7 jaar geleden

Medicatie tegen te snel klaarkomen

0
(0)

Te snel klaarkomen oplossen met medicijnen

Veel mannen mailen mij regelmatig met vragen over medicatie om te snel klaarkomen op te lossen. Zij willen graag weten of er goede medicijnen bestaan tegen premature ejaculatie en of deze medicatie echt een oplossing kan bieden voor de problemen waar zij regelmatig tegenaan lopen.

Om te snel klaarkomen tegen te gaan, zijn twee soorten medicatie op de markt gebracht die mannen kunnen helpen.

Tip: wil je liever eerst zelf aan de slag? Bekijk dan deze video, waarin ik een aantal van mijn effectieve technieken uitleg. Je kunt de technieken dezelfde avond nog toepassen om zelf het resultaat te ervaren.

Het eerste soort: Homeopathische medicatie tegen te snel klaarkomen

homeopatische middelen te snel klaarkomen

Stressverlagende homeopatische middelen kunnen een positieve invloed hebben op premature ejaculatie

De homeopathische geneesmiddelen bevatten natuurlijke extracten die een orgasme zouden kunnen vertragen.
In de meeste gevallen zijn het stoffen die een rustgevende en ontspannende werking hebben op het lichaam. Deze worden vaak gebruikt om het niveau van stress te verlagen.

Het ontspannende effect kan inderdaad een positief effect hebben voor mannen die niet te snel klaar willen komen. Deze vorm van medicatie werkt echter niet voor alle mannen en in de meeste gevallen is er een langdurige inname nodig om het effect te kunnen merken. Dit effect is bijna alleen maar merkbaar bij mannen die een zeer milde vorm van te snel klaarkomen hebben.

Een groter probleem met deze homeopathische middelen is dat er veel nepproducten op de markt zijn gekomen de laatste jaren.
Deze middelen zijn zelden schadelijk voor de gezondheid, maar hebben zeker geen positieve uitwerking op het te snel klaarkomen.
Het zijn producten die gemaakt zijn om er zoveel mogelijk geld aan te verdienen door te profiteren van de problemen en onzekerheden van mensen. Er bestaan zeer zeker middelen die een bewezen positief effect hebben, maar deze zijn in de grote groep nep producten erg lastig vindbaar.

Het tweede soort: Klinische medicatie tegen te snel klaarkomen

De klinische vorm van medicatie is ontwikkeld voor de ernstigere vormen van vroegtijdige ejaculatie die de medische naam ejaculatio praecox gekregen heeft.

Ik heb eerder al beschreven dat er twee soorten van te snel klaarkomen zijn.
De eerste komt voort uit verkeerd aangeleerde methodes en routines tijdens onze seksuele ontwikkeling die er voor zorgen dat we onbewust sneller naar het orgasme toe werken.

injectie te snel klaarkomenDe tweede vorm heeft te maken met het serotonine niveau in het lichaam dat ervoor zorgt dat het orgasme verkeerd aangestuurd wordt.

De klinisch ontwikkelde medicijnen zijn bedoeld om de serotonine-aanmaak in de hersenen te beïnvloeden. Deze neurotransmitters hebben onder andere invloed op onze gesteldheid, emoties, maar ook op de hoeveelheid controle welke we uit kunnen oefenen op het orgasme.

Het grootste nadeel aan deze vorm van medicatie, is dat er veel bijwerkingen zijn waaronder misselijkheid, vermoeidheid, duizeligheid, concentratieproblemen, braken en (in extreme gevallen) depressiviteit.
Daarnaast zijn de meeste artsen in Nederland nog niet goed op de hoogte van de problemen rond het te snel klaarkomen.

Zij verwijzen in de meeste gevallen door naar de seksuoloog.
In de meeste gevallen zullen eerst oefeningen en therapie voorgesteld worden voordat er begonnen wordt met de drastische maatregelen, waaronder deze medicatie gerekend zou moeten worden.

Mijn methode ‘Orgasme Onder Controle’ is een voorbeeld van een zelftrainingsmethode. Deze wordt ook veel gebruikt door mannen die na medicatie moeten leren hoe zij hun orgasme onder controle moeten houden.

De meeste mannen hebben vooral last van verkeerd aangeleerde routines.
Er is vaak geen sprake van een serotonine balans die verstoord is, het is een aangeleerde seksuele routine welke er voor zorgt dat het orgasme ons overvalt voordat we kunnen ingrijpen.

Deze vorm van te snel klaarkomen is prima te behandelen met een aantal oefenen die een lage drempel hebben.
Beginnen met de zelftrainingsmethode is in ieder geval de goedkoopste manier;
de homeopathische middelen kunnen aardig prijzig zijn en aangezien ze langdurig en blijvend gebruikt zouden moeten worden voor het beste effect, betekent dit dat er een flink prijskaartje aanhangt.

Wil je aan de slag met het vergroten van jouw uithoudingsvermogen in bed? Kijk dan direct mijn nieuwe video om te leren over technieken die je direct kunt inzetten voor resultaat.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: