Het orgasme langer uitstellen – Wat je verkeerd doet + 3 technieken

0
(0)

 

Laat me je de hand schudden. Ik heb, misschien net als jij, lang last gehad van het regelmatig voortijdig ejaculeren tijdens seks. En ik heb lang gezocht naar een manier om mijn moment van klaarkomen tijdens seks langer uit te stellen. Dat viel niet mee, maar toen ik eenmaal een antwoord had gevonden, ging mijn ontwikkeling plots erg snel.

In enkele maanden tijd leerde ik volledige controle op mijn orgasme uit te oefenen waardoor het orgasme langer uitstellen nauwelijks meer een uitdaging vormde.
In dit artikel (leestijd ongeveer 9 minuten) leer ik je drie krachtige tips waarmee jij de eerste stap naar dit succes vandaag al kunt zetten.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Het zoeken naar een oplossing op de verkeerde plek

De premature ejaculaties zijn een vervelend probleem. Het is een probleem dat de mannelijkheid aantast, want het gaat om de prestaties in de slaapkamer. Daarom wordt er niet veel gepraat over dit probleem, het is immers beschamend voor de gemiddelde man. Daarom zoeken de meeste mannen met deze problemen zo anoniem mogelijk naar een oplossing op het internet.

Op zich is dat geen probleem. Het probleem ligt in het materiaal dat deze mannen vinden. Veel mannen komen uit op de verkeerde websites. Het zijn webwinkels van Amerikaanse producenten die vooral uit zijn op het geld van deze mannen. Zij bieden pilletjes en zalfjes aan, die niet of nauwelijks werken.

Symptoombestrijding

Maar laat ik de werking van deze middelen eens buiten beschouwing laten, en verder kijken naar de aanpak die deze mensen bieden. Zij zetten in op de symptomen van het probleem. Een voortijdig orgasme heeft te maken met te veel of te intense prikkels, of een verkeerde werking van de hersenen. Deze factoren zouden zogenaamd aangepakt worden door de medicatie.

Wat schiet jij daar als man mee op? Het lijkt erop dat het probleem aangepakt wordt, maar dat is niet waar. De oorzaak van het probleem blijft immers gewoon bestaan, en wanneer je stopt met deze middelen, dan komt het probleem direct weer terug. Dat is direct één van de redenen waarom ik hardop kan zeggen dat deze mensen op jouw geld uit zijn. Ze willen je afhankelijk maken van hun product, en een echte oplossing bieden ze niet. Het orgasme blijvend uitstellen werkt op deze manier dus duidelijk niet.

Faalangst in de slaapkamer

De tweede factor is een eenvoudige factor, maar wel eentje die een de angst bij het orgasme langer uitstellengrote rol speelt bij de pogingen om het orgasme langer uit te stellen. Het is de angst om opnieuw te falen en weer jezelf of je partner teleur te stellen. Deze factor wordt regelmatig onderschat, maar is een erkende trigger voor het voortijdige orgasme. Hoe meer angst en stress er zijn, hoe moeilijker het is om het orgasme uit te stellen, zeker voor een langere periode.

Dat heeft met een heel aantal redenen te maken. De eerste reden is dat je het point of no return niet kunt herkennen wanneer je hersenen druk zijn met het verwerken van de angst en de stress. Je lichaam geeft de hersenen een subtiel signaal door wanneer het point of no return er aan zit te komen. Het is een bepaalde ‘mist’ in de hersenen, waarmee duidelijk gemaakt wordt dat je binnen de kortste keren niet meer in kunt grijpen.

Wanneer je gericht bent op de angst en stress, dan zal je dit signaal vanuit het lichaam missen. Je gaat er aan voorbij, waardoor het orgasme langer uitstellen niet meer mogelijk is. Na het point of no return is ingrijpen zinloos, vandaar ook de naam van deze toestand.

TIP: Wist je dat er een klein, eenvoudig trucje bestaat waarmee iedere man het tot wel 30 minuten vol kan houden zonder vroegtijdig klaar te komen? Kijk snel verder!

De angst zorgt voor meer problemen. Zo ben je feitelijk constant bezig met het orgasme, waardoor je alles op het orgasme richt. Daarmee vervroeg je het moment van ejaculeren, omdat de hersenen eerder denken dat het tijd is voor de ejaculatie. Een ander punt is dat de hersenen jou altijd zullen willen beschermen, en dat is een vervelende bijkomstigheid in dit geval.

De angst die jij hebt, dat is precies wat de hersenen willen voorkomen. Zij willen een teleurstelling voorkomen en de kans op gevaar uitsluiten. Wanneer jij veel angst hebt omdat je denkt dat je te vroeg klaar gaat komen, dan vervroegen de hersenen het orgasme om jou uit de vervelende situatie te helpen.

De hersenen weten namelijk dat ejaculatie het eindpunt van de seks is.

Angst werkt je dus altijd tegen wanneer je het orgasme langer wil uitstellen. Wil je richting een oplossing komen tegen het probleem van de premature ejaculatie, dan moet je eerst een oplossing hebben tegen de angst die ervoor zorgt dat je sneller klaarkomt dan jij wilt.

