7 jaar geleden

Zes tips om nog betere seks te hebben

0
(0)

Wanneer je slechte seks hebt, ga je op zoek naar manieren om betere seks te hebben. Maar wat als je al goede seks hebt? Dan kun je op zoek gaan naar manieren om de seks nog beter te krijgen. Betere seks betekent meer genot voor jou en jouw partner, en het zorgt ervoor dat sleur en verveling geen kans krijgen.

Het is goed om af en toe wat extra tijd te besteden aan je seksleven. Bedenk je eens welke aspecten van de seks beter zouden kunnen, en waar jullie meer aandacht aan zouden moeten besteden om nog betere seks te krijgen. Hieronder vind je direct al zes tips waar je direct mee bezig kunt om het nog leuker te maken met je partner.

Verzin eens nieuwe plekken

De meeste stellen hebben nagenoeg alleen maar seks in de slaapkamer. betere seks door nieuwe plekken te ontdekkenDat lijkt een logische plek, omdat we geleerd hebben dat seks te maken heeft met de slaapkamer en een bed, maar voor betere seks is het goed om eens op zoek te gaan naar nieuwe spannende plekken om seks te hebben. Het enige dat je nodig hebt voor goede seks is jouw partner.

Er zijn veel plekken die ontdekt kunnen worden. Je hoeft niet direct op zoek te gaan naar openbare plekken. Hoewel het spannend genoemd wordt, zijn er veel mensen die vinden dat seks niet op openbare plekken thuishoort, en daar is zeker iets voor te zeggen.

Je kunt in en rond huis genoeg plekken vinden waar je seks kunt hebben. Denk aan de keukentafel, de douche, het aanrecht, de garage. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er seks hebben. Waarom leidt dit nou tot betere seks?

Het leidt tot betere seks om twee verschillende redenen. Allereerst is er veel meer spanning tijdens de seks. Wanneer de seks alleen maar plaatsheeft in de slaapkamer, dan is er geen spanning buiten de slaapkamer. Kunnen jullie overal ineens elkaar bespringen, dan wordt het dagelijks leven al direct een stuk spannender.

Een andere reden is dat je niet kunt doen wat je normaal doet. Houd je je normaal vast aan de hoofdsteun, dan moet je een nieuwe manier bedenken wanneer je je partner op het aanrecht zet. Je zintuigen gaan harder aan het werk, en je moet ineens innovatief worden, waardoor de seks al snel stukken beter zal worden op andere plekken.

[stextbox id=”info”]Wil je meer weten over seks op spannende plekken. Lees eens het artikel De 10 beste en spannendste plekken om buitenseks te hebben[/stextbox]

Maak eens gebruik van speeltjes

Er zijn nog altijd mensen die zeggen dat speeltjes tijdens de seks taboe zijn. Dit zijn de mensen die achterlopen op de feiten. Er zijn namelijk meer stellen die wel een speeltje in huis hebben, dan dat je stellen kunt vinden die geen seksspeeltjes in huis hebben.

Er zijn veel verschillende soorten speeltjes die je kunt gebruiken. Een vibrator is bijvoorbeeld een bijzonder sterk begin. Door een vibrator te gebruiken tijdens het stimuleren van je partner, kun je haar veel makkelijker bevredigen. Tijdens het beffen kun je een vibrator gebruiken om de vaginamond te stimuleren, of je kunt de clitoris net iets extra prikkels meegeven tijdens jouw inspanningen.

Er zijn veel meer speeltjes die je kunt gebruiken. Zo kun je spelletjes vinden die je in kunt zetten tijdens de seks, maar er zijn ook zweepjes en handboeien die tegenwoordig bijzonder in trek zijn. Op die manier kun je jezelf of je partner in een onderdanige rol helpen. Voor jouw partner kan dit de seks veel makkelijker maken. Ze hoeft dan geen initiatief te tonen en ook niet te doen alsof ze meer leiding wil hebben. Wanneer ze jou onderdanig maakt, kan ze eindelijk precies doen wat ze altijd al wilde, maar niet echt durfde. Een leuke manier om tot betere seks te komen dus.

Meer standjes

Wil je betere seks terwijl de seks al goed is, dan is het een goed moment om eens naar de Kama Sutra te kijken. Door meer standjes te leren kennen, kun je meer variatie tijdens de seks inbouwen en dat zorgt ervoor dat de seks al snel een stuk beter wordt. Bedenk je daarbij niet alleen wat leuk is voor jou, maar bedenk ook eens wat leuke standjes voor je partner.

