Penis vergroting, is het mogelijk en hoe werkt dit?

3.8
(5)

Hoe werken de verschillende vormen van penis vergroting?

Veel mannen lopen rond met het idee dat hun penis niet groot genoeg is. Wanneer jij denkt dat je vanwege je kleine penis seksueel niet kunt functioneren, en hier in het dagelijks leven last van ondervind, dan is het logisch dat je de mogelijkheden van eventuele penis vergroting gaat aftasten.

In dit artikel wat informatie over de verschillende mogelijkheden die je hebt.

Penis vergroting op natuurlijke wijze

Iets wat vandaag de dag wijds verspreid is in de wereld, is het vergroten van de penis door oefeningen.
Er bestaan vele verschillende benaderingen. Wat belangrijk is, is dat je begrijpt waarom oefeningen kunnen werken.

De penis bestaat onder anderen uit een aantal kamers met sponsachtig weefsel. Dit weefsel noemen we zwellichamen. Deze kunnen zich vullen met bloed tijdens de erectie. Hierdoor wordt tijdens erectie onze penis groter en harder.

De maximale grootte van onze erectie hangt af van hoeveel ruimte deze kamers, genaamd corpora cavernosa geven aan de zwellichamen.
Als deze kamers hun maximale rekking hebben bereikt, dan wordt de penis niet groter, dan hij op dat moment is.

Het vergroten van je penis door oefeningen, heeft te maken met het vergroten van de inhoud van deze corpora cavernosa. Door middel van rek oefeningen vergroten we deze kamers. Hierdoor kunnen de zwellichamen meer bloed vasthouden en kan de erectie groter worden.

Deze benadering is de zelfde benadering die ik hebt gebruikt toen ik de methode ‘Natuurlijke Penis Vergroting’ schreef.
In deze methode leg ik je stap voor stap uit hoe je op een veilige wijze je penis zelf kunt vergroten.

Ik leg hierin de nadruk op veiligheid. Het fenomeen penis vergroting met dit soort oefeningen wordt steeds bekender, maar het verkeerd doen van de soms heftige oefeningen, kan tot schade leiden.

In de ‘Natuurlijke Penis Vergroting’ methode, zorgen we dat het proces van vergroting snel, maar ook probleemloos verloopt.

Penis vergroting door penisvergrotingspillen

Dit is een zeer omstreden onderwerp.
Omdat veel mannen onzeker zijn over hun penisgrootte, is het voor bedrijven gemakkelijk om hen allerlei middeltjes aan te smeren. Deze mannen zijn geneigd geld uit te geven als ze het idee hebben dat dit hen verlossing van het probleem zal brengen.

Helaas is er geen enkel wetenschappelijk bewijs dat penispillen ook maar enig effect hebben. Daar komt bij dat de meeste van deze middelen soms onveilige bestandsdelen bevatten. Ze komen vaak via onofficiële wegen ons land binnen en zijn op geen enkele wijze getest.

Je weet daarom vaak niet wat je precies inneemt. Soms zijn het slechts placebo’s. Dan blijft het resultaat uit. In een erger geval zitten er hormoon preparaten in deze pillen. Deze doen vaak meer kwaad dan goed, en beïnvloeden soms op heftige wijze de natuurlijke processen van ons lijf.

Onder invloed van bijvoorbeeld te veel testosteron kan ons zicht achteruit gaan en kunnen we last krijgen van haaruitval, terwijl er nooit enig bewijs is geleverd dat door gebruik van dit soort middelen de penis zou groeien.

Penisvergrotingspillen zijn voor zover mijn kennis rijkt nooit een goed idee.

Penis vergroting door operatie

Er bestaan geen penis operaties die werkelijk lengte aan de penis toevoegen. Dit zou zeer risicovol en problematisch zijn, en onze medische wetenschap is zo ver nog niet gevorderd.

Er bestaat wel een ingreep voor verlenging van de penis waarbij een gedeelte van de schacht van de penis wat verder binnen in het lichaam zit naar voren te halen.

De schacht is door middel van enkele banden en pezen verbonden met het schaambeen. Deze verbindingen worden bij deze ingreep afgesneden waardoor de penis een stukje naar voren komt. Het maximaal haalbare resultaat is vaak niet meer dan ongeveer 2 centimeter.

Dit resultaat is niet gegarandeerd, omdat in veel gevallen litteken weefsel ontstaat wat niet flexibel is en dus de naar voren treding van de penis tegenhoudt.

Penis verdikking operatie

Bij een penis verdikking operatie wordt vulstof onder de huid van de penis gespoten. Dit gebeurd soms met het eigen vet. Dan heet het lipofilling.
Deze behandeling voegt slechts dikte, en geen lengte aan de penis toe, en is uitsluitend bedoeld voor een penis die buitenproportioneel dun is.

Penis Prothese

De penis prothese wordt bij mannen die een penisvergroting willen in sommige gevallen ingebracht onder de huid van de schacht.
Deze kan de penis onder wat rekkracht een minimale groei in lengte geven, maar is zoals de voornoemde ingreep meer bedoeld voor toename in dikte.

Risicovrije penisvergroting

De meeste ingrepen om de penis te vergroten zijn risicovol of zelfs pijnlijk. Penis vergrotingspillen zijn helaas niet gecontroleerd en het effect ervan is niet wetenschappelijk aangetoond.
De oefeningen om het gladde spierweefsel in de penis te laten groeien is echter wel meerdere malen aangetoond. Daarbij zijn de natuurlijke oefeningen de enige risicovrije methode die er bestaat.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 3.8 / 5. Aantal stemmen: 5

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Retrograde ejaculatie, een orgasme zonder sperma

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in