Moeite Met Klaarkomen Uitstellen?

0
(0)

Klaarkomen uitstellen is eenvoudiger dan het soms kan lijken. Veel mannen die al jaren met dit probleem rondlopen hebben er echter moeite mee dit te geloven.

Laat me direct duidelijk zijn. Het moeite hebben met klaarkomen uitstellen heeft in bijna 100% van de gevallen te maken het hebben aangeleerd van verkeerde seksuele gewoontes.

Verkeerde seksuele gewoontes die klaarkomen uitstellen bemoeilijken op een rijtje:

Klaarkomen uitstellen met kort masturberen

Het masturberen gericht op het zo snel mogelijk verkrijgen van het orgasme is iets wat de voor veel mannen de enige seksuele ervaring vormt gedurende de jaren voordat zij voor het eerste echte seks hebben. Tegen die tijd, zijn zij het compleet gewend geraakt om snel en effectief naar een orgasme toe te werken en het resultaat hiervan is vaak de vroegtijdige ejaculatie.

TIP: Ben jij het beu om vroegtijdig klaar te komen? Bekijk dan mijn korte video waarin ik je een tip geef waarmee je jouw orgasme tot wel 30 minuten kan uitstellen!

Tijdens seks op het orgasme focussen

Het richten van de seks op het verkrijgen van een orgasme, in plaats van het zorgen dat beiden partners ultiem genieten, is iets wat het uitstellen van het orgasme erg moeilijk maakt.

Wanneer je een man die vaak te snel klaarkomt vraagt of hij een uur lang seks hebben als een lange tijd beschouwt, dan zal hij waarschijnlijk met ja antwoorden. Terwijl een uur zo voorbij is als je elkaar om beurten uitgebreid verwent.
Een goede stelregel is om als je zelf moeite hebt lang door te gaan, altijd eerst te richting op een orgasme bij de vrouw. Op deze manier duurt de seks al een stuk langer en loop je niet het risico je partner onbevredigd te laten. Ook leer je jezelf aan een te snel orgasme te voorkomen door eenvoudig weg niet op jezelf te focussen.

De seksuele handeling van je partner niet sturen op ultieme stimulering

Natuurlijk is seksueel stimuleren waar de seks om draait, maar een concept wat veel mannen maar met moeite schijnen te begrijpen is dat voor veel mensen het geven bijna net zo opwindend kan zijn als het nemen.
Een dame die haar best doet jou te laten genieten, kan hier zelf dus ook erg veel genot uit halen. Wanneer het voor jou niet optimaal aanvoelt, en je er dus niet direct door klaarkomt, dan is dit misschien voor de verandering een goede zaak. Laat haar haar gang gaan en geniet van haar inzet!
Reken maar dat je partner jou ook op deze manier heeft behandeld, misschien wel zonder dat je het in de gaten had.
Op deze manier kom je niet direct klaar, maar kun je toch genieten, en ook je partner geniet. Op deze manier is het geven en nemen in balans.

Videotip: Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Het opbouwen van spanning in de aanloop naar seks

Veel mannen hebben wel eens gehoord van het trucje om voor de seks alvast een keer klaar te komen zodat de druk van de ketel is. Maar weinig mannen vinden het een aantrekkelijk idee.
Ze willen het orgasme juist bewaren voor de geweldige omstandigheden tijdens seks.

Ik kan het je niet kwalijk nemen, maar het probleem wat we behandelen is het niet in staat zijn tot klaarkomen uitstellen.
Wanneer jij voor seks al tot een orgasme bent gekomen, dan kun jij het klaarkomen waarschijnlijk vele malen gemakkelijker uitstellen!
Het is misschien een tijdelijke oplossing, maar het is zeker effectief.

Wil jij ook het klaarkomen uitstellen? Bekijk mijn nieuwe video die over dit onderwerp gaat. Met de tip die ik geef kun je vanavond wel tot 30 minuten langer door!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Penis Verlenging operatie? Bestaat dit en is dit veilig? Alles op een rijtje

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in