Ben je sterk, ga dan op je rug liggen met je knieën iets gebogen. Leg je partner op haar rug over je heen met haar hoofd naast het jouwe. Je kunt haar op deze manier penetreren (zowel vaginaal als anaal overigens). Met je vrije hand kun je haar clitoris stimuleren, terwijl je oogcontact met haar kunt houden tijdens de seks. Dit is een standje waar je sterk voor moet zijn, of je moet een partner hebben die sterke beenspieren heeft zodat zij de bewegingen kan doen.

Communiceer meer

betere seks door betere communicatieCommunicatie is de sleutel tot betere seks. Ik heb het al meerdere malen op mijn website beschreven, maar wanneer je op weg wilt naar betere seks, dan is communicatie het meest logische begin. Je kunt namelijk nooit betere seks krijgen wanneer jij en jouw partner niet van elkaar weten wat jullie precies willen in bed. Je kunt wel raden, maar de kans dat je het goed raadt, is bijzonder klein.

Daarom is het beter om eens gezellig samen aan tafel te gaan zitten tijdens een gourmet of een fles wijn. Bespreek met elkaar de dingen die jullie graag zouden willen in bed. Is dat te eng om hardop te zeggen, gebruik dan pen en papier, of maak er een spelletje van om het makkelijker te maken voor elkaar. Hoe lager de drempel is, hoe makkelijker het is om te zeggen wat je echt wilt.

Geef je partner alle tijd om antwoord te geven. Maak haar zinnen niet af en haak niet direct op haar opmerkingen in. Wanneer je haar afkapt of te weinig ruimte geeft, is het namelijk direct de laatste keer dat jullie een gesprek gehad hebben over seks en dat zou zonde zijn, want dan blijft er weinig communicatie over.

Voorspel versus vluggertjes

Je hebt ongetwijfeld gehoord dat het voorspel een belangrijk element van de seks is. Dat klopt, maar je moet wel kiezen of je echt aan voorspel wilt gaan doen, of een vluggertje wilt. Jouw partner vindt de vluggertjes namelijk echt niet vervelend. Het sterkt haar zelfvertrouwen wanneer jij niet van haar af kunt blijven.

Kies je momenten. Wanneer je voor een uitgebreide beurt gaat, neem dan de tijd en ruimte voor het voorspel. Begin met een massage, laat haar genieten en besteed tijd aan de orale seks en strelingen zodat zij helemaal in de stemming kan komen.

Wanneer je een vluggertje wilt, trek dan niet alle kleren uit, maar alleen wat nodig is. Neem haar op een manier die bij een vluggertje hoort, en fatsoeneer je kleren na de seks.

Wissel vluggertjes en voorspel goed af en je houdt je partner heel erg tevreden. Dat is namelijk wat zij het liefste heeft. Af en toe het ultieme genot, de andere keren de ongeremde passie van haar partner.

Glijmiddel

Wil je de seks echt beter maken, dan is het verstandig om eens te denken vanuit het oogpunt van je partner. Het zijn namelijk de vrouwen die het minst tevreden zijn over de seks, en dat heeft vooral te maken met pijn tijdens de seks. Door wrijving en schuren kan de seks pijn doen wanneer een vrouw langere tijd gepenetreerd wordt.

Dit is bijzonder gemakkelijk op te lossen. Jouw speeksel lijkt een goede oplossing, maar dit lost snel op en wordt opgenomen door het lichaam. Het is beter om glijmiddel te gebruiken. Dit lost veel minder snel op, en zorgt ervoor dat jouw partner gewoon seks met je kan hebben zonder dat ze er achteraf last van heeft. Door in te zetten op haar genot, wordt de seks al snel beter voor beide partners.

Betere seks als doelstelling

Er zijn veel mensen die te laat ingrijpen. Zij gaan pas op zoek naar manieren om de seks beter te maken op het moment dat beide partners al een laag libido hebben. Dat is het moment waarop de meeste stellen wakker schrikken en beseffen dat zij al een langere tijd op een verkeerde manier bezig zijn.

Het wordt een stuk makkelijker wanneer je op een eerder moment al stappen gaat zetten om de seks beter te maken. Goede seks is een prima uitgangspunt, maar dan moet je er wel voor zorgen dat de seks ook goed blijft. Dankzij deze zes tips kun je daar direct mee aan de slag.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: