Penis Verlenging operatie? Bestaat dit en is dit veilig? Alles op een rijtje

3.3
(24)

In dit artikel behandel ik de verschillende mogelijkheden voor penis verlenging operaties. Deze operaties bestaan, maar zijn zeldzaam. Weinig klinieken wagen zich hieraan vanwege de risico’s die met de ingreep gepaard gaan. We bespreken daarom niet alleen de mogelijkheden van chirurgische penisvergroting, maar tevens de veiligere alternatieven.

Penisvergroting door middel van een operatie is waarschijnlijk de MINST effectieve manier om de penis te verlengen met de MEESTE risico’s.
Laat me beginnen met het beantwoorden van de meest gestelde vragen:

1. Bestaat er Überhaupt zoiets als een penis verlenging operatie?

Ja. Er zijn een aantal plastische chirurgie klinieken, ook in Nederland, welke een penisverlenging aanbieden.
Let op, het gaat hier specifiek om penis verlenging. Het verdikken van de penis is hiervan geen onderdeel.

2. Hoe werkt een penisvergroting door opereren.

Bij een penisverlenging wordt meestal boven het aanhechtingspunt van de penis boven het schaambeen een snede gemaakt. Via deze snede worden vervolgens de aanhechtingen en pezen die de penis op zijn plaats houden voor een gedeelte doorgesneden en herschikt.
De penis wordt hierdoor niet ECHT langer, maar het gedeelte wat normaal gesproken niet zichtbaar is komt wat naar voren. Het gaat hier om een gemiddelde van 3 centimeter.
Het probleem is dat deze ‘groei’ van de penis niet gegarandeerd kan worden.
De reden is dat de huid, wanneer deze weer dicht groeit, strakker komt te staan dan voorheen, waardoor het gedeelte van de penis wat is vrijgekomen, in sommige gevallen weer wordt terug getrokken.

3. Wat kost een penisverlenging operatie?

De prijs van de ingreep, afhankelijk van instelling waar deze wordt uitgevoerd, is tussen de 3000 en de 6000 euro.

4. Wat zijn de risico’s van penisvergroting?

De lijst van risico’s lijkt eindeloos. De banden welke de penis op zijn plaats houden, zijn tevens bedoeld om de basis er van sterker te maken, waardoor de penis minder gevoelig is voor “buiging”. Het doorhalen van deze banden, betekend dat de penis hierna vele malen fragieler wordt. Te sterke buigingen kunnen er voor zorgen dat het weefsel beschadigd raakt en kunnen op termijn de vorm van de penis aantasten. Een ander voorkomend risico is dat door de verstrakte huid na het genezingsproces, de voorhuid van de man niet meer om de eikel sluit, wanneer dit voorheen wel zo was. Tevens kunnen zenuwbanen worden geraakt waardoor acute impotentie kan ontstaan. We hebben het dan nog niet gehad over het gevaar van complicaties of infecties na de ingreep.

5. Hoeveel tijd gaat er over een penis verlengen operatie heen?

De operatie zelf duurt slechts enkele uren, maar de genezing duurt gemiddeld zo’n 3 maanden. Tijdens het genezingsproces is seks onmogelijk en het resultaat is pas na volledige genezing goed te zien.

6. Zijn er alternatieven?

Er is in het verleden geëxperimenteerd met botox-achtige implantaten. Het probleem is dat deze gelijk stonden aan een erectie, en je dus altijd met een erecte penis zou rondlopen wanneer deze implantaten werden gezet. Dit type operatie wordt niet commercieel aangeboden ( de reden lijkt me logisch).
Wel bestaat er een zeer omstreden therapie waarbij injecties in de penis worden gezet. De realiteit voor zover ik deze heb kunnen achterhalen, is dat het hier gaat om het kunstmatig opwekken van een erectie. Dit middel is ontwikkeld tegen impotentie, en is erg gevaarlijk omdat verschillende delen van de penis gevaar lopen op beschadiging. Later is door een aantal bedrijven dezelfde methode aangeprezen als manier om de penis te vergroten.
Dit berust echter niet op feiten. Voor natuurlijke oplossing voor penisvergroting, verwijs ik u naar de methode “Natuurlijke Penis Vergroting“.

Heeft u iets aan de informatie gehad of heeft u een vraag? Laat een reactie achter bij dit artikel!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 3.3 / 5. Aantal stemmen: 24

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Eenvoudige Oefening Voor Een Grotere Erectie

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in