Pillen tegen vroegtijdige ejaculatie

0
(0)

Vroegtijdige ejaculatie oplossen met pillen

Mannen die last hebben van vroegtijdige ejaculatie, die zijn vaak wanhopig op zoek naar oplossingen. Zij weten van zichzelf dat ze niet optimaal presteren in bed en dat zij hun partner niet tevreden kunnen stellen.

De oplossing voor premature ejaculatie is trainen. Er zijn ook verschillende technieken die goed werken als oplossing voor de kortere termijn, maar beide manieren vergen tijd en oefening.

Waarom zou je dan niet kijken naar de pilletjes die bedoeld zijn tegen vroegtijdige ejaculatie? In dit artikel zal ik uitleggen waarom het niet verstandig is om te kiezen voor deze oplossing: Het is namelijk geen oplossing en dat heeft twee grote redenen.

Update: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Twee soorten medicatie tegen vroegtijdige ejaculatie

medicatie kruiden vroegtijdige ejaculatie

Er zijn twee verschillende soorten pillen waarvan de producenten zeggen dat ze een werking hebben wanneer het aankomt op ejaculatiecontrole.
De eerste groep met pillen zijn de homeopathische pillen.

Vaak zijn dit kruidenmengsels met wat extra toevoegingen. De tweede groep met pillen zijn de farmaceutische pillen.
Deze hebben werkende stoffen en zijn vaak alleen op doktersrecept te krijgen.

De homeopathische pillen tegen vroegtijdige orgasme

De werking van kruiden op het lichaam is lang onderzocht.
Veel kruiden hebben een helende werking en die wetenschap gaat terug tot de eerste Aziatische beschavingen.homeopatisch middel vroegtijdige ejaculatie

De werking van de kruiden, zoals rode ginseng op het uitstellen van het orgasme is echter nooit bewezen.

De homeopathische pillen die tegen een vroegtijdig orgasme zouden moeten werken, hebben geen van allen bestanddelen die dat ook werkelijk zouden kunnen.

We kennen immers nog geen kruiden die precies die werking hebben, dus kunnen ze ook niet in de pillen zitten.
Wat direct opvalt, is dat veel van de kruidenmengsels dezelfde inhoud hebben en dat de prijzen hoog zijn.

Die hoge prijs zou geen probleem zijn wanneer het een goede oplossing was, maar dat is het niet. Dat er geen werkende bestanddelen inzitten, wil niet zeggen dat het helemaal geen effect heeft. Wanneer je er hard genoeg in gelooft, kun je een verschil merken.

Maar dan kun je beter in het nut van een sinaasappel gaan geloven om vroegtijdige ejaculatie te verbannen, want die zijn een stuk goedkoper, en bewezen gezond voor je lichaam.

TIP: Een andere manier om meer controle over je ejaculatie te verwerven deel ik met je in deze gratis video.

De reclame voor de pillen

De meeste homeopathische pillen tegen een voortijdig orgasme komen uit Amerika en stuk voor stuk zeggen zij een bewezen werking te hebben.

Trap hier niet in. De werking is niet bewezen en niemand heeft een bewijs voor de positieve werking van de kruiden.

Er zijn alleen heel veel bewijzen van mensen die er heel erg rijk van geworden zijn, omdat veel mannen de makkelijkste oplossing als eerste willen proberen.

Farmaceutische pillen

farmaceutische middelen vroegtijdige ejaculatieDe farmaceutische pillen tegen vroegtijdige orgasmes zijn vooral SSRI’s.

Deze pillen hebben invloed op de serotonineproductie in de hersenen en dat stofje is bepalend voor de mate van controle die wij over ons orgasme uitoefenen (naast vele andere functies!).

Een echt goede oplossing is het niet: Er zijn veel bijwerkingen die heftig kunnen zijn.
Deze pillen zijn bedoeld als antidepressivum en niet als een oplossing voor het langer vol kunnen houden tijdens de seks.

Het probleem met beide soorten pillen

Er is een veel groter probleem met deze pillen wanneer je voortijdige ejaculatie aan wilt pakken.

In feite pak je alleen de symptomen aan, je probeert het orgasme uit te stellen door pilletjes te gaan slikken, waarvan de werking niet bewezen is. Of pillen die ervoor zullen zorgen dat al jouw emoties uitgestreken zullen worden en je niet meer kunt slapen ’s nachts.

Het is het niet eens waard, want je lost de oorzaak van het probleem niet op.

Door de symptomen aan te pakken, doe je iets verkeerd. Je laat de kern van het probleem liggen en daarmee word je afhankelijk van de pillen.

In dat geval kun je beter op zoek gaan naar technieken om het orgasme uit te stellen.

Ook daar zal je afhankelijk van worden (ook deze pakken de oorzaak immers niet aan), maar deze oplossingen werken wel en zijn al gauw honderden euro’s goedkoper dan het aanschaffen van een schap vol met pillen omdat je constant een pil nodig hebt.

Een blijvende oplossing

Wat een veel groter probleem is, is dat er een betere oplossing is. Veel mannen denken voor de makkelijkste oplossing te kiezen, maar het enige dat zij doen, is het kiezen van nieuwe problemen. Wil je een blijvende oplossing hebben voor je probleem en wil je daar niet onnodig veel geld aan uitgeven, kijk dan eens naar deze gratis video.

Je leert in deze video direct hoe jij je orgasme effectief kunt tegenhouden gedurende 15 tot 30 minuten, en dit advies is zo concreet dat je hiermee vanavond al succes kunt hebben.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: