7 jaar geleden

Waarom wil ze jou niet pijpen? 5 redenen

0
(0)

Hoop je regelmatig op orale seks, maar wil ze jou niet pijpen? Dan is de kans groot dat je zelf een aantal fouten maakt waardoor het moeilijker voor haar wordt. Orale seks is niet zomaar iets, het is een intieme manier van seks waarbij veel kleine factoren een grote rol spelen.

Wil ze jou niet pijpen, maar wil je jouw kansen op orale seks aanzienlijk vergroten? Dan heb ik vandaag vijf redenen opgeschreven die zij kan hebben om jou niet te willen pijpen. Wanneer je hiermee aan de slag gaat, wordt de kans op orale seks direct een stuk groter!

Je gebruikt je handen teveel

Wanneer je jouw partner naar jouw kruis drukt, en haar gezicht in feite gebruikt om te penetreren, dan heb je het principe van de orale seks niet goed begrepen. Wellicht is dit de manier die je regelmatig in porno kunt zien, het is niet de manier waarop jouw partner van orale seks kan genieten.

Wanneer je jouw penis haar mond in forceert, doe je haar zeer waarschijnlijk pijn. Daarnaast zorgt dit ervoor dat ze kokhalsneigingen krijgt omdat iets haar keel ingedrukt wordt. Wanneer dit een paar keer gebeurt, is het logisch dat ze je geen orale seks meer wilt geven. Daarom moet je het anders aanpakken.

Een vrouw vindt het af en toe prettig wanneer je haar een beetje helpt door te sturen. Pak daarbij haar hoofd niet vast, maar gebruik twee vingers om een beetje druk uit te oefenen aan een kant van haar hoofd. Geef haar regelmatig complimenten en zorg dat je af en toe oogcontact kunt maken zodat je weet hoe zij het vindt, en of ze het nog prettig vindt. Is dat niet het geval, stop dan.

Je geeft geen waarschuwing

Voor een man is het een geweldig idee dat zijn sperma in de mond ze wil niet pijpen omdat je geen waarschuwing geeftvan zijn partner komt. Het grootste gedeelte van de vrouwen vindt het idee een stuk minder aantrekkelijk. Zeker wanneer het zonder waarschuwing achter in haar keel gespoten wordt.

Vraag voor de seks altijd even of ze het een vies idee vindt om jouw sperma in haar mond te krijgen. Wanneer dat het geval is, vraag dan of je over haar borsten of buik klaar mag komen. Niets is zo vervelend als een orgasme aan voelen komen en niet weten waar je er mee heen moet.

Vindt ze het geen enkel probleem om sperma in haar mond te krijgen, dan moet je alsnog een waarschuwing geven voordat je klaarkomt. De snelheid waarmee het sperma de penis verlaat, zorgt ervoor dat je het rechtstreeks haar keel inschiet wanneer zij er niet op bedacht is. Altijd even een waarschuwing geven dus om ervoor te zorgen dat zij voorzorgsmaatregelen kan nemen. Dat is ook wel zo netjes eigenlijk.

Je vergeet de wederdienst

Wil ze jou niet pijpen, en wil je haar niet beffen, dan heb je een patstelling. Het is logisch dat zij jou geen orale seks wil geven wanneer jij weigert haar het plezier te geven van orale seks. Het is niet eerlijk om wel te willen krijgen, maar niet te willen geven.

Stellen die deze situatie hebben, weten doorgaans niet wat zij missen. Het is een goed idee om eens samen aan tafel te gaan zitten en te gaan bespreken wat jullie nou echt eens zouden willen in bed. Seks begint met twee partners die tevreden zijn over hun eigen inspanningen, en vanaf dat punt kun je verder gaan bouwen. Orale seks is geen verplichting, maar wel één van de beste technieken die je kunt gebruiken, zeker wanneer beide partners ervoor open staan.

Je denkt niet vanuit haar standpunt

ze wil niet pijpen vanwege slechte hygieneWil je graag gepijpt worden, maar vergeet je regelmatig een beetje bij te werken rond je kruis? Of vergeet je af en toe goed te douchen voordat je seks gaat hebben met je partner? Stel je eens voor hoe dat voor haar moet zijn. Stel je eens voor dat zij een hele dag aan het werk zou zijn, zich niet zou scheren en niet zou douchen, en vervolgens jouw mond op haar schaamlippen zou dwingen?

Goede verzorging is een verplichting wanneer het op orale seks aankomt. Zonder goede verzorging is het bijzonder onsmakelijk. Losse haartjes, geurtjes en smaakjes kunnen zorgen voor een flink gevoel van walging tijdens de orale seks, en dat is een bijzonder slecht uitgangspunt. Zeker wanneer je vaker orale seks wilt krijgen. Probeer daarom eens vanuit haar standpunt te denken. Kijk eens naar je kruis zoals zij dat zou doen. Heb je alles goed op orde?

Het duurt te lang

Niet alle mannen komen snel klaar tijdens orale seks. Dat is geen schande, het is zelfs redelijk normaal. Vrouwen komen ook niet even snel klaar tijdens het beffen. Voor je partner wordt het echter een vervelende ervaring wanneer het langer duurt dan een minuut of tien (pas op, dit verschilt per vrouw).

Wanneer zij een lange tijd bezig is, gaat ze zich op een gegeven moment vervelen. Dat is niet vreemd, ze herhaalt een bepaalde handeling constant en op een gegeven moment zal ze krampen krijgen in haar kaken en handen. Dit moment moet je voor zien te blijven.

Merk je dat het langer duurt voor je om klaar te komen, besteedt dan meer aandacht aan het voorspel voor het pijpen, of onderbreek haar voordat je een orgasme krijgt, door verder te gaan met de rest van de seks.

Een andere manier om het spannender en leuker te maken, is door standje 69 eens te proberen. Op deze manier word je meer opgewonden omdat je meer prikkels binnenkrijgt tijdens de seks. Dit zorgt ervoor dat je sneller een orgasme zal hebben, en het zorgt er tevens voor dat jouw partner het een stuk leuker heeft tijdens de seks. Ze wordt namelijk zelf ook bevredigd, waardoor het een stuk afwisselender is.

Ze wil niet pijpen

Wanneer een vrouw een keer geen zin heeft in orale seks, is er niet veel aan de hand. Is ze echter nagenoeg nooit te porren voor pijpen, dan is er meer aan de hand. De kans is groot dat de vijf redenen hierboven een rol van betekenis spelen. Het kan ook zijn dat er iets anders aan de hand is.

Voor sommige vrouwen is het idee van orale seks bijvoorbeeld al vervelend. Zij heeft er een vervelende ervaring mee in het verleden, die meteen bij haar naar boven komt zodra het over orale seks gaat. Is dit het geval, is het verstandig om het rustig aan te blijven doen. Dwing haar niet tot dingen die ze niet wil, maar geef haar wel wat sturing richting orale seks.

Hierbij is het opnieuw goed om de vijf bovenstaande tips in de gaten te houden. Op die manier kun je de ervaring van het pijpen namelijk gewoon leuk en prettig houden. Op die manier gaat zij orale seks krijgen en geven ook weer leuk vinden, waardoor het de volgende keer een stuk makkelijker zal worden om samen te genieten van orale seks.

(Wil jij weten welke tips je haar kunt geven om (beter) gepijpt te worden? Lees dan mijn uitgebreide artikel, waarin ik zowel 5 tips voor haar als voor jouzelf bespreek voor de beste pijpbeurt.)

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: