De Penis pomp voor penisvergroting?

0
(0)

Een van de bekendere technieken voor penisvergroting die de rondte doen, is het gebruiken van een penispomp. Maar wat doet een penispomp precies en heeft het nu daadwerkelijk effect?

Wat is een penis pomp?

De penispomp bestaat uit een koker die om de penis wordt geplaatst. Deze koker is luchtdicht en sluit de penis volledig in.
Nu kan met een gemotoriseerde, of handpomp een vacuüm gecreëerd worden. Dit vacuüm zorgt er voor dat bloed naar de penis aangetrokken wordt. De druk van bloed in de penis wordt groter en op deze manier ontstaat een erectie.
De penispomp is dan ook van origine bedoeld voor mannen die leiden aan impotentie.
Wanneer de penis volledig gevuld is met vloed wordt vaak gebruik gemaakt van een penisring om te zorgen dat het bloed in de penis blijft zodat de erectie voortduurt.

Kan een penis pomp zorgen voor penis vergroting?

Penisvergroting penis pomp
Penis vergroting met een penis pomp

Maar wat is nu het effect op de grootte van de penis? Een aantal jaren geleden is er onderzoek gedaan. Het doel van dit onderzoek was gericht op het effect van het gebruik van een penispomp bij het tegengaan van aandoeningen waarbij de penis niet langer recht is, maar bochten of buigingen vertoont.
Dit onderzoek wees uit dat voor deze aandoeningen de penispomp een positief effect kan hebben en een groot deel van de testgroep merkte een verbetering in hun conditie. Maar dat was niet alles. Ongeveer 30 procent van de testgroep noteerde een verlenging van de penis na 12 weken van gemiddelde 0,5 centimeter.

De zelfde theorie schuilt achter deze vorm van penisvergroting als de methode beschreven in natuurlijke penis verlenging Het gaat hierbij om het verhogen van de druk van het bloed in de penis waardoor de celwanden opgerekt worden en de penis tijdens een erectie meer bloed kan vasthouden.

Risico’s bij gebruik

Het gebruik van een penispomp brengt wel wat risico’s met zich mee waarop gelet moet worden wanneer men besluit er gebruik van te maken.

Omdat de druk op de penis met een penispomp zeer hoog kan worden opgevoerd, ontstaat er een kans dat de bloeddruk op de aderen in de penis te groot wordt.
De wanden van de aderen kunnen deze druk niet aan en er kan schade ontstaan. Dit soort schade is pijnlijk en vaak onomkeerbaar. Om die reden moet een penispomp nooit langer gebruikt worden dan enkele minuten per dag en moet voor de maximale druk altijd de handleiding gevolgd worden.

Dit soort problematiek komt gelukkig weinig voor en de penis pomp kan, als er op een normale manier mee wordt omgegaan, mannen met bepaalde seksuele aandoeningen helpen om toch een normaal seksleven te leiden.

De penis pomp: Wel of niet bruikbaar voor penis vergroting?

Voor penisvergroting is het gebruik af te raden. Ten eerste heeft de penispomp niet bij alle mannen het vergrotende effect gehad en is er geen specifiek onderzoek gedaan naar de effecten er van voor penis vergroting. Ten tweede is er het gevaar dat een man is zijn enthousiasme schade aanbrengt aan zijn eigen geslacht en dat moet kostte wat het kost voorkomen worden.

Ten derde zijn er veiligere en snellere methoden die zich bewezen hebben, specifiek voor het verlengen van de penis. De belangrijkste hiervan vindt u in natuurlijke penis vergroting

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Help ik kom te snel klaar - Geen probleem!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Ik had graag iets meer info, heb er problemen mee en waar kan ik dit bestellen.

 2. ik ben berkan ik heb een probleem want als ik met een meisje naar bed ga dan ben ik erg nerveus en dan krijg ik geen stijve meer waar kan dat aan liggen en ik vind dat ik een kleine penis heb alvast bedankt

 3. Beste Berkan,

  Veel mannen hebben last van nervositeit in bed. Dit maakt het krijgen van een erectie inderdaad soms lastig.
  Meer ervaring met seks kan hier een verschil in maken.

  Stress en zenuwen onder controle krijgen kan een grote invloed op de kwaliteit van je seksleven hebben. De eerste stap hiernaar is vaak open communicatie met je partner.
  Praten voor en tijdens seks is voor veel stellen lastig, maar ik raad je aan het eens te proberen. Bij mij is de kwaliteit van mijn seksleven werkelijk vertienvoudigd vanaf het moment dat ik open begon te communiceren met mijn partner.

  Als je vind dat je een kleine penis hebt, dan kan het zijn dat dit je nerveus maakt.
  Dan raad ik je aan de volgende artikelen eens door te kijken:
  https://www.topseksleven.com/penis-vergroting

 4. Beste Mark,

  Ik heb een penis pomp aangeschaft maar zit geen beschrijving bij.
  Hoe lang moet de pomp gebruik om de pomp te verwijderen.
  Ik heb het 1 keer geprobeerd kort en de penis groeit maar als de pomp verwijderd dat komt de penis in slappe toestand.
  Hoe lang moet ik hem er om heen laten zitten.
  ik zie jou reactie tegemoet
  Gr Marc

 5. Beste Marc,

  De pomp is bedoeld voor het kunstmatig opwekken van een erectie. De bedoeling is dat je nadat de erectie optreedt een penisring aan de basis van de schacht plaatst zodat seks mogelijk wordt met de erectie.

  De overmatige druk van de pomp is overigens schadelijk voor de bloedvaten. Onthoud ook dat de pomp bedoeld is voor het kunstmatig opwekken van een erectie.
  Een penisring is hierna nodig en het werkt niet voor het vergroten van de penis.

  Vriendelijke groet
  Mark

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in