6 jaar geleden

Mijn vriend komt te snel klaar! Wat moet ik doen?

0
(0)

Mijn vriend komt te snel klaar! Ontdek wat jij hier aan kunt doen!

Er zijn veel mannen die last hebben van te snel klaarkomen. Een pijnlijk probleem, want wanneer er problemen zijn in de slaapkamer, treft dit jullie altijd beiden.

Komt je vriend te snel klaar, dan trek jij echter snel aan het korte eind. Hij ervaart immers wel een orgasme, al zij het waarschijnlijk sneller dan hij zelf zou willen, maar vaak betekend dit dat jouw beurt volledig uitblijft.
In hoeverre moet je hier nu eigenlijk begrip voor hebben en wat kun jij doen?

Mijn advies zou zijn om je vriend dit artikel te laten lezen. Als man die met dit probleem heeft rondgelopen, en die inmiddels al jaren mannen helpt hun controle te vergroten kan ik je één ding vertellen. Alle mannen, waarschijnlijk inclusief jouw vriend of partner, hebben de ingrediënten in huis om hun ejaculatie uit te stellen. Eén van de dingen die mannen kunnen doen om hun orgasme uit te stellen leg ik uit in deze video.

Wat echter in bijna alle gevallen ontbreekt is inzet, en concreet werken aan het verbeteren van de bedprestaties. Overtuig hem ervan dat dit vanaf nu een absolute must is, anders kunt je er op rekenen dat deze situatie nooit verbetert!

Wat wordt er bedoeld met het verleggen van het probleem?

te snel klaarkomen is jouw probleem, niet haar probleemHeren, wanneer je last hebt van premature ejaculatie, dan is dat jouw probleem.
Jij bent er zelf een slachtoffer van, maar jouw partner heeft er ook onder te lijden. Het is voor haar niet makkelijk om met je naar bed te gaan, want zij weet van tevoren al dat het waarschijnlijk uit zal monden in een teleurstelling voor beide partijen. Dat is geen aantrekkelijk begin van de seks.

Nu zijn er veel artikelen die stellen dat het probleem nagenoeg niet op te lossen is en dat je op zoek zal moeten gaan naar andere oplossingen. Oplossingen zoals een veel langer voorspel zodat je partner meer kan genieten, maar er zijn ook veel trucjes beschikbaar waarmee je langer door zou kunnen gaan in de slaapkamer. Dit lijken prima oplossingen, maar ze zijn het niet. Je maakt het probleem in feite groter, en je maakt het deels haar probleem.

Wanneer je op deze manier te werk moet gaan, haal je alle spontaniteit uit de slaapkamer. Je maakt het onmogelijk om spontane seks te hebben, want je moet elke stap plannen om ervoor te zorgen dat te snel klaarkomen uitgesloten wordt. Je maakt een bepaalde routine, die in alle gevallen de kwaliteit van de seks naar beneden zal halen.

Daarvan wordt jouw partner het grootste slachtoffer. Zij is niet de persoon met de problemen en zij is zeker niet de persoon die op zoek moet naar een oplossing voor jou. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat de kans groot is dat meer vrouwen dit artikel zullen lezen dan mannen.

Het zijn doorgaans de vrouwen die het meest met het probleem van de man komen te zitten.

TIP: Je leert in deze video direct hoe jij je orgasme effectief kunt tegenhouden gedurende 15 tot 30 minuten, en dit advies is zo concreet dat je hiermee vanavond al succes kunt hebben.

Op zoek naar een oplossing

Te snel klaarkomen is niet alleen een pijnlijk probleem, het is ook nog eens bijzonder vervelend en veel voorkomend. Een op de vijf mannen heeft last van premature ejaculatie en zij ondervinden meer dan regelmatig last van dit probleem. Zij moeten daarom op zoek naar een oplossing, en die oplossing is niet gemakkelijk te vinden wanneer je het verkeerd aanpakt. Pak je het goed aan, dan is het een kwestie van training.

Waar komt te snel klaarkomen vandaan? De meeste mannen wijzen op angst en stress, maar deze werken als een trigger. Zij zetten het probleem aan, maar zijn in de meeste gevallen niet de oorzaak van het probleem. De oorzaak van te snel klaarkomen ligt meestal in masturbatie op jonge leeftijd, en dan vooral het masturberen op een verkeerde manier.

Dat is een reden die extra uitleg nodig heeft. Wanneer je op jonge leeftijd klaar bent voor de voortplanting, dan heb je in de meeste gevallen nog geen partner, of je mag wettelijk nog geen seks hebben. Jouw lichaam is echter klaar en je ontwikkelt een bepaalde drang om klaar te komen. Dat is volledig natuurlijk. Je lichaam heeft nieuwe functies ontwikkeld en wil daar gebruik van gaan maken.

Daarom sla je aan het masturberen. Dit is niet iets dat je eerst aan je ouders vertelt natuurlijk, het is iets dat je stiekem doet en het heeft maar één doel. Je wilt richting de ejaculatie werken om het gevoel van opluchting te veroorzaken, omdat er gehoor gegeven is aan de drang om klaar te komen. Dit lijkt allemaal bijzonder logisch, maar hiermee ontwikkel je de routine die uiteindelijk zal leiden tot het te snel klaarkomen.

Omdat het een stiekeme handeling is die maar één doel heeft, is er haast bij het masturberen. Je hersenen gaan je daarom op weg helpen. Aangezien je de handeling met regelmaat zal doen, train je de hersenen in het herkennen van het doel, en de middelen om dit doel te bereiken. Je hersenen werken dus naar een sneller orgasme toe om je te helpen met het bereiken van de doelstelling.

Deze problemen openbaren zich in veel gevallen niet direct bij de eerste keer seks met een partner. Doorgaans duurt het een paar jaar voordat je echt met de problemen komt te zitten en op dat moment moet je ingrijpen. Je moet het probleem niet in het midden laten liggen, want daar heb je jezelf mee, en je partner. Zij mag er geen slachtoffer van worden, al kan ze wel een ondersteunende rol spelen bij de oplossing.

Naar de oplossing met je partner

te snel klaarkomen samen oplossen met je partnerJe partner is niet de oorzaak van het probleem, en zou ook niet het slachtoffer moeten worden van jouw probleem. Toch is de eerste stap die je moet zetten richting je partner. Je zal met haar in gesprek moeten over het feit dat je een probleem hebt. Maak je vooral geen illusies, je partner zal het al lang weten, maar op het moment dat jij er zelf over begint, weet zij dat je de problemen serieus gaat nemen en richting een oplossing gaat werken, en dat is al een flinke opluchting.

Gratis video: Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Je partner kan een ondersteunende rol spelen bij het werken richting de oplossing, maar alleen als ze dat zelf wil. In feite is het niet nodig, dankzij trainingen kun je zelf van het probleem af komen, maar er bestaan technieken waarbij ze jou kan helpen om bijvoorbeeld het point of no return beter te leren herkennen dankzij masturbatie of orale stimulatie.

Te snel klaarkomen oplossen

Het probleem rond het te snel klaarkomen is het probleem van de man. Het is zijn lichaam en daarmee moet hij zelf op zoek gaan naar de oplossing. De partner is vooral het slachtoffer, maar kan wel helpen bij het zoeken naar een oplossing, of helpen bij het trainen zelf. Wanneer je meer informatie wilt over de manieren waarop je te snel klaarkomen aan kunt pakken, dan heb ik iets interessants voor je.

Gratis minicursus ejaculatie uitstellen

Om te komen tot een punt dat jij volledige controle kunt uitoefenen over je orgasme, is het belangrijk dat je leert iedere fase, of stap van het orgasme te herkennen.
Veel mannen hebben hier moeite mee, het kost vaak ook wat tijd en het is extra lastig omdat bij ons mannen die te snel klaarkomen, deze fasen voorbij lijken te vliegen.

Daarom heb ik speciaal voor jou, mijn beste ‘korte termijn technieken‘ opgenomen in een gratis videocursus.

Je kunt je nu direct aanmelden voor deze gratis cursus door op de onderstaande button te klikken.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: