Wat zijn de 5 meest populaire seksspeeltjes?

0
(0)

De 5 meest populaire seksspeeltjes die door stellen gebruikt worden

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten seksspeeltjes op de markt. Dat kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien, want alle verschillende speeltjes en varianten zorgen ervoor dat het moeilijk kan worden om een keuze te maken.

Een manier om toch te kunnen kiezen, is door te kijken naar de 5 meest populaire seksspeeltjes die door stellen gebruikt worden. Er wordt vaak gedacht dat de speeltjes vooral solo gebruikt worden, maar niets is minder waar. Vrouwen vinden het namelijk handig en opwindend wanneer er speeltjes in bed gebruikt worden, en daar kun jij gebruik van maken.

Bondagemateriaal

Voor het gemak heb ik deze even onder een categorie ondergebracht. bij de meest populaire seksspeeltjes staat bondage hoog op de lijstNa het grote succes van Vijftig Tinten Grijs is er een duidelijke stormloop gekomen op bondage. Daarbij hoef je niet direct te denken aan grote zwepen, kuisheidsgordels en lederen maskers, maar producten als handboeien en maskers zijn zeker harder gaan lopen in de erotiekwinkels.

Bondage heeft nog veel vooroordelen te doorbreken voordat het een echt groot succes gaat worden. Veel mensen hebben nog altijd het idee dat het om pijn gaat, maar dat is niet waar. Het draait allemaal om de macht en de machteloosheid, en die factoren kunnen ervoor zorgen dat de seks veel interessanter kan worden voor je partner.

Een vrouw zit vaak in haar hoofd tijdens de seks. Wanneer je haar aan het bed boeit, en blinddoekt, heeft ze geen keuzes meer die ze kan maken. Het is daarom makkelijker om de seks te laten gebeuren en er in op te gaan. Wanneer je haar de macht geeft, krijgt zij het initiatief en kan ze precies voor elkaar krijgen wat ze graag wil. Ook op dat punt is het dus een groot voordeel.

Bij het bondagemateriaal kun je vooral denken aan de maskers, blinddoeken, kleinere zweepjes, maar vooral handboeien en kettingen. Het zijn ideale manieren om je partner machteloos te maken, of om zelf machteloos gemaakt te worden. Wellicht een leuk idee voor een rollenspel eerdaags?

Vibrators en dildo’s

Vibrators en dildo’s staan ook hoog in de lijst met meest populaire seksspeeltjes. Er zijn veel mannen die het idee hebben dat de vrouwen dit gebruiken om zichzelf te bevredigen. De mannen die dit denken, zijn meestal de mannen die geen spetterende seks hebben, want de vrouwen die deze speeltjes in huis hebben, die gebruiken deze bij voorkeur samen, en niet alleen.

Daar zit een hele redenering achter die het makkelijker maakt om het te begrijpen. Jouw partner weet namelijk heel erg goed dat jij je best doet om haar te bevredigen, en zij waardeert dit ook. Maar jouw vingers en tong zijn niet speciaal ontworpen om een vrouw genot te brengen. Dat zorgt ervoor dat je niet altijd evenveel succes zal hebben.

Een dildo of een vibrator is wel gemaakt om jouw partner te laten genieten. Het is er speciaal voor ontworpen en heeft een structuur die volledig gericht is op het lichaam van je partner. Toch heeft zij het liefste seks met jou. Wanneer je beide feiten met elkaar combineert, dan weet je wat de logische uitkomst is. Gebruik de dildo en de vibrator tijdens de seks om haar tot een orgasme te laten komen.

Dat is veel makkelijker dan je denkt. Je kunt de speeltjes namelijk gewoon gebruiken tijdens het beffen of het voorspel, zonder daar moeilijk over te moeten doen. Weet je niet zeker of je het goed doet, laat je partner dan bezig gaan met de speeltjes terwijl je met haar bezig gaat. Zo kun je snel een eenvoudig leren hoe zij het precies wil hebben.

