3 oefeningen tegen vroegtijdige zaadlozing

2.3
(3)

Vroegtijdige zaadlozing aanpakken met drie oefeningen

Vroegtijdige zaadlozing is een vervelend probleem dat veel mannen bezighoudt.

Veel mannen hebben hier zo veel last van, dat zij er niet of nauwelijks over praten. Daarom zoeken zij ook niet naar een oplossing.

Het is een kwestie van schaamte, maar tegelijkertijd ook het idee dat het iets erfelijks is.

De vroegtijdige zaadlozing heeft veel achterliggende oorzaken die het probleem verergeren. De basis van het probleem ligt meestal bij een verkeerde manier van masturberen als jongeman.

Omdat deze routine erin gesleten is, is het lastig om het probleem echt bij de oorzaak aan te pakken. Daarom heb ik deze krachtige oefeningen tegen vroegtijdige zaadlozing voor je op papier gezet. Ook heb ik speciaal voor jou een video opgenomen, bekijk die eerst.

Mentale controle

Mentale controle is zwaar onderschat als een manier om vroegtijdige zaadlozing tegen te gaan. Te snel klaarkomen is een probleem dat tussen de oren steeds groter wordt en op een gegeven moment versnel je zelf het moment van klaarkomen door je eigen manier van denken.

Wanneer je constant tijdens de seks denkt dat je te snel klaar gaat komen, wek je een bepaalde angst op in je hersenen. Het is de angst om weer te vroeg klaar te komen, weer je partner teleur te stellen en de vrees dat je het gewoon niet goed kunt doen. Die angst heeft een heel vervelende uitwerking op je orgasme.

teleurstelling voorkomen met oefening tegen vroegtijdige zaadlozingJe hersenen gaan het proces namelijk versnellen. Zij merken dat jij in een ongewenste positie zit en zij helpen je om zo snel mogelijk de situatie uit te komen.

De hersenen versnellen daarom het proces van klaarkomen, want dat is de reden dat je nog in de situatie zit. Jouw eigen angst zorgt voor een vroegtijdige zaadlozing terwijl je dat graag wilde voorkomen.

Dat is waar de mentale controle komt kijken als oplossing. Alle factoren die mee gaan spelen, kun je zelf uitschakelen. Stress, angst en prestatiedruk zijn namelijk de dingen die je jezelf opgelegd hebt, vaak vanwege het probleem van vroegtijdige zaadlozingen en wanneer je dat probleem op kunt lossen, vallen de redenen weg.

TIP: Wil je vanavond al langer door kunnen gaan? Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, en toch is het mogelijk! Met de methode die ik uitleg in deze video kun je jouw orgasme ongeveer 15 tot 30 minuten uitstellen.

Daarom is het een goed moment om eens te ontspannen, even aan niets te denken en vervolgens te accepteren dat je een probleem hebt, een probleem dat je zelf op kunt lossen.

Probeer je te richten op positieve gedachten, de dingen die jij goed doet en de dingen die helemaal perfect zijn gegaan. Ga vanaf nu de goede dingen in het leven ook vieren en zorg dat je wat meer zelfvertrouwen krijgt. Wanneer je dat gelukt is, heb je al een grote stap in de goede richting gezet.

Ademcontrole

Ademcontrole lijkt een heel makkelijke oefening, maar vergis je er niet in. Hoe sneller je ademt, hoe sneller je klaar gaat komen tijdens de seks. Het lichaam bereidt jou namelijk voor op de inspanningen die je gaat leveren.adem controle oefeningen tegen vroegtijdige zaadlozing

Hoe sneller je gaat ademen, hoe sneller je naar een orgasme kunt komen en hoe hoger de opwinding zal worden. Omdat dit niet de bedoeling is, moet je je lichaam tegen gaan werken.

Tel de seconden tussen de ademhalingen die je nu neemt. Dat aantal seconden moet je proberen vast te houden tijdens de seks. Nogmaals: Het is moeilijker dan je denkt, omdat je automatisch naar een snellere ademhaling over wilt gaan. Je bent druk met de seks, je lichaam wil klaarkomen en jij moet ervoor zorgen dat de rem erop blijft staan. Door een lagere ademsnelheid merk je ook direct dat het tempo lager zal liggen tijdens de seks. Ook dat zorgt ervoor dat je langer vol kunt houden.

Vroegtijdige zaadlozing heeft op deze manier geen schijn van kans.

Kegeloefeningen

Een moeilijkere oefening die nog meer effect heeft, is de kegeloefening.

Deze oefeningen richten zich op de bekkenbodemspier. Doe eens alsof je je plas om moet houden terwijl je nodig moet plassen. De spier die je onder je buik aan voelt spannen, is de bekkenbodemspier. Deze spier moet gespannen staan om te kunnen ejaculeren.

Staat de spier niet gespannen, dan kun je dus niet klaarkomen.

De kegeloefeningen vergen wat inspanning, en de oefeningen worden op het internet vaak verkeerd uitgelegd.

Daar vind je artikelen over hoe je de spier moet blijven trainen om de spier sterk te maken, maar dat is helemaal de bedoeling niet.

Jouw doel is namelijk om zelf de spier te kunnen ontspannen tijdens de seks, zodat je geen vroegtijdige zaadlozing krijgt.

Probeer minstens elke dag te trainen met de oefening. Eerst span je de spier een aantal seconden aan, waarna je de spier een aantal seconden ontspant. Die oefening herhaal je steeds vaker, totdat je merkt dat je de spier goed in bedwang hebt. Dan komt het moment dat je het tijdens de seks kunt proberen. Lukt het de eerste keer niet, geef dan niet op.

De oefening is zeer doeltreffend, maar vergt wat inspanningen om het goed voor elkaar te krijgen.

TIP: Snel resultaat? Bekijk dan deze gratis videotip voor een eenvoudige methode die je direct resultaat kan geven.

Trainen met oefeningen tegen vroegtijdige zaadlozing

De meeste websites zullen makkelijke technieken, pillen, zalfjes en condooms aanbevelen als oplossing tegen vroegtijdige zaadlozingen.

Dat zijn oplossingen die niet of nauwelijks werken en eigenlijk zijn deze alleen aan te bevelen in combinatie met een oefening om betere controle te krijgen over je eigen lichaam.

De pillen en zalfjes kun je overigens gewoon laten staan, die kosten je alleen maar geld.

 

Wanneer je meer informatie wilt hebben over wat nog meer zou moeten doen om het orgasme langer uit te stellen, dan raad ik je mijn gratis video aan, die je direct kunt kijken om meer informatie te krijgen over premature ejaculatie en de oplossingen die wel werken.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 2.3 / 5. Aantal stemmen: 3

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in