De 10 dingen die je absoluut moet weten voor succesvolle one night stands

by Mark Meijers  - april 3, 2018

5
(2)

Succesvolle one night stands dankzij deze tips

We leven in een geweldige tijd, man: We hebben nog nooit op seksueel gebied zo vrij geleefd als vandaag de dag in de huidige maatschappij. Steeds meer mensen zijn nog nooit zo open geweest over het idee van een one night stand.

Ik bedoel, een paar eeuwen geleden kon je gedood worden als je met de verkeerde persoon naar bed ging.

One night stands kunnen leuk zijn als je ze nog nooit geprobeerd hebt en laten we eerlijk zijn, elke man wilt het toch zeker een keer gedaan hebben. Je kunt natuurlijk ook altijd nog gewoon je

strategie blijven verbeteren, als je hier al wat meer ervaring mee hebt.

Hoe dan ook, is het altijd goed om uit te zoeken hoe het nu precies werkt, in hoeverre one night stands het waard zijn voor je en zelfs te kijken naar de mogelijke consequenties die hebt kan hebben.

Laten we door gaan naar de 10 dingen die je absoluut moet weten voor succesvolle one night stands.

One night stands: Is het iets voor jou?

Is een one night stand iets voor mij?

Het eerste en het meest logische wat je jezelf af moet vragen als het idee van een one night stand bij je opkomt is of het echt iets voor jou is.

Wat ik bedoel?

Nou, als je gebonden bent aan iemand anders,  – of je nu exclusief aan het daten bent, verloofd of getrouwd – vergeet het hele idee dan. De enige uitzondering is als je een “open” verstandhouding hebt met je partner.

Het is het zeker niet waard om te bedriegen. Ofwel blijf bij je partner, of ga er bij weg en word weer single om dit te doen.

Belangrijker, one night stands geven zeker geen emotionele voldoening. Veel mannen laten zich verdrinken in een zee van vaginas om zich op deze manier gewaardeerd te voelen, maar als het erop aankomt, laat geen enkele vrouw je – in het geval van one night stand – je compleet voelen (dan spreek ik uit ervaring). Het kan misschien moeilijk zijn om deze vraag te beantwoorden, maar vraag jezelf af of je een one night stand wilt omdat je gewaardeerd wilt worden.

Als je een one night stand wilt, ben er dan zeker van dat je er met een gezond en volwassen verstand aan begint, laat jezelf er niet vol van lopen en doe het omdat je ervan wilt genieten – niet omdat je externe waardering zoekt.

Ga op stap en vind de juiste partner

Hier zijn drie dingen die je moet onthouden als je een vrouw aan wilt trekken voor een one night stand:

1. Vind de beste plekken

Als ik zeg, de “beste” plekken, bedoel ik niet dat je rondjes moet gaan lopen in een winkel of supermarkt. Je zult meer langs feesten, kroegen, clubs en lounges moeten gaan.

Ook moet je er voorzorgen dat je niet over komt als een rare snuiter of een “tijger” die continue opzoek is naar een nieuw stukje vlees. Over het algemeen kan het dus een goed idee zijn om samen met een vriend, of je “wingman” op stap te gaan. Zoals men zegt; verdeel en heers. Het doel is om plezier te hebben. Jij en je vriend zullen elkaar een beetje kunnen pushen en elke mogelijke afwijzing weg kunnen lachen.

2. Dress to impress

Je hebt voor ogen om de beste seks ooit te hebben, toch? Wel, je zult echt moeten bewijzen dat jij de tijd van je doelwit waard bent. Kleed je goed en wees zelfverzekerd over hoe je er uitziet. Het is altijd makkelijker om iemand te vinden en haar aandacht te trekken als je er goed uitziet.

Geloof me – Het is niet genoeg om maar gewoon een leuk koppie te hebben, je moet ook een sterke aantrekkingskracht hebben. Zoals het gezegde luidt: “Je bent hoe je je kleed”.

3. Vind je doel (screening)

Je bent er helemaal klaar voor – Het is tijd om de zoektocht te starten.

Logisch is dat je eerst moet letten op het feit of die vrouw al een vriend heeft of niet: Het laatste wat je wilt is thuiskomen met blauwe plekken en gekneusde ribben, omdat je een vrouw benaderde terwijl haar vriend in de buurt was.

Benader haar, stel jezelf voor en bied haar wat te drinken aan. Ook kan het geen kwaad om te vragen: “Met wie ben je hier?”.

Maak het jezelf niet te lastig: Vraag het haar gewoon en als ze een vriend heeft, dan ga je door naar de volgende kandidaat.

Stel de vraag: Communicatie is de sleutel

Naar aanleiding van haar antwoord en de manier waarop ze met je communiceert, zou je op één of andere manier aan kunnen voelen of ze eventueel wat geks met je zou willen doen.

Het volgende wat je eigenlijk zou moeten doen, is alles wat leuker en speelser maken. En er is geen betere manier om dat te doen dan het gesprek langzaam te leiden naar een speels en seksueel getint gesprek.

Ook al weten we dat je er alleen maar achter wilt komen of ze in is voor een leuk spelletje of een one night stand, moet je er nog wel even onopvallend achter komen; tenzij een vrouw SUPER veel zin heeft. Direct vragen om seks zal niet werken… en je wang zal waarschijnlijk snel kennis maken met één van haar handpalmen.

Terwijl je met haar aan het praten bent, houd dan het volgende in gedachte:

Houd het simpel. Je wilt niet hebben dat ze jouw intenties verkeerd gaat begrijpen, dat je opzoek bent naar iets serieus omdat je haar leuk vindt en dat je gelijk een relatie met haar wilt (ook al zou dat later misschien wel kunnen gebeuren).

Ken je limiet. Vermijd vragen over vorige relaties, interesses, liefde en alles wat romantisch is. Zorg dat het gesprek gewoon leuk en avontuurlijk verloopt.

Dit is het beste moment om een beetje te flirten. Dit zal je helpen om te ontdekken of dezelfde gedachte heeft en dus open staat voor het idee van een one night stand met jou.

Logistiek en subtiele aanrakingen / kussen

Het grootste drama van elke player is het logistieke gedeelte: als ze bij een vriendin blijft, of zij het meisje is dat jarig is, of ze gelijk naar huis toe moet… dan gaat het waarschijnlijk niet gebeuren.

Tussendoor vragen stellen om hierop te screenen zullen je helpen om sneller door te gaan naar de volgende als ze niet beschikbaar is.

“Wat vier je vanavond?”

“Woon je hier in de buurt?”

“Met wie ben je hier?”

Als je antwoorden krijgt waaruit blijkt dat ze alleen is of met een vriendin, alleen woont, etc… dan zou je weleens beet kunnen hebben. Zo niet, probeer dan op een beleefde manier het gesprek te beëindigen en ga opzoek naar iemand anders. Je zou haar nummer kunnen vragen, mocht je het leuk vinden om haar een andere keer nog eens te zien.

Als het logistieke gedeelte goed gaat, wil je waarschijnlijk het lichamelijke contact wat opschroeven en zeker voor minimaal een kleine kus te gaan. Kussen zorgt voor seksuele spanning en hoe hoger dat blijft, hoe meer ze geneigd zal zijn om samen met jou naar huis te gaan. Als je volop gaat zoenen midden in de kroeg dan zal de “energie” en “magie” ervan verdwijnen en zal het moeilijker voor je zijn om haar mee te nemen.

Dingen waar je voor op moet passen

Dit zijn twee belangrijke dingen waar je voor op moet passen, en als je mijn advies aanneemt, zou ik zeggen dat dit neer komt op betalen en veilig blijven.

Kom nooit aan met lege handen. Houd in gedachten dat mochten jullie beslissen om naar een motel/hotel te gaan in plaats van naar jouw huis, dan ben jij degene die hoort te betalen. Wees altijd voorbereid en neem altijd voldoende geld met je mee.

Nog een ding is om altijd voorzichtig en op je hoede te zijn. Omdat je opzoek bent naar iets leuks en niets serieus, wees dan wel bewust van de mogelijke consequenties. Er is genoeg te vinden over het plezier van onveilige seks en de nadelen die dit met zich mee kan brengen..

In welk opzicht? Ook al heb je enige tijd met elkaar staan praten, houd wel in gedachten dat je die persoon nog niet helemaal kent. Het is altijd een goed idee om het geld dat je voor die avond nodig hebt, je telefoon en een condoom met je mee te nemen. Breng geen extra geld of onnodige waardevolle dingen mee.

Als het je bedoeling is om vrouwen mee naar jouw huis te nemen, is het misschien goed om vooraf te overwegen of het verstandig is om alle waardevolle spullen vooraf goed op te bergen. Misschien vind je het wat paranoïde, maar nogmaals, je kent deze vrouwen niet: Mensen zien er misschien aardig uit, maar dat betekent niet dat ze dat ook echt zijn – Beter voorzichtig zijn, dan achteraf spijt hebben.

Daarover gesproken, gebruik een condoom. Gratis soa’s zijn overal te vinden en zo ook een zwangerschap.

Ik ga hier niet te veel op in, gewoon netjes inpakken die handel. Punt.

Doe het goed: Sekstips om te onthouden.

Als er één ding onthouden wordt van de one night stands dan is het wel de fantastische seks. One night stands worden voornamelijk alleen maar beoordeeld op basis van hoe goed de seks is. Dus, hoe beter je je best doet, hoe groter de kans op een “terugkerende klant”, als je dat wilt.

Terwijl het logisch is dat een opgewonden vrouw tot goede seks leidt, moet je toch altijd proberen om haar een extra plezier te doen door haar de beste seks ooit te geven.

Hier zijn een aantal tips om in gedachte te houden:

Over standjes

Het gaat tenslotte puur om de seks dus je kunt nu net zo goed maar zoveel ontdekken als je kunt. Er val toch niets te verliezen. Dit is je kans om elk standje uit te proberen en om erachter te komen welke voor jou het beste of het lekkerste is.

Als het gaat om seksspeeltjes

Met one night stands kunnen seksspeeltjes zeker bijdragen aan de opwinding. Twee van de beste speeltjes zijn handboeien/touwen en een vibrator.

Handboeien en touwen kunnen jou de volledige controle geven en vrouwen houden hiervan, combineer dit met een vleugje “50 tinten”-stijl.

Vibrators, aan de andere kant, geven jou de mogelijkheid om op een bepaalde manier met je partner te spelen die ervoor zal zorgen dat jullie bieden vol van de avond zullen genieten. Hoewel sommige mannen kunnen nogal gefrustreerd raken als een vrouw niet genoeg heeft aan alleen zijn penis. Ik zou er geen probleem van maken: een vibrator maakt het aannemelijker dat een vrouw klaarkomt en haar dus ook weer kan veranderen in een “terugkerende klant”.

Bonus: Wist je dat iedere man het tot wel 30 minuten langer vol kan houden? Ik heb hier een speciale video over gemaakt voor je.

Weten wat ze lekker vind

Hoe doe je een one night stand

Ook al ben je voorbereid op pad gegaan, moet je er nog wel achter zien te komen of ze openstaat voor de dingen die jij graag wilt doen of gebruiken. One night stands zijn ervoor om zowel de man en de vrouw tevreden te stellen, iets dat nooit zal gebeuren als je elkaar ertoe dwingt om dingen te doen die je liever niet wilt.

De enige manier om echt van het moment te kunnen genieten is door dingen te doen die ze graag wilt en respect te hebben voor de dingen waar ze niet open voor staat: Wees dominant, maar forceer niets.

Vraag het haar en luister naar haar. Kom erachter waar je haar voor wakker kan maken, waar haar meest gevoelige plekjes zitten en hoe ze graag wilt dat jij het doet.

Open zijn over wat jij lekker vind

Nu je naar haar geluisterd hebt, zou het wel zo netjes zijn als zij dat ook zou doen. Vertel haar hoe jij de dingen ziet gebeuren, dat jij bovenop wilt of andersom, of je het snel wilt of langzaam – ben open en vertel haar wat je wilt en verwacht.

Communicatie is de sleutel in elke “relatie”, zelfs als het gaat om one night stands. Nogmaals, de vrouw vindt het vaak fijn om te horen wat ze moet doen.

Leid de seks.

One night stand infographic

 

Dingen die je achteraf kunt bespreken

Na de seks en als jullie allebei al eens een one night stand hebben gehad, wordt het vaak maar aangenomen dat men achteraf zelf hun emoties wel af kunnen handelen en dat er geen “niet goed geld terug” garantie is. Vaak wordt gezegd dat je na een one night stand elkaar niet nog eens zult zien.

Als je merkt dat een vrouw wel interesse zou kunnen hebben om je nog eens te ontmoeten en jij daar echt geen zin in hebt, zou je hier een open gesprek over kunnen voeren, dat het slechts bedoelt was voor één avond.

Ze kan je misschien een eikel noemen, omdat je haar gebruikt hebt, maar het ligt voornamelijk aan hoe je het brengt en welke verwachting zij van tevoren had.

Het laatste dat je wilt dat er gebeurt is dat je sekspartner jou gaat zien als iets serieus – of erger – verliefd wordt op je, als je daar niet naar opzoek bent.

Hier hoef je het niet per sé nu al over te hebben. Het is aan jou of je hier later op in wilt gaan, wanneer ze je nog een keer een berichtje stuurt.

Het is allemaal aan jou – maar blijf wel ethisch verantwoord bezig en behandel je partner hoe jijzelf ook behandeld zou willen worden (of beter).

Wat te doen ná een one night stand – Houd de dingen goed tussen jullie

Wat te doen na een one night stand

Hoewel het gewoon om seks en plezier gaat, wil je het liefst geen slechte reputatie opbouwen. Zelfs als je in een grotere stad woont, kan het woord zich snel verspreiden en kun je snel veel vrouwen tegenkomen die jou op voorhand al veroordelen en koud kunnen zijn tegen je. Helemaal als je steeds naar dezelfde locaties gaat.

Je kunt dat voorkomen door die nacht, en alles wat er gebeurd is, tussen jullie twee te houden. Ga het niet rond lopen vertellen.

En in het geval dat jullie beide in zijn om regelmatig iets te ondernemen, zoals bijvoorbeeld friends-with-benefits, dan is het enorm belangrijk dat je de eerste nacht samen goed doorbrengt en afsluit.

One night stands kunnen geweldig en leuk zijn, zolang je er met de juiste verwachtingen aan begint. Door deze punten altijd in gedachte te houden, zit je op de goede weg richting fantastische seks, geweldige vrouwen en ervaringen die je altijd zult blijven herinneren.

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Erectiestoornissen behandeling voor mannen die geen arts willen bezoeken

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in