Fleshlights

De fleshlight is relatief nieuw in het assortiment. Het heeft een sterke opkomst gehad vanuit Japan, en wordt in het Nederlands nog meestal nepkut genoemd. Het is een manier voor mannen om te masturberen, maar daarbij blijft het gevoel van de echte seks beter bewaard, omdat het speeltje eigenlijk een vagina voor moet stellen.

De fleshlights zijn gemakkelijk schoon te maken, maar het is al lang niet meer zo dat deze speeltjes alleen maar gebruikt worden door mannen op een solobasis. Deze speeltjes zijn namelijk de BDSM scene ingerold en worden daar regelmatig gebruikt. Ze zijn te verkrijgen in alle soorten en maten, en bieden daarom uitkomst aan de meeste mannen.

Vibratie eitjes

Dit is zonder enige twijfel het meest spannende product in deze lijst. Waarom? Omdat deze populaire seksspeeltjes vooral buiten de deur gebruikt worden door stellen die het echt spannend willen maken tijdens de seks. Het is gewaagd, maar wees gerust, je kunt deze speeltjes ook gewoon in de slaapkamer gebruiken.

De vibratie eitjes zijn vaginaballetjes die zij inbrengt. De meest verkochte vibratie eitjes zijn op een afstandsbediening op afstand. Dat betekent dat iemand anders de eitjes kan laten trillen zonder direct in de buurt te komen. Dit kan een heel spannend effect hebben, maar het is vooral een mentaal effect dat je behaalt.

Het is namelijk niet zo dat je de eitjes constant moet laten trillen. Sterker nog, wil je het een succes maken, dan gebruik je het heel erg spaarzaam. Voor je partner is dat tergend. Zij weet namelijk dat ze de balletjes in heeft en dat die op elk moment kunnen gaan trillen. Dit betekent dat zij constant aan seks denkt, omdat de mogelijkheid bestaat. Dat betekent dus ook dat zij heel erg opgewonden zal zijn op het moment dat jullie weer samen zijn.

Een ander leuk effect is dat zij het idee heeft dat ze je terug wil pakken. Daar kunnen ook leuke dingen van komen wanneer je meer van de meest populaire seksspeeltjes in huis hebt liggen. Ben je ondeugend en is je partner wel in voor een beetje extra spanning, dan is dit zeker het proberen waard.

Penisringen

De penisringen staan ook nog altijd hoog in de lijst van de meest populaire meest populaire seksspeeltjes en de penisringseksspeeltjes, en deze worden natuurlijk ook vooral door stellen samen gebruikt. De penisringen zouden effect kunnen hebben op de erectiele dysfunctie en het voortijdige orgasme, zo wordt gezegd, maar het is vooral een manier om de penis op te leuken, en de vrouw extra te stimuleren.

De meeste penisringen zijn namelijk voorzien van extraatjes die het interessanter kunnen maken. Je kunt denken aan trillende delen, maar ook aan sleeves die om de penis geschoven worden. Op die manier kun je je partner stimuleren op unieke manieren die je zonder speeltjes nooit voor elkaar gekregen zou hebben. Een goede reden om eens te kijken naar de verschillende penisringen die tegenwoordig te verkrijgen zijn, want ze zijn er in alle soorten en maten, en met verschillende extra features die je kunt gebruiken om je partner eens over het randje te helpen.

De meest populaire seksspeeltjes

Deze vijf seksspeeltjes zijn het meest populair. Dat heeft ook een reden. Voor de meeste mensen is dit namelijk de eerste stap in de wereld van de seksspeeltjes. Wanneer je van plan bent om te kijken naar deze speeltjes en de mogelijkheden, raad ik je vooral aan om niet voor het goedkoopste alternatief te gaan.

Doorgaans worden seksspeeltjes namelijk gekocht om de kwaliteit van de seks omhoog te helpen. Daarvoor heb je kwaliteit nodig, en wanneer je iets meer geld investeert, heb je ook producten die veel langer meegaan. Voor de meeste mensen begint het met een speeltje, maar al snel merk je dat je de hele lijst met populaire seksspeeltjes in huis hebt, met alle gevolgen van dien, want de seks kan er een stuk spannender van worden!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in