Je penis verdoven om langer door te kunnen gaan tijdens seks

Je penis verdoven met verdovende middelen om langer door te gaan tijden seks. Is het een aanrader?

Iedere man heeft wel eens een moment gehad dat de ejaculatie controle zoek was.
Het moment dat je te snel klaarkomt en waarna je niet direct door kunt gaan met seks.

Dat betekent dat de seks direct op zal houden en wanneer dat eigenlijk jouw schuld is, is dat alles behalve een prettig gevoel.

Ik heb zelf jarenlang problemen met vroegtijdig klaarkomen gehad. Ik schaamde me dan altijd kapot tegenover het desbetreffende meisje.

Ik weet nu dat niet alleen de korte seks, maar ook mijn eigen onzekerheid die daaruit voortkwam vaak de reden waren dat deze (seksuele) relaties niet overleefden.
We zijn nu de nodige jaren verder en voor degene die voor het eerst een artikel van me leest, ik ben me gaan toeleggen op dit probleem en het oplossen ervan.

Eerst bij mijzelf natuurlijk, maar na uitgebreide seksuologie studies en jaren van uitdieping van mijn kennis, opende ik mijn praktijk en begon ik ook andere mannen met dit probleem te helpen.

Wat ik steeds vaker hoor is dat mannen die tegen dit probleem aanlopen op zoek gaan naar fysieke, tastbare, snelle oplossingen. Dat is niet vreemd want dat was ook mijn eerste ‘move’ toen ik met dit probleem rondliep.

Verdoving?

verdoven penis tegen voortiijdige zaadlozingen

Het meest concrete middel (wat in verschillende vormen verkrijgbaar is) tegen VZ (vroegtijdige zaadlozingen) op de markt, zijn verdovende middelen. Wanneer wij mannen keer op keer hijgend en puffend excuses moeten maken om het feit dat seks bij ons altijd zo snel eindigt, dan is het niet vreemd dat we geneigd zijn gemakkelijk in te gaan op een ‘oplossing in een potje’.

Een middeltje wat door apothekers wordt aangeraden te gebruiken en wat je probleem direct verminderd of zelfs oplost…
Juist! Ik dacht dus ook dat de oplossing me in de schoot geworpen werd!

En de realiteit is dat het zeker iets doet! Maar er zijn flinke nadelen. Nadelen die dusdanig vervelend zijn, dat ze mij volledig van het gebruiken van dit soort middelen hebben afgeholpen.
Hieronder volgt wat je absoluut moet weten als je overweegt verdoving als oplossing tegen VZ toe te passen.

Je penis verdoven met EMLA crème?

EMLA crème is een zalfje wat de zenuwuiteinden in de huid tijdelijk verdoofd.
Het is eigenlijk ontwikkeld voor kleine medische ingrepen waarbij een verdoving wenselijk was, maar een injectie te heftig of risicovol.

[pullquote align=”normal”]Het is dus geen zalf die daadwerkelijk ontwikkeld is om het orgasme uit te stellen. [/pullquote]

Hoe wordt de crème nou gebruikt bij het verkrijgen van ejaculatie controle?
EMLA crème wordt over de eikel gesmeerd die daardoor bijna geheel gevoelloos wordt. De werkzame stoffen zijn Lidocaïne en Prilocaïne.
Deze stoffen hebben zoals gezegd een effect op de zenuwen in de huid. Wanneer we als man een dergelijk middel op en om de eikel smeren, dan worden de zenuwen (die hier in grote aantallen aanwezig zijn) tijdelijk verdoofd. Hierdoor worden de prikkels van seksuele stimulatie aanzienlijk verminderd en dit zorgt er voor dat sommige mannen wat gemakkelijker door kunnen gaan zonder te ejaculeren.

Tot zo ver denk je misschien “Klinkt goed! Waar haal ik dat spul!”

Opname in de bloedbaan

Helaas is nog niet alles gezegd. Het middel heeft dan wel effect op de zenuwen, maar het wordt bij aanbrengen op de penis ook heel snel opgenomen in de bloedbaan. De reden hiervoor is dat het middel bedoeld is voor dikkere ‘normale’ huidlagen. Het wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt op de arm bij jongere kinderen die een injectie nodig hebben, maar dit eng vinden.

Deze normale, dikkere huidlagen zorgen ervoor dat het middel aan het oppervlak blijft, en dat slechts een klein gedeelte, traag in de bloedbaan wordt opgenomen. De schadelijke stoffen die kunnen zorgen voor vervelende bijwerkingen zoals misselijkheid, duizeligheid en opzwellen van huid, worden hierdoor grotendeels tegengehouden.

bloedvaatjes verdovende cremes
De bloedvaten en haarvaatjes in de penis liggen dicht onder de huid

De eikel heeft echter een zeer dun huidlaagje wat ook nog eens helemaal vol minuscule bloedvaatjes zit. De bloedsomloop door de penis is tijdens een erectie snel vanwege de extra bloedtoevoer bij seksuele opwinding.
Smeer je een dikke laag verdovende emla creme direct op de eikel dan worden de schadelijke stoffen dus bijna direct in de bloedbaan opgenomen. De kans op vervelende bijwerkingen, die overigens geen positief effect zullen hebben op je seksuele prestaties, worden daardoor een stuk groter.

[thrive_text_block color=”blue” headline=””] Dan komen we bij misschien wel het grootste nadeel. Deze middelen zijn erg krachtig. Wanneer jij je jongeheer ermee behandeld en vervolgens hiermee de vagina van je vriendinnetje in gaat, dan gebeurd op de wanden van haar vagina hetzelfde als op jouw penis.[/thrive_text_block]

 

Ohw….shit…

Precies. Jullie doen beiden je uiterste best, en heeft de zalf effect, dan ben jij een periode lang aan het pompen tot het zweet van je voorhoofd gutst, terwijl ze zich afvraagt waarom ze je niet kan voelen…

Grootste nadeel. Verdoving is niet tot jou beperkt!

Het condoom en de verdovende zalf

Het condoom met verdovende gel er in is misschien wel de bekendste oplossing tegen te snel klaarkomen. Het is voor sommige mannen een gewoonte geworden om alleen nog maar dit type condooms te gebruiken om seks langer te laten voortduren.penis verdoven met condooms

Het middel in verdovende condooms is niet hetzelfde als verdovende crème. Verdovende condooms bevatten Benzocaïne (wiki). Een middel wat meer bedoeld is als pijnstiller dan verdoving. Het verdovende effect is echter voldoende om de meeste mannen te helpen hun orgasme te vertragen, maar het is minder sterk dan bijvoorbeeld EMLA en het heeft één enorm nadeel.

De manier waarop wij mannen leren om controle uit te oefenen over het moment van klaarkomen, is doordat we de signalen van ons lijf die hieraan vooraf gaan leren interpreteren. We vormen op die manier een soort landkaart in ons hoofd die ons verteld waar we zijn ten opzichte van het aankomende orgasme. We weten of we tijdens seks nog rustig een minuutje door kunnen stoten, of dat we op een punt zijn beland dat we rustig aan moeten doen en eventjes moeten ‘edgen’.

Deze signalen worden echter door iedere vorm van verdoving teniet gedaan. Let op! Ook als je jouw penis verdoofd, dan bouw je nog altijd naar een orgasme toe. Het lichamelijke voortplantingssysteem laat zich niet zo eenvoudig stoppen.

Het verschil is echter dat je nu veel sneller over het randje heen schiet omdat jij jezelf totaal niet aan het inhouden bent.

Ook heb je bij deze tactiek nooit de mogelijkheid om zonder condoom seks te hebben. Iets wat voor veel stellen op den duur als storend wordt ervaren.

Geen verdovende crème of condoom… wat dan wel?

Oké ik gaf het al toe. Ik maakte precies de zelfde denkstap in de tijd dat ik met dit probleem rondliep. Geloof me, ik ben veel te lang van dit soort wondermiddeltjes afhankelijk geweest, maar er komt een moment dat iedere man zich realiseert dat hij met het smeren van een chirurgisch verdovingsmiddel op zijn penis, niet het daadwerkelijke probleem aanpakt.

Dit moment arriveerde bij mij ook, en het was dit moment dat ik begon aan een zoektocht naar een daadwerkelijke oplossing voor mijn voortijdige zaadlozingen.
Het was in deze periode dat ik ontdekte hoe ongelooflijk veel mannen dit probleem hadden, maar hoe weinig mannen daadwerkelijke strijd hadden geleverd om tot een oplossing te komen. Wat zijn we toch lui 😉

Misschien zijn onze partners te vergevingsgezind en voelen we niet de druk om onze seksuele prestaties te verbeteren. Ik voelde de druk op dat moment in ieder geval wel, want ik had net een prachtige meid leren kennen, en ik denk dat als ik toen ter tijd deze stap niet had gezet, we nu misschien niet nog steeds samen zouden zijn (of doe ik haar dan tekort? Ik hoef er gelukkig niet achter te komen!)

Weinig mannen kennen de oplossing zoals ik aangaf. Weinig, maar ze zijn er wel! De enkeling die wel moeite heeft gedaan en een eigen maniertje, truukje of methode heeft ontdekt.

Ik ondervroeg tientallen mannen en verspreidde zelfs een anonieme online vragenlijst om te komen tot de meest persoonlijke informatie van de echte seks-kanjers onder ons.

Persoonlijke experiment: van 3 naar 30 minuten

Zelf experimenteerde ik heel erg veel. Ik ontwikkelde de meest verregaande ademhalingstechnieken, afleidingsmanoeuvres en visualisaties. De eerste verbetering liet lang op zich wachten, maar toen ik éénmaal de eerste stap had gezet ging het erg snel!

Ik voegde aan mijn eigen manieren ook de technieken die ik van anderen te horen kreeg toe.

Dit vormde op termijn een SUPER-krachtige combinatie, die mijn uithoudingsvermogen van 3 naar 30 minuten bracht!

Benieuwd naar deze techniek? Bekijk hem hier

Als me iets duidelijk was geworden, was het wel dat simpele korte termijn techniekjes me niet de controle en het uithoudingsvermogen gingen geven wat ik ambieerde.
Daarom richtte ik me steeds verder op de daadwerkelijke oorzaak. Het ontbreken van kennis over wat mijn lichaam en hersenen precies doen in aanloop naar een orgasme.

Een echte oplossing om de controle te herwinnen

Ons lichaam moet een aantal stappen doorlopen om tot een orgasme te kunnen komen. Deze stappen van het orgasme beginnen vele malen eerder dan de gemiddelde man denkt.
Al deze stappen hebben momenten waarop we potentieel in kunnen grijpen en de controle over het orgasme kunnen herwinnen.

Een van de eerste stappen die duidelijk merkbaar is, is het versnellen van de ademhaling.
Dat gebeurt niet alleen tijdens flinke inspanning, maar ook tijdens trage seks. Het heeft te maken met de opwinding en de voorbereidingen die jouw lichaam treft op het ejaculeren.

[pullquote align=”normal”]Dit soort stappen zijn een verplichting voor je lichaam om tot ejaculatie te kunnen komen. Wanneer we ze dus tegenhouden of vertragen, dan stellen we effectief het orgasme uit. [/pullquote]

Eén van de stappen die het lichaam moet zetten is een voordehandliggende die je direct zult herkennen. Er is voor mij niet veel uitleg nodig om deze aan je duidelijk te maken, daarom deel ik deze techniek met je.

Het is het versnellen van je ademritme.
“Logisch!” Hoor ik je denken, je weet immers dat tijdens seks je ademhaling vanzelf sneller en zwaarder wordt, maar heb je ook ooit wel eens ECHT moeite gedaan om dit tegen te houden. Om je lijf als het ware te dwingen om één standaard ademritme aan te houden.

Consequent ademen om je orgasme te controleren

Zo niet, dan is dit het eerste concrete techniekje welke ik je voor vanavond al wil meegeven! Probeer het maar eens en laat me in de reacties onderaan weten hoe het je is bevallen!

Blijvende ejaculatie controle verkrijgen zonder je penis te hoeven verdoven

Het nadeel van een techniek zoals hiervoor beschreven is dat de oorzaak van het probleem er niet mee weggenomen wordt.

Om het orgasme permanent de baas te worden, moeten we begrijpen hoe dit probleem ontstaat en vervolgens de essentie wegnemen.

Daarom heb ik een speciale video voor je opgenomen met de meest krachtige techniek om direct je orgasme tijdelijk uit te stellen. Het is de beste eerste stap naar het leren langer doorgaan tijdens seks zonder dat je afhankelijk bent van middeltjes om je penis te verdoven.

Orgasme onder controle

4
(31)

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 31

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

10 feiten over je penis die je nog niet wist

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in