Mijn naam is Mark Meijers, ik ben seksueel therapeut en oprichter van topseksleven.com

Missie

De missie van topseksleven.com is ervoor zorgen dat gedegen informatie op het gebied van seks en relaties laagdrempeliger beschikbaar wordt voor iedereen die de Nederlandse taal spreekt.

Veel onderzoek in dit vakgebied wordt gedaan en gepubliceerd in het Engels, daarom is de meest actuele en betrouwbare informatie vaak niet, of vertraagd beschikbaar voor Nederlanders en Vlamingen.

Topseksleven.com volgt al het moderne wetenschappelijke onderzoek op het gebied van seksuologie op de voet via het publicatie platform pubmed en de US national library of medicine en zorgt ervoor dat deze informatie in Nederland beschikbaar wordt.

Daarnaast volgen we bij het verstrekken van informatie over de meest voorkomende seksuele problemen altijd de standaard seksuele problematiek van het Nederlandse huisartsen genootschap.

Vaak is bij seksuele problematiek de drempel om ermee naar de huisarts te gaan erg hoog. Veel mensen zoeken daarom eerst op het internet. Topseksleven wil eraan bijdragen dat de antwoorden die op deze wijze gevonden worden kloppend en betrouwbaar zijn.

Medisch advies

De informatie op topseksleven.com wordt momenteel opnieuw gecontroleerd door diverse vakexperts waaronder artsen en seksuologen. Omdat echter nog niet alle inhoud van de website door deze controle heen is en vanwege nieuwe wetenschappelijke bevindingen, kunnen we geen garanties geven over de betrouwbaarheid van de website. We doen er alles aan al het materiaal zo actueel en correct mogelijk te houden. De inhoud van deze website is nooit bedoeld als vervanging van medisch advies van een arts. Ga met klachten altijd eerst naar uw huisarts.

Transparantie verdienmodel topseksleven.com

Tijdens de opbouwfase van deze website zijn alle kosten gedragen door Mark Meijers. De inhoud van de artikelen op de website zijn in geen enkel geval gesponsord door derden en hebben altijd als primaire functie om correct en compleet te informeren over het desbetreffende onderwerp. Sinds enkele jaren wordt het onderhoud van de website gefinancierd door enkele betaalde publicaties zoals:

  • Het boek “Eindeloze Ejaculatie Controle” voor mannen die moeite hebben hun orgasme uit te stellen
  • Het boek “Betrouwbare Erecties” voor mannen die worstelen met de gevolgen van erectieproblemen
  • De cursus “Orgasme Onder Controle” waarbij mannen leren van klaarkomen een keuze te maken
  • De cursus “De Erectie Oplossing” waarbij mannen met specifieke soorten erectieproblemen leren dit zelfstandig op te lossen

Contactgegevens

Topseksleven.com
Ceresstraat 1, 4811 CA
Breda
KVK: 20153047
Contactformulier

e-mail: Mark@topseksleven.com
facebook: https://www.facebook.com/mark.meijers.33