Orgasme uitstellen: techniek 3/3

by Mark Meijers  - maart 18, 2015

0
(0)

In de eerdere artikelen uit deze reeks van tips tegen te snel klaarkomen behandelde ik al het leren kennen van de mentale stappen van het orgasme en een krachtige fysieke tip.

In dit artikel kijken we naar een techniek die ik ‘de knijptechniek’ noem. Met deze techniek kun je snel en effectief je orgasme tegenhouden als dit tijdens seks nodig is.

Deze techniek is een korte termijn techniek. Een korte termijn techniek is een techniek waarmee je direct, dezelfde avond al resultaat kunt boeken en langer door kunt gaan tijdens seks met je partner. In deze video deel ik nog een korte termijn techniek met je.

De ‘knijptechniek’ waarmee je het orgasme uit kunt stellen

De techniek draait allemaal om drie vingers.
Twee vingers leg je om de eikel heen, de wijsvinger en de middelvinger. De duim heb je vrij en daarmee kun je op de eikel drukken, om het bloed uit de eikel te drukken die gevoelig geworden is. Het bloed gaat de schacht van de penis weer in.

Je verlaagt op die manier letterlijk de druk in de penis, de gevoelige wanden van de eikel worden zo minder gestimuleerd en door even kort te knijpen, worden ook de zenuwen even uitgeschakeld zodat deze geen prikkels meer kunnen versturen.

Dankzij deze techniek zal het gevoel van klaarkomen versneld wegtrekken en dit stelt je in staat om zo goed als direct verder te gaan met seks.
Je kunt met deze techniek niet blijvend voortijdige ejaculatie oplossen, maar het is wel een manier om flink wat meer plezier te kunnen hebben in bed, en dat geldt natuurlijk ook voor jouw partner.

Orgasme uitstellen op permanente basis

In mijn nieuwe videotip deel ik een krachtige methode met je, waarmee jij je orgasme tot wel 30 minuten kan uitstellen!

 

Het effect op jouw seksleven zal verbazingwekkend groot zijn.
Zo zal jouw partner nu eens eerder klaar komen dan jij en daarmee is het genot tijdens de seks voor beiden ineens vele malen groter.
Je kunt het je nu waarschijnlijk niet eens voorstellen, maar het kunnen controleren van je orgasme, en hiermee het seksuele plezier verlengen, maakt alles anders.
Er ontstaat ruimte in je hoofd. Hierdoor geniet je meer. Je kunt je meer gaan bezighouden met wat je partner lekker vind. Je kunt goed letten op haar signalen en beter inspelen op wat jullie beiden het fijnst vinden.

Als het voortijdig klaarkomen jou dwars zit, dan raad ik je van harte aan om de korte video te bekijken.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Het verband tussen voortijdige ejaculatie en levensstijl

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in