8 jaar geleden

Meer en regelmatiger seks

0
(0)

Overwin alles dat tussen jullie en seks in staat

Zo goed als iedereen zou meer seks willen en dat gaat niet alleen voor mannen op. Wat zijn de meest voorkomende redenen dat dit dan niet gewoon gebeurt?

Er zijn honderden redenen waardoor seks niet regelmatig plaatsvindt.
Er kan van alles in de weg komen te staan en de oorzaken zijn per stel verschillend, maar er zijn een aantal factoren die veel meer dan gemiddeld voorkomen.

Vandaag een uiteenzetting van de meest voorkomende redenen zodat jij je er tegen kunt wapenen en je seksleven drijvende kunt houden.

Eindeloos uitpraten

obstakels seksIk heb al eerder beschreven op deze website hoe ruzies kunnen zorgen voor relatieproblemen en problemen in bed, en dat je frustraties vaak op kunt lossen met goede seks.
Veel stellen kiezen er eerst voor om te praten, wat vaak in nog meer ruzie eindigt. Zulke situaties zou je uit de weg moeten gaan, zeker wanneer je meer seks wilt.

Geef haar eens wat vaker gelijk en slik je mening in. Dat zorgt ervoor dat de ruzie eerder beslecht is en na een stevige vrijpartij is bij jou het scherpe randje er ook wel af.

Kinderen in het huis

Kinderen in huis is voor veel mensen een reden om thuis geen seks te hebben, zeker voor vrouwen. De oplossing hiervoor is de kinderen eens het huis uit te werken: Naar jouw ouders, of haar ouders. Of plan een verrassing door thuis te komen wanneer de kinderen naar school zijn. Op die manier is er rust, een verrassing en grote kans op succes.kinderen reden geen seks

Laat televisie kijken

Heb je een televisie op de slaapkamer? Dan is het hoog tijd om die de deur uit te doen. Televisie zorgt voor een ontspannen en passieve houding en het is lastig om daar vanuit om te schakelen naar actieve en inspannende seks.
tv geen seksWe moeten seks vaak combineren met drukke schema’s van het werkende leven. Als je dan in de late uurtjes ook nog net dat ene TV programma wilt meepakken, dan blijft er voor ‘quality time’ weinig ruimte.

Vrouwlief gaat alvast naar bed, het programma loopt iets uit en vervolgens tref je een slapende partner in bed aan. Het gevolg? Geen seks.

Tegelijk naar bed gaan is één van de meest krachtige manieren om seks met regelmaat plaats te laten vinden. Je gaat immers al samen uit de kleren. Je bent ook beiden nog wakker, maar al wel in bed! 1+1=2!?

Te drukke schema’s

Veel stellen werken langs elkaar heen, omdat het schema het niet toelaat om meer samen te doen. Maar samen dingen doen creëert een betere band druk schema seksen een positievere vibe tussen partners, zeker wanneer het gaat om samen sporten waarbij testosteronsniveaus aanzienlijk stijgen (een belangrijk sekshormoon, ook bij vrouwen).
Het ideale moment om nog even verder te sporten is… In de slaapkamer wellicht?

Het is belangrijk om regelmatig wat samen te doen, dit verbetert de relatie en de kans op seks, zeker wanneer beide partners positief van elkaar onder de indruk raken.

Vergeet niet dat vrouwen sneller emotioneel opgewonden raken dan lichamelijk!

Teveel stress op het werk

stress geen seksVeel stress op het werk zorgt ervoor dat je thuis ook nog gespannen bent. Dat zorgt weer voor een slechte nachtrust en weinig zin in seks, waardoor de problemen alleen maar erger zullen worden. Probeer de oorzaak van de stress te vinden om het aan te pakken, je zal merken dat er veel dingen beter zullen gaan en zo kom je uit de negatieve omgeving.

Stress heeft zelden een positieve invloed op je seksleven, maar een echte carrièretijger kan wel aantrekkelijk zijn voor vrouwen. Het feit dat je laat zien dat je voor iets gaat is niet negatief. Vaak gaat een kleine hoeveelheid stress hiermee gepaard, dat kan dan juist weer positief werken.

Verveling in bed

Voor de meeste vrouwen is verveling een goede reden om geen seks meer te willen. Elke keer hetzelfde standje, elke keer dezelfde routine. Het is dodelijk voor een goed seksleven.

Vaak heeft dit veel te maken met een gebrek aan fantasie, of is het een kwestie van gewenning.
Seks is als spelen maar dan voor volwassenen en dat mag je niet vergeten.

verveling in bedProbeer eens andere standjes, probeer eens speeltjes in de slaapkamer en het effect ervan of probeer haar te verrassen door haar fantasie waarheid te laten worden.
Wees er vooral niet te serieus over. Serieuze seks is saaie seks. Maak er een spel van en geniet beiden maximaal.

Er zijn tientallen manieren om seks weer interessant te maken en wanneer seks weer interessant is, dan zal meer seks hebben geen enkel probleem meer zijn.

In een routine vast blijven zitten

Deze sluit een beetje aan op de vorige, maar is breder te zien.
Na het eten altijd de krant lezen, een vast programma kijken, douchen en gaan slapen. Dit soort routines zijn gezond, en kunnen er voor zorgen dat je de 100 bereikt, maar voor je seksleven is het dodelijk.
Het is altijd hetzelfde, het is een vast patroon en zorgt ervoor dat spontaniteit sterft.

Doorbreek de voorspelbare patronen en verras je partner. Zorg er voor dat je iets doet wat ze nooit had verwacht. Of jij nu ’s avonds met haar op het dak klimt om de zon onder te zien gaan, of haar onverwachts mee op een georganiseerde mini-vakantie neemt. Aan het eind van de dag zul je de seksuele lust in haar ogen zien aanwakkeren.

Haar onzekerheid

Mannen hebben onzekerheden, maar vrouwen hebben daar nog veel meer last van.
En wanneer zij een negatief zelfbeeld heeft, dan kun je seks wel vergeten. Gelukkig kun je daar iets aan doen. onzeker in bed
Geef haar regelmatig complimenten op onverwachte momenten, koop leuke lingerie voor haar en zeg dat zij die echt helemaal af zou maken.
En kijk eens in de spiegel. Misschien kun je jezelf ook wat aantrekkelijker maken voor haar, zodat de seksuele opwinding wat makkelijker kan komen?

Lingerie

lingerie onzekerIk haak hier direct even aan op mijn vorige punt.
Veel mannen maken een onhandige fout wanneer zij lingerie halen voor hun partner. Ze halen iets minimaals dat alleen bepaalde delen bedekt, maar wanneer zij onzeker is over haar lichaam, dan werkt dat volledig averechts.
Ga eens op zoek naar iets met meer om het lijf, maar wat wel opwindend zou kunnen zijn voor jou. Iets dat zij ook geweldig vindt, omdat het haar heupen of billen bedekt zodat ze zich een stuk zekerder voelt.

Dat geldt overigens ook voor jou. Een lange trui en trainingsbroek kunnen ontzettend lekker zitten, maar echt spannend of leuk voor haar is het natuurlijk niet.
Ga op zoek naar iets leukers, let daarbij vooral op het feit dat je haar fantasie moet prikkelen!

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: