen.

  Mark

 3. je hebt gezegd dat leeftijd geen rol speelt
  ben een oudere man heb geen erectie meer al jaren
  hoe krijg ik dat terug vgr jan

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in