Premature Ejaculatie En Angst

0
(0)

Angst is een van de meest krachtige emoties die wij als mensen kunnen ervaren. Denk eens aan het laatste moment waarop je heuse angst hebt ervaren. Je herinnert je misschien het verlammende effect dat dit kan hebben.

Angst kan in veel gevallen zorgen dat zelfs de meest assertieve persoon geen voet meer kan verzetten. Het is in veel gevallen een gezond mechanisme wat ons beschermt tegen vervelende situaties. Een gevoel dat ons zegt dat situaties slecht af kunnen lopen en we beter kunnen maken dat we wegkomen.

Er zijn echter ook een heleboel situaties waarin je angstmechanisme overprikkeld is. Het gevoel van angst is dan helemaal niet zo functioneel. Dit kan ook gebeuren tijdens seks. Veel seksuele problematiek, zoals premature ejaculatie, komt voort uit gevoelens van angst.

Wil je vandaag al aan de slag met het uitstellen van jouw vroegtijdige ejaculatie? Bekijk dan mijn korte videotip voor een effectieve methode. Met deze methode kun je direct je orgasme tot wel 30 minuten uitstellen!

De invloed van angst op premature ejaculatie

Helaas komt het vaak voor dat bij mannen die kampen met premature ejaculatie, angst een rol speelt. Het probleem ontstaat wanneer je meerdere malen achter elkaar een vervelende ervaring met seks hebt.

Wanneer de man zich plaatst in een situatie die hij associeert met deze slechte ervaring, dan kunnen gevoelens van schaamte en angst optreden.
Deze gevoelens vormen een barrière waardoor het erg moeilijk wordt voor de man om te ontspannen. En het is juist ontspanning dat bij de controle van het orgasme zo belangrijk is.

Premature ejaculatie kan in dit soort gevallen een uitweg gaan vormen. De man weet dat het wenselijk is om langer door te gaan, maar de angst, het ongemakkelijke gevoel van negatieve associaties met de situatie, maken dat sommige mannen onbewust kiezen voor een uitweg.

Het gevoel dat het voorbij is, klinkt op een dergelijk moment aantrekkelijker dan het nog wat langer doorgaan en het blijven ervaren van de spanning en stress.

Voor mannen die vanwege angst lijden aan premature ejaculatie is het belangrijk de negatieve associaties te vervangen voor positieve.

Iedere man kan leren om zijn orgasme uit te stellen. Hoe je dat doet leer je in deze video.

Negatieve associaties vervangen door positieve

Het is cruciaal dat de man seks gaat ervaren als plezierig, ontspannend, en ongedwongen.

premature ejaculatie angst

Bij veel mannen is dit al het grootste gedeelte van de oplossing voor hun probleem. Ontspanning zorgt ervoor dat zij hun orgasme vele malen beter kunnen controleren dan voorheen.

Er bestaan vele vormen van therapie en oefeningen waarmee negatieve associaties in het dagelijks leven kunnen worden omgezet in positieve. Een hiervan is het zogenaamde Neurolinguïstisch programmeren. Hierbij kan men leren positieve gedachten en gevoelens op te roepen door een trigger aan te wennen.

De oplossing tegen premature ejaculatie

Er bestaan vele andere oplossingen voor mensen met angstproblemen. De boodschap is: Laat het jou en je seksleven niet overheersen.

[stextbox id=”info”]Wil jij je orgasme volledig onder controle krijgen?
Leer hoe je vandaag nog je orgasme met minimaal 30 minuten kunt uitstellen! Klik hier! [/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: