Opwinding remmen en vroegtijdige zaadlozing tegengaan

0
(0)

Leer je opwinding remmen met deze aanpak om je vroegtijdige zaadlozing op te lossen

Wanneer je tijdens de seks overvallen wordt door een vroegtijdige zaadlozing, dan is dat een bijzonder vervelend moment. Wanneer het de eerste keer is, kan er nog om gelachen worden. Je vertelt je partner dat ze gewoon te goed was en daarmee is de kous afgedaan.

Maar wat nou als het je veel vaker gebeurt dan één keer?

Minstens één op de vijf mannen heeft last van vroegtijdige zaadlozingen. Niet de vorm waarin het eens per maand gebeurt, maar in het merendeel van de keren dat hij seks heeft met zijn partner. Op dat moment is er een serieus probleem.

De man kan zijn partner niet meer bevredigen, maar weet ook dat hij duidelijk een probleem heeft dat opgelost moet worden. Hoe langer gewacht wordt met de oplossing, hoe groter het probleem zal worden.

Vandaag wil ik de mogelijkheden bespreken rond het afremmen van de opwinding. Er zijn een aantal technieken die bedoeld zijn om de opwinding af te remmen, om zo vroegtijdige zaadlozing te voorkomen.

Ook heb ik een video opgenomen, speciaal om jou te leren hoe jij je orgasme uit kan stellen. Bekijk de video eerst.

Opwinding remmen voor de seks

Vroegtijdige zaadlozing tegengaan kun je op elk moment doen vóór het point of no return. Je kunt het ook doen nog voordat er begonnen is met de seks. Je hersenen en lichaam maken zich namelijk al klaar voor het orgasme op het moment dat jij bedacht hebt dat er een kans op seks is.

Wanneer je op het allereerste moment al begint met het remmen van de opwinding, heb je ruimte aan het einde.

Een tip die je veel tegenkomt op het internet, is van tevoren even de druk van de ketel te halen door te masturberen. Je haalt het grootste gedeelte van de opwinding weg en je krijgt meer zelfvertrouwen, omdat het logischer lijkt dat je het orgasme nu uit zou kunnen stellen. Je hebt immers net een orgasme gehad!

Naar mijn mening is dit geen goede manier om vroegtijdige zaadlozing tegen te gaan. Er zitten namelijk aardig wat nadelen aan die je wellicht niet direct herkend hebt bij het lezen van de tip.

Wanneer je van tevoren wilt masturberen, moet je bijvoorbeeld eerst weten wanneer je seks gaat hebben. Je kunt nogal moeilijk naar de wc rennen wanneer je partner in een sexy jurkje op bed ligt te wachten?

Er is echter nog een probleem, en dat probleem is misschien wel groter dan die ik eerst noemde. De meeste mannen hebben last van vroegtijdige zaadlozingen vanwege het masturberen.

Door het lichaam en de hersenen aan te leren dat de seks om een zo spoedig mogelijk orgasme gaat, versnel je het proces. In dat kader is het niet verstandig om je nog even snel af te trekken voordat je seks gaat hebben met je partner, want daar lag toch de oorzaak van je probleem al in eerste instantie?

In plaats van masturberen is het zinniger om te leren over technieken om je orgasme mee uit te stellen, zoals uitgelegd in deze video.

Opwinding verlagen tijdens de seks

Ook tijdens de seks zijn er een heel aantal manieren om de opwinding te verlagen. De meest bekende is wellicht de start-stopmethode waarbij je constant stopt wanneer je merkt dat de opwinding te hoog wordt.

Ook het dieper in de vagina blijven met de penis zodat de eikel voorbij de gespannen vaginamond is, is een goede manier om de stimulans te verlagen.opwinding remmen door sekstechniek

De combinatie van dit soort technieken kan een goede tijdelijke oplossing zijn. Ze hebben als nadeel dat je er continu je hoofd bij moet houden. Wanneer je jezelf laat gaan en niet op tijd stopt, of toch te heftig stoot, dan ben je direct terug bij af en blijkt het gevaar van een vroegtijdige zaadlozing nog altijd om de hoek te liggen.

Jezelf afleiden tegen premature ejaculatie

Een andere manier om de opwinding te remmen, is ervoor te zorgen dat de opwinding niet bij de hersenen kan komen. Dat kan wat uitleg nodig hebben.

Opwinding is een state of mind. Het is niet iets dat je doet, of zelf bepaalt. Je bent opgewonden of je bent het niet. Dat heeft grotendeels te maken met je hersenen die een mogelijkheid zien tot voortplanting, en dus seks.