Denken dat jij de enige bent

Deze factor is een vervelende factor, omdat het lastig aan te pakken is. Wanneer jij een van de mannen bent die denkt dat hij de enige is met het probleem, dan had je waarschijnlijk dit artikel niet zo ver doorgelezen. De mannen die denken dat zij er alleen voor staan, zoeken doorgaans niet naar een oplossing. Het is immers onwaarschijnlijk dat er een oplossing is wanneer zij de enige met het probleem zijn.

het orgasme langer uitstellen twijfels en angstenWanneer je een probleem hebt en je sluit de mogelijkheid op oplossingen volledig uit, dan is het orgasme langer uitstellen een illusie. Misschien dat het je eens een keer lukt vanwege andere externe factoren, maar een blijvende oplossing kun je niet vinden. Daarbij is er een ander probleem met deze instelling.

Mannen die denken dat zij de enige zijn, schamen zich meer dan andere mannen die wel weten dat één op de vijf mannen er last van heeft. Deze mannen zijn sneller geneigd om niet te praten over het probleem. Niet met een arts, niet met vrienden en zeker niet met hun partner. Wat als haar vorige vriend juist wel een held in bed was, wat zal ze dan wel niet van jou denken, met je orgasmes binnen een minuut of misschien nog wel sneller?

Besef je dat je niet de enige bent. Wanneer je denkt dat er geen oplossingen zijn omdat jij de enige man op de wereld bent met premature ejaculatie, dan blijft het langer uitstellen van je orgasme een droom die je nooit kunt verwezenlijken, terwijl de oplossingen dichterbij ligt dan je denkt.

Tip #1 voor het langer uitstellen van je orgasme

Deze techniek noem ik ook wel de gevarendriehoek. Ik leg hem precies uit in deze video welke ik je ten zeerste aanraad.
Wat je bij deze techniek moet proberen, is je ademhaling te verdelen in drieën in plaats van in tweëen. In plaats van: in-en-uit, houd je telkens je adem gedurende 3 seconden in.

Je ademhaling tijdens seks moet er nu als volgt uit gaan zien:
1. Adem gedurende 3 seconden in

2. Houd je adem gedurende 3 seconden vast

3. Adem gedurende 3 seconden uit, en vergeet niet direct weer in 3 seconden in te ademen.

Je kunt in gedachte de drie zeiden van een driehoek volgen, dit is waarom de techniek de gevarendriehoek of controledriehoek heet.

Tip #2 om het orgasme langer uit te stellen

Bij deze techniek knijp je tijden een onderbreking in de seks eventjes krachtig in de top van je penis. Dit doe je zodat het bloed hier eventjes kort uitgedrukt wordt. De bloeddruk binnen in de penis is hierdoor eventjes wat lager, waardoor de zenuwen in de eikel een momentje van rust hebben. Je zult merken dat je orgasme direct wat gemakkelijker uitgesteld kan worden.

Tip #3 Een reflex die je helpt bij het langer uitstellen van je orgasme

Deze derde techniek gebruikt de ‘beschermingsreflex’ van ons scrotum. Wanneer je eventjes kort aan de huid van het scrotum trekt tijdens seks, dan ontspant deze huid zich, maar dit brengt als neveneffect met zich mee dat je het orgasme direct langer hebt uitgesteld.
De reden hiervoor is dat ons lichaam de huid van het scrotum op spanning wil brengen om de ejaculatie plaats te kunnen laten vinden.

Is deze huid niet op spanning, dan lukt het ons lichaam niet om te ejaculeren. Dit is één van 7 punten die ons lichaam dient af te vinken om te kunnen ejaculeren. Ik behandel de overige punten en hoe je deze kunt gebruiken tegen vroegtijdig klaarkomen in mijn methode. Om hiermee kennis te maken kun je direct dit informatieve videootje kijken.

Drie factoren die het orgasme langer uitstellen onmogelijk maken

In dit artikel heb je drie factoren gevonden die ervoor zorgen dat jij het orgasme niet uit kun stellen. Door deze factoren te elimineren ben je direct dichter bij een oplossing.

Ook heb ik drie krachtige tips met je gedeeld waarmee jij direct vanavond al effectief je orgasme langer kunt uitstellen. Mijn hoop is dat je hiermee meteen geholpen bent bij het overkomen van de schaamte en confrontaties die vroegtijdige ejaculaties met zich meenemen.

Wanneer je meer informatie wilt hebben over wat nog meer zou moeten doen om het orgasme langer uit te stellen, dan raad ik je mijn gratis video aan, die je direct kunt kijken om meer informatie te krijgen over premature ejaculatie en de oplossingen die wel werken.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Lesbiennes hebben de beste vrouwelijke orgasmes

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Denk aan voetbal of ieder ander ding. Dit is een methode die mannen al eeuwen gebruiken om de ejaculatie uit te stellen. Als je voelt dat je dicht bij een hoogtepunt komt, denk dan aan de namen van de zeven dwergen of de hoofdstad van Wit-Rusland. Raadseltjes als dergelijke kunnen je misschien net genoeg afleiden zodat je lang genoeg vol houd om je vrouw of vriendin tot een hoogtepunt te krijgen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in