Over Mark Meijers

 

Wie is Mark Meijers

Op deze pagina wil ik graag wat aandacht besteden aan de vraag: “Wie is Mark Meijers

Eigenlijk ben ik een ‘random guy’. Ik heb alleen één eigenschap die me in sommige situaties onderscheidt van anderen. Ik heb een eindeloze interesse in seksuele wetenschap.

Persoonlijke ervaring

Dit begon allemaal een aantal jaren na mijn puberteit. Ik was niet erg succesvol wanneer het aankwam op vrouwen en seks. Dit soort onderwerpen maakten me nerveus en angstig.
Het was in deze periode dat ik bij mijn eerste seksuele ervaringen merkte dat ik last had van wat de wetenschap ‘Premature Ejaculatie‘ noemt. Dit betekent dat ik tijdens seks erg snel tot een orgasme kwam, waardoor het ‘plezierige’ gedeelte ervan vaak erg kort, of zelfs helemaal niet, aanwezig was.

Met dit probleem heb ik lang rondgelopen. TE LANG. Maar na een aantal jaren en de zoveelste slechte seksuele ervaring, besloot ik dat ik er genoeg van had.

Ik besloot dat ik koste wat het kost, dit probleem de baas zou worden.
Hoe ik dit uiteindelijk voor elkaar kreeg is een lang verhaal van vallen en opstaan. Het begon met het lezen van alle boeken over dit onderwerp, het interviewen van experts, zoals artsen en seksuologen, het bezoeken van praatgroepen voor mensen met PE, het meedoen aan seminars, etc.

Premature ejaculatie overwinnen

De echte doorbraak kwam eigenlijk niet zo zeer van al dit onderzoek, maar meer door een punt van realisatie bij mijzelf.
Ik begon in te zien dat ik me bezig hield met mensen die dit probleem hebben en mensen die zich met dit probleem bezighielden. Maar juist toen ik begon te kijken naar mensen die dit probleem NIET hebben, kwam de doorbraak.

Dit maakte dat ik in ging zien dat dit probleem voor een groot deel MENTAAL was. Waar ik eerst maanden bezig was te denken over een probleem bij de genitaliën, begon ik nu mijn onderzoek te richten op het mentale gedeelte van seks.

Ik was in staat het orgasme van de man in kaart te brengen en precies te isoleren waar het probleem zat.

Na maanden van proberen en testen kreeg ik een nieuwe partner. Ik boekte grote vooruitgang. Met haar heb ik veel geoefend en uitgeprobeerd.
Hoe meer ik de kennis die ik had opgedaan toepaste, des te meer vooruitgang boekte ik!

In slechts enkele maanden tijd verlengde ik mijn seksuele sessies van enkele minuten tot wel uren achter elkaar.

Een handleiding voor mannen

Om een lang verhaal kort te maken. Door het focussen op een wat minder voor de hand liggende oplossing, een mentale oplossing. En deze daarna te combineren met reeds bekendere fysieke oefeningen, zoals het trainen van de PC flex (Bekkenbodemspieren), ontwikkelde ik een methode met overweldigende effecten op PE.

Inmiddels ben ik van mening dat iedere man Premature Ejaculatie kan overkomen als hij er op de juiste manier mee om gaat.

Mijn overtuiging is dat als je als man door het leven gaat met Premature Ejaculatie, dit een zware tol van je eist, terwijl dit compleet onnodig is.

Mijn interviews met zo veel mannen met dit probleem wijzen uit dat ze zich schamen en minder ‘mannelijk’ voelen tegenover hun partners. Dit gevoel is niet gemakkelijk uit te leggen, maar ik denk dat je weet wat ik bedoel.

Het is een vervelend iets wat je altijd bij je draagt en wat onbewust meer invloed kan hebben op je leven dan je lief is.

Wanneer je dit probleem echter aanpakt en succesvol op weet te lossen, dan zul je zien dat dit een verbazingwekkend effect heeft op niet alleen je seksleven, maar ook je zelfvertrouwen.

Zelf je seksleven onder handen nemen

Zoals je waarschijnlijk weet, lopen er veel mensen rond die roepen dat ze alle antwoorden hebben.

Ik heb helaas niet alle antwoorden.

Wel geloof ik dat ik een paar antwoorden heb die juist bij het overkomen van dit probleem erg belangrijk zijn en waarmee je erg ver kunt komen.

De echte vraag is: “Waarom zou ik Mark moeten geloven?”

Het antwoord is gewoonweg dat je mij helemaal niet blindelings moet geloven. Dat is ook niet waar ik op doel. Ik raad je aan mijn materiaal juist te benaderen met een kritische blik.

Waar het mij om gaat is dat je er van kunt LEREN.

Dit is tevens de reden dat ik op al mijn materiaal altijd een 100% garantie lever.

Mijn doel is dat zo veel mogelijk mannen geholpen zijn met mijn methode. Daarom wil ik dat jij de stap maakt het te proberen. Om deze stap risico vrij te maken, is het mijn gouden regel, dat wanneer een lezer niet direct resultaat ziet, en niet binnen zeer korte tijd vooruitgang merkt, ik altijd het aankoop bedrag 100% vergoed.

Zodra je zelf merkt dat het resultaat oplevert vraag ik je me te vertrouwen. Maar eerder ook niet.

Ik ben een mens en als mens maak ook ik fouten. Maar ik geloof heilig in mijn methode en sta er volledig achter. Ik hoop dat jij alles vindt in mijn methodes waar je op hoopt.