Wanneer die mogelijkheid er is, wordt het lichaam voorbereid op het ondernemen van actie. Die status noemen we opwinding. Vanaf dat moment zijn de lichamelijke prikkels de informatie die de hersenen krijgen om de acties te bepalen die ondernomen worden.

Wanneer je last hebt van vroegtijdige zaadlozingen, dan komen de prikkels te hard of te massaal in de hersenen binnen. Het gevolg is dat je veel te snel klaarkomt.

TIP: Wist je dat er een klein, eenvoudig trucje bestaat waarmee iedere man het tot wel 30 minuten vol kan houden zonder vroegtijdig klaar te komen? Kijk snel verder!

Jezelf afleiden kan dan een optie zijn, omdat je de hersenen bezighoudt. Zij kunnen zich dan veel minder goed richten op de prikkels en daarom kom je minder snel tot die staat van opwinding.

Doorgaans zal je aangeraden worden om aan dingen te denken die niets met seks te maken hebben, of het maken van rekensommen omdat dit een groot gedeelte van de hersenen bezighoudt.

Anderen zeggen dat je een bepaald ritme in je hoofd moet nemen, om die vervolgens af te gaan wisselen en te veranderen. Maar is dat ideaal?

Hoewel deze oplossing zeker een tijdje kan werken tegen een vroegtijdige zaadlozing, is het ook een manier van je problemen ontlopen. Ook deze manier is wat dat betreft helemaal niet zo wenselijk als het misschien lijkt: In plaats van je te laten gaan tijdens de seks, zorg je ervoor dat je veel minder bij de seks aanwezig bent dan je eigenlijk zou willen.

Je wilt dus een oplossing hebben voor je probleem om betere seks te kunnen hebben, en vervolgens sta je jezelf niet toe om je helemaal te laten gaan tijdens het vrijen met je partner. Niet bepaald handig dus, want je hebt hiermee helemaal geen oplossing voor je probleem. Je kunt alleen langer volhouden, niet langer genieten.

Verdoven van de edele delen

Een andere manier om de opwinding te remmen, ligt ook verscholen in de prikkels. Deze manier remt de prikkels alleen niet in de hersenen, maar al op het moment dat de prikkels verstuurd worden.

Dat gebeurt grotendeels vanuit de eikel. Door hier verdovende crème op te smeren, komen er veel minder prikkels binnen.

Ik heb de nadelen van de crème op mijn website al vaker behandeld, dus ik wil hier volstaan met een korte opsomming van de problemen met deze crèmes waarvan EMLA crème de meest bekende is:

  • Ze zijn niet bedoeld voor langdurig gebruik
  • Het gebruik op één plek is nooit getest
  • Je partner wordt ook verdoofd, dus ze merkt niet dat je langer doorgaat
  • Het orgasme overvalt je nog altijd

De crème is geen oplossing voor het probleem, je kunt niet simpelweg een zalfje smeren of pilletje nemen om een gewenningsproces van je lichaam ongedaan te maken.

Naast het risico van het gebruiken van de crème, is het ook nog eens zo dat beide partners veel minder mee zullen krijgen van de seks.

In dat geval is het de vraag of de vroegtijdige zaadlozing niet beter was dan beiden weinig voelen van de actie tijdens de seks. Ook hier geldt dat het waarschijnlijk zinvoller is om te leren om je orgasme uit te stellen, middels bewezen zelfhulpmethodes. Wil je direct aan de slag om vanavond al langer door te kunnen gaan? Bekijk dan deze video!

Opwinding remmen, is dat een goede oplossing?

Mannen die last hebben van vroegtijdige zaadlozing willen veel doen om het probleem op te lossen. Aan de hand van dit artikel kun je echter je vraagtekens zetten bij het remmen van de opwinding als oplossing voor het probleem, want er zijn duidelijke nadelen die allemaal een streep door de oplossingen zetten. Het is namelijk geen oplossing en dat is gemakkelijk uit te leggen aan de hand van de volgende vraag:

Wat wil je bereiken met het zoeken van een oplossing?

Het goede antwoord is niet dat je langer door wilt kunnen gaan. Het goede antwoord is dat je een manier wilt vinden om langer door te kunnen gaan zodat jij en je partner meer kunnen genieten van de seksuele handelingen.

Je wilt een beter seksleven. Aan de hand van dit antwoord kun je voor jezelf alle vorige opties wegstrepen, want geen enkele manier vult dit antwoord in.

Om je hierbij op weg te helpen heb ik een speciale video opgenomen waarbij je een korte termijn techniek leert om direct je orgasme tegen te houden. In deze video leer je direct hoe jij je orgasme effectief kunt tegenhouden gedurende 15 tot 30 minuten. Dit advies is zo concreet dat je hiermee vanavond al succes kunt hebben.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Wat hebben lef en goede seks met elkaar te maken?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in