7 jaar geleden

11 tips om je partner meer te laten genieten tijdens de seks

3
(2)

Geef haar meer genot met deze 11 tips

Er zijn veel mensen die verstand hebben van seks. Doorgaans vind je er gemiddeld minstens één per stel, want laten we eerlijk zijn: Voorkeuren zijn persoonlijk en seks moet vooral lekker zijn voor beide partners. Het genot van jouw partner zou voor jou voorop moeten staan. Voor het genot van de man is immers veel minder nodig.

Daarom heb ik vandaag elf tips onder elkaar gezet waar je vanavond al mee aan de slag kunt. Het zijn geen grote ommezwaaien in de slaapkamer, maar kleine aanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat zij net wat meer in de stemming kan komen, of die ervoor zorgen dat zij een orgasme mee zal maken dat zij nog nooit gehad heeft.

Maak gebruik van de clitoris

Wanneer je jouw partner orale seks geeft, is het goed om deze tip te kennen. De meeste vrouwen komen tot aan de rand van het orgasme, en daar houdt het op. Tijd om daar iets aan te doen.

Wanneer je merkt dat de ademhaling van jouw partner begint te stokken, dan duw je met je wijsvinger het mantelkapje omhoog. Dat is de verdikte huid die over de clitoris zit. De clitoris loopt door het lichaam in, en daar kun je gebruik van maken door langere en snellere bewegingen te maken door de schacht en over de clitoris heen.

Daardoor wordt jouw partner vele malen intenser gestimuleerd en wanneer zij op het randje van een orgasme zit, dan zorgt dat ervoor dat zij een heftig orgasme krijgt dankzij jouw inspanningen. Deze tip moet je zeker niet te vroeg gebruiken. Pas het toe wanneer je ziet dat jouw partner het moeilijk krijgt, en verras haar vervolgens met deze techniek.

Niet direct naar de tepel

Opwinding ligt in de opbouw. Wanneer je direct voor de tepels gaat, is dat niet prettig voor je partner. Je moet de spanning opbouwen om ervoor te zorgen dat de tepels zo erogeen mogelijk worden. Dat doe je door eerst het gebied rond de tepel te stimuleren. Begin op de plek waar de huid overgaat naar borst, en draai subtiel cirkeltjes met je tong of vingers.

De spanning wordt opgebouwd en dat betekent dat je voor de tepels kunt gaan. Je kunt haar natuurlijk ook plagen door zolang mogelijk de tepels te ontwijken. Zo bouw je nog meer spanning op en houd je de seks speels.

Tempowisselingen

Ben je iemand die tijdens het penetreren de snelheid alleen meer genotmaar opbouwt? Dan doe je iets verkeerd. Een vrouw wil verrast worden, en tijdens de seks leidt dat tot betere orgasmes, ook tijdens de penetratie. Een stabiel tempo lijkt prettig, maar is het niet.

Stop tijdens het penetreren halverwege, en beweeg je langzaam in en uit de vagina van je partner. Ze wordt op een andere manier gestimuleerd, ze wordt verrast en ze kan even niet anticiperen op wat er gebeurt. Dat kan zomaar leiden tot een enorm orgasme, ook omdat de meeste zenuwen in de vaginamond zitten, die je op deze manier veel beter en intenser stimuleert.

Raak haar aan

Voordat je begint met de seks, is het tijd voor voorspel. Dat kan bijzonder subtiel gaan, het enige dat je wilt, is dat je partner opgewonden wordt. Door haar zachtjes en lieflijk te strelen, zorg je voor rillingen in haar ruggengraat. Haar lichaam merkt de opwinding en daarmee bouw je spanning op.

Help haar uit te kleden en ga zachtjes met je handen door haar haren, om vervolgens de huid heel licht te strelen. Je zal merken dat de opwinding al snel toe zal nemen en dat je partner je zal smeken om verder te gaan, maar dan een stuk minder zacht.

De G-spot van buitenaf

Heb je ook gehoord dat je de G-Spot nauwelijks kunt bereiken tijdens penetratie? Dan heb ik een tip voor je. Druk tijdens de seks op haar schaambeen. Dan kan met je hand, of door je gewicht op die plek te focussen. Je drukt op die manier in feite de G-Spot tegen jouw penis aan tijdens het penetreren.

Let erop dat je jouw partner geen pijn doet met deze manier. Dat is niet de bedoeling, pijn zorgt ervoor dat de opwinding verdwijnt.

Maak geluid tijdens het beffen

Je hoeft geen hele verhalen te gaan vertellen, maar neurie eens tijdens het beffen van je partner. Het lijkt vreemd, maar dat is het zeker niet. Geluid zijn trillingen in de lucht, en dat betekent dat de clitoris van je partner gaat vibreren tijdens de seks.

