Niet Snel Klaarkomen

0
(0)

Niet snel klaarkomen door gebruik van homeopathische middelen: Normaal gesproken ben ik een voorstander van het proberen van natuurlijke middelen om onze gezondheidsproblemen aan te pakken voor het grijpen naar heftige medicatie. Te snel klaarkomen is echter geen gezondheidsprobleem.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Welke producten zijn er?

Er bestaan een aantal natuurlijke producten die zijn ontwikkeld voor mannen zodat zij niet snel klaarkomen.

Deze herbalistische producten bevatten in de meeste gevallen ingrediënten waarvan bekend is dat ze potentie verhogend werken en stamina bevorderen. Het is dus eigenlijk vreemd deze ingrediënten aan te treffen in producten die er juist voor moeten zorgen dat de remmen niet los gaan, maar we juist controle behouden.

Ik heb daarom altijd grote vraagtekens gezet bij deze producten.
Er bestaan een breed scala aan merken, maar in essentie zijn de meeste producten bijna identiek.

Delay

niet snel klaarkomen delay

Delay is een product wat naast zinc oxide en dodderzaad ook passiebloem extract bevat. Van deze ingrediënten is de werking op het orgasme nooit bewezen en er is geen enkele aanwijzing dat mannen niet snel klaarkomen door het gebruik van dit product.
Dat dit product zinc bevat, maakt dat ik nog meer twijfel aan de werking. Veel fabrikanten die zogenaamde placebo’s ontwikkelen om deze vervolgens met gerichte marketing aan een doelgroep verkopen, voegen zinc toe, zodat het middel in ieder geval bacterie dodend is en dus geen gezondheidsrisico’s oplevert.

Delay bestaat echter al vele jaren en er zijn mensen die bij dit product zweren.

TIP: In plaats van medicijnen kun je ook zelftraining benutten om je orgasme effectief uit te stellen. Weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk eerst mijn videotip, waarin ik een methode met je deel waarmee je jouw orgasme tot wel 30 minuten kan uitstellen.

Duramale

niet snel klaarkomen duramale

Duramale is een product waar ik zelf ervaring mee heb. De set ingrediënten verschilt van de meeste andere premature ejaculatie producten, waardoor het mijn interesse wekte.

Het gebruik er van is gericht op een periode van meerdere maanden. De werkende stof is onder andere een speciaal type indiase ginseng.
Waar bijna geen enkel van deze middelen klinisch getest en bewezen is, is duramale dit wel.

De resultaten mogen dan sterk variëren, er is in ieder geval een ruim percentage (43%) van de testgroep die daadwerkelijk verbetering in ejaculatie controle ervaart.
Niet snel klaarkomen met duramale is dus geen sprookje. Het probleem is dat het middel erg prijzig is en de werking ervan niet permanent.

Wanneer je dus stopt dit middel te nemen, verdwijnt het niveau van controle over het orgasme ook weer.

Origine

Een detail waarmee ik moeite heb is dat al deze producten van Amerikaanse bodem komen.

Niet alleen deze natuurlijke oplossingen tegen voortijdige ejaculatie komen uit de VS. Ook hetzelfde soort middelen voor het oplossen van impotentie en het bestrijden van erectiele disfunctie komen uit Amerika.

Door de jaren heen zijn op dit gebied heel erg veel nep producten ontdekt. Het ontwikkelen van een placebo waar mensen daadwerkelijk mee geholpen zijn is iets heel anders dan de belofte van het direct oplossen van een probleem wat helemaal niet zo gemakkelijk op te lossen is.

Placebo effect

Dit type product bevat vaak één of meer stoffen waarvan een positieve werking op de controle over ons orgasme wordt vermoed, maar meestal is dit effect minimaal.

De reden dat dit type product voor sommige mensen toch helpt, is simpelweg omdat ze er alerter door worden.
Wanneer je geld uitgeeft aan een product wat je orgasme controle moet geven, dan ga je automatisch beter opletten tijdens seks. Niet snel klaarkomen kan daarvan een effect zijn.

Dit alleen al kan een drastisch verschil in uithoudingsvermogen betekenen. Het is deze alertheid die vaak ontbreekt bij mannen die te snel klaarkomen.

Videotip: Wist je dat er een klein, eenvoudig trucje bestaat waarmee iedere man het tot wel 30 minuten vol kan houden zonder vroegtijdig klaar te komen? Kijk snel verder!

Eigen verantwoordelijkheid en oefening om niet snel klaarkomen te verwezenlijken

We zijn als mensen geneigd om altijd de gemakkelijkste weg te kiezen bij het oplossen van onze problemen. Wanneer aan de gemakkelijkere weg wat risico’s verbonden zijn. Dan hebben vele van ons oogkleppen op en doen we alsof we hiervan niets af wisten.

De alertheid waarover ik in de vorige paragraaf sprak, treed op omdat een man die een pil koopt, alerter wordt ten opzichte van zijn orgasme. Deze alertheid kan echter op vele andere manieren bereikt worden, zonder dat er pillen die honderden euro’s kosten voor hoeven worden gekocht. Niet snel klaarkomen is met eenvoudige oefeningen te bereiken, maar als we er niet alert op zijn is de moeite voor niets.

Eén van deze eenvoudige oefeningen deel ik met je in mijn nieuwe video.

Je leert in deze video direct hoe jij je orgasme effectief kunt tegenhouden gedurende 15 tot 30 minuten, en dit advies is zo concreet dat je hiermee vanavond al succes kunt hebben.

Probeer deze techniek eens voordat je aan dure risicovolle pillen begint. Dat kan immers altijd nog!

[stextbox id=”info”]Wil jij je orgasme volledig onder controle krijgen?
Leer hoe je vandaag nog je orgasme met minimaal 30 minuten kunt uitstellen! Klik hier![/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Te Snel Klaarkomen Overwinnen Met Hulp Van Een Vrouw

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in