Vind ze dit helemaal geweldig en bezorgt dit haar een orgasme, laat haar dan eens hetzelfde doen terwijl zij jou orale seks geeft. Dan weet je direct waarom deze manier zo succesvol is tijdens de orale seks.

Warm en koud

meer genot blazenSensatie zit in heel kleine dingen en deze tip kun je direct al proberen. Maak een plek op haar lichaam nat, zoals haar borst. Blaas er vervolgens koude lucht overheen, om af te sluiten met een lik over die plek om het weer warm te maken. Een sensationele beleving voor je partner, zeker bij de meer erogene plekken op haar lichaam.

Je kunt hier vocht voor gebruiken, maar alcohol is nog beter omdat het effect van de koude lucht op de huid groter wordt. Alcohol verdampt namelijk vele malen sneller. Experimenteer vooral eens met deze tip, maar begin niet direct tussen haar benen. De spanning opbouwen is het begin van het succes namelijk.

Combineer erogene zones

Dit is een tip voor de mannen die de aandacht moeilijk kunnen spreiden: Wil je jouw partner een orgasme laten beleven, dan is het de hoogste tijd om verschillende erogene zones met elkaar te combineren.

Ga bijvoorbeeld eens naast je partner liggen en stimuleer haar met je vingers. Tegelijkertijd speel je met je andere hand of tong met haar borsten en tepels. Hiervoor kun je een van de vorige tips gebruiken. Door de sensatie van beide zones te combineren, werk je vele malen sneller naar een orgasme toe.

Een andere manier is door tijdens het beffen jouw armen over haar buik te leggen zodat je bij haar tepels kunt komen. Daarvoor moet je wel langer zijn dan jouw partner, anders is het niet haalbaar uiteraard.

Denk aan de hoek

Hierbij komt een beetje wiskundig inzicht kijken. De hoek van de penetratie is bepalend voor de sensatie van jouw partner. Wanneer je de clitoris kunt stimuleren tijdens de penetratie, zorgt dat voor een intenser gevoel. Lukt het je op de G-spot te raken, dan zorg je zeker voor een orgasme.

Hiervoor moet je creatief zijn. Je kunt gebruik maken van een stoel, een trap, of een kussen onder haar billen. Tijdens de missionaris positie is het iets makkelijker. Ga liggen zoals je altijd ligt en breng je penis in de vagina. Vervolgens schuif je minstens dertig centimeter omhoog, zodat je in feite haar billen omhoog drukt. De hoek die je nu moet maken, is een scherpe hoek omlaag.

Je merkt dat jouw partner dit niet lang volhoudt zonder klaar te komen. Tijdens het penetreren stimuleer je op deze manier namelijk haar clitoris, en dat gevoel zorgt ervoor dat jouw partner binnen de kortste keren klaar gaat komen, zeker wanneer je genoeg aandacht besteed hebt aan het voorspel.

Gebruik je vingers tijdens het beffen

Wanneer je jouw partner orale seks geeft, heb je minstens één hand vrij. Je kunt een vinger van die hand gebruiken om de vagina te stimuleren. De clitoris en de vagina zijn met elkaar verbonden, maar hebben aparte zenuwuiteinden die beide een aparte sensatie teweeg zullen brengen. Het gevolg is dat jouw partner veel meer kan genieten van de orale seks.

Dit kun je op een gemakkelijke manier doen. Leg een kussen onder haar billen, en maak een vuist van je rechterhand. Met je kin steun je op jouw vuist, en op die manier heb je je vingers exact waar je ze wilt hebben tijdens het beffen!

Laat merken dat je geniet van het beffen

Een vrouw is al snel onzeker, zeker tijdens de orale seks die zij ontvangt. Daarom is het goed om haar te laten merken dat je geniet van het beffen. Zo weet zij zeker dat ze niet stinkt of er niet raar uitziet onder de gordel. Door de onzekerheid weg te halen, maak je de weg vrij voor een orgasme, want zo kan zij zich helemaal laten gaan.

Combineer voor meer succes

Wil je meer succes hebben dankzij deze tips, dan is het slim om de verschillende tips met elkaar te combineren. Door de combinatie wordt het effect nog veel groter. Laat haar merken dat je moeite voor haar wilt doen, maar laat nooit merken dat het je moeite kost. Dat is namelijk een afknapper en zorgt ervoor dat zij zich schuldig gaat voelen. Zorg voor minstens één flink orgasme bij haar, om helemaal de man te zijn vanavond!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 3 / 5. Aantal stemmen: 2

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: