Premature ejaculatie behandeling: Leuke manieren om een premature ejaculatie thuis te behandelen

0
(0)

Premature ejaculatie behandeling tips

Laten we eerlijk zijn, één van de redenen waarom mannen niet graag naar de dokter gaan voor een behandeling van premature ejaculatie en waarom ze niet graag met hun partner over premature ejaculatie praten, is omdat het zo verdomd klinisch is. Het is geen geheim dan mannen meer geneigd zijn om dingen te doen die leuk zijn.

Seks is leuk. De dokter aan je zaakje laten kietelen, dat vindt men dan weer vaak wat minder leuk.

Laten we hier dus maar een positieve draai geven aan het “serieuze probleem van premature ejaculatie” en laten we het hebben over de geweldige manieren waarop je premature ejaculatie behandeling thuis kunt krijgen en zelfs helemaal zelf kunt uitvoeren, ver weg van alle starende ogen en je vriendin.

Weet wel dat we dus niet aanbevelen om de dokter volledig te passeren.  Als je denkt hartproblemen te hebben – wat soms een indicatie is van premature ejaculatie of erectiestoornissen – dan is het juist aan te raden toch even de huisarts te bezoeken voor uitsluitsel.

Als je denkt dat je gewoon een beetje te gevoelig bent, of vind dat je het niet lang genoeg vol kunt houden om een vrouw te bevredigen, dan zijn er een aantal oefeningen die je eerst thuis kunt proberen. Laten we het vooral hebben over de makkelijkste en meest plezierige manieren om aan je uithoudingsvermogen te werken en later hebben we het wel over een paar “extra tips” die je kunt proberen, mochten de eerste tips niet werken.

Update: Als je zelf blijvend je uithoudingsvermogen in bed zou willen verbeteren, bekijk dan mijn nieuwe videotip.

behandeling van premature ejaculatie

Je seksuele strategie aanpassen als onderdeel van jouw behandeling tegen premature ejaculatie

Het is belangrijk om eerst te begrijpen wat premature ejaculatie precies kan beïnvloeden en van daaruit op zoek te gaan naar oplossingen. Er zijn twee soorten premature ejaculatie:

  • Levenslang
  • Aangeleerd

Seksuele strategieën aanpassen voor premature ejaculatie behandeling

Volgens de website van Dr.Ed, betekent dat bij aangeleerde premature ejaculatie het probleem relatief recent is en kan komen door ofwel psychologische factoren of fysieke factoren die aangepakt kunnen worden met specifieke oplossingen.

Levenslange premature ejaculatie is wat moeilijker te behandelen, omdat je jezelf bepaalde gewoontes en gebruiken af moet leren wanneer je seks hebt. Men gelooft dat tieners vroeg beginnen te masturberen en doen dat in een dusdanige manier dat dat niet te vergelijken is met seks hebben met een vrouw. Daar waar seks langer duurt, zeldzamer en niet gelimiteerd is door tijd, masturberen tieners meestal bij porno, haasten zich om de voorkomen dat ze betrapt worden en zoeken slechts een snelle manier om van hun seksuele frustratie af te komen.

Natuurlijk zijn het niet alleen tieners die last hebben van premature ejaculatie – mannen in de 20, 30, 40 en ouder kunnen soortgelijke effecten merken omdat ze altijd naar seks hebben gekeken als een activiteit met een doel.

Tenzij een man immens romantisch en begripvol is, is de kans groot dat hij seks als een ontspanningssport ziet. Iets dat hem geil maakt, hem aantrekt. Hij zorgt dan voor een oplossing voor zijn drang. Voorspel warmt zijn partner op, penetratie zorgt voor haar orgasme en dan volgt de ejaculatie vanzelf.

Dit fenomeen wordt in het algemeen erg beïnvloed door de westerse cultuur, die seks altijd als een competitie sport heeft behandeld, met het volledige recht om op te scheppen,  zoals pochen over het aantal bedpartners dat je hebt gehad. Zonder enige vorm van sensualiteit.

Neem de tijd voor voorspel

Dat brengt ons bij de eerste tip van een leuke behandeling tegen premature ejaculatie. Stop om seks te hebben met als doel om klaar te komen. In plaats daarvan, doe het rustig aan en zet dat orgasme en de ejaculatie uit je hoofd. Dit is niet alleen ons idee, maar een veel gebruikte aanbeveling tijdens sekstherapie, voortgekomen uit de sensatie-focus uit de Masters en Johnson theorie.

De theorie is dat als je stopt met proberen om “hard te blijven” en er een race tegen de klok van maakt, je juist de vermoeidheid kunt uitsluiten die geassocieerd wordt met premature ejaculatie. Focus niet op hard blijven, focus op sensualiteit. Focus op aanrakingen. Streel haar huid en laat de duur van het voorspel toenemen met 300 procent.

Voorspel is niet alleen een warming-up voor de seks, voorspel ís onderdeel van de seks en het is jammer dan veel mannen altijd dit onderdeel willen overslaan en gelijk door willen naar het meest intensieve proces, de penetratie.

Je zou eigenlijk minimaal een uur uit moeten trekken voor het voorspel met je partner. In plaats van maar, zoals gewoonlijk, op de penetratie af te blijven stormen.

Het voorspel is onderdeel van de seks

Concentreer je voor nu alleen op haar plezier. Leer je lichaam dat de dagen van “snelle seks” voorbij zijn. Van nu af aan, heb je tijd nodig om romantisch te zijn, je moet de dingen rustig aan gaan doen. Niet omdat “je een probleem hebt met premature ejaculatie” – maar omdat het aanbidden van het vrouwelijke lichaam eervol is. Neem er je tijd voor.

Snelle behandeling voor de man met een onverzadigbare vrouw

Behandel premature ejaculatie met deze tips

Hey, gelukkige jij als je een partner vindt die een ongelimiteerde sekslust heeft en aan je mannelijkheid sabbelt alsof het een snoepje is. Natuurlijk, als ze je familie erfstuk zó leuk vindt, betekent dat ze uiteindelijk ook wel penetratie wilt. Terug naar hetzelfde probleem – hoe kun je voorkomen dat je te snel klaar komt als je zo gigantisch dicht bij het point of no return bent?

Laten we beginnen met wat makkelijke aanbevelingen.

Gebruik een condoom

Houd het langer vol door een condoom te gebruiken

Gebruik een dikkere condoom voor penetratie. Doordat hij dikker is vermindert de condoom de gevoeligheid van de penis en vertraagt hij de ejaculatie aanzienlijk.

Er zijn ook zogenaamde “climax control” condooms die een verdovingsmiddel bevatten zoals benzocaine of lidocaine. Dit zal de gevoeligheid van je penis naar het wat meer gewenste niveau brengen – wat betekent dat ze niet zo’n extreem effect hebben als medicijnen op recept (waar we later op terug komen). Een aantal populaire merken zijn: Trojan Extended, Durex Performax Intense en Lifestyles Everlast Intense.

Gebruik mentale afleiding

Volgens health.com kan mentale afleiding helpen met de behandeling van premature ejaculatie en de ejaculatie uitstellen. Hoewel het denken aan niet plezierige dingen roet in het hele verhaal kan gooien. Om jezelf af te leiden kun je bijvoorbeeld denken aan reeksen nummers. Of tel terug van 300 naar 1.

Andere afleidingen zijn het aantal penetrerende bewegingen te tellen, terwijl anderen diepe en langzame bewegingen in groepen van negen afwisselen met snellere kortere bewegingen in setjes van zeven. Niet alleen zal de afwisseling tussen snelle en langzame helpen om de ejaculatie uit te stellen (omdat ejaculatie plaatsvindt bij een vast ritme zonder pauze), concentreren op nummers zal je ook afleiden van de stimulerende ervaring.

Beoefen de kegel oefeningen

Volgens de Mayo Clinic, kunnen de kegel oefeningen (ook bekend als bekkenbodemoefeningen) er op zijn tijd voor zorgen dat je jouw ejaculatie kunt uitstellen.Deze oefeningen versterken je bekkenbodemspieren, wat je meer bestand maakt tegen vroegtijdige ejaculatie.

Start met het aanspannen van je bekkenbodemspieren. Dit zijn dezelfde spieren als die je aanspant als je de urine stroom wilt stoppen tijdens het plassen. Span deze spieren 3 seconden aan. Laat het nu rusten voor drie seconden en doe het dan nog eens. Overstrek je spieren niet maar beoefen deze oefening in setjes van 3 tot maximaal 10 en laat het aantal sets toenemen naar mate je aan deze oefening gewent raakt. Deze oefeningen kun je de gehele dag door doen, liggend, staand en zelfs lopend.

Deze oefening kun je ook goed doen in combinatie met de volgende oefening…

Oefen met dieper ademen

Diepe ademhaling, naast de bekkenbodemspier oefeningen, zullen je niet alleen helpen om de ejaculatie tegen te houden, maar het voelt het goed! Het geheim hiervan is dat een diepere ademhaling helpt om premature ejaculatie tegen te houden doordat je meer ontspannen bent.

Als je normaal ejaculeert, kan het je misschien opgevallen zijn dat je hartslag toeneemt en je ademhaling oppervlakkig wordt. Dit veroorzaakt een reactie in je brein die zegt dat de stimulatie zoveel is en dat het tijd is om klaar te komen en te ejaculeren.

Concentreer je op je ademhaling door 6 seconden diep in te ademen, 6 seconden je adem vast te houden en vervolgens 6 seconden lang diep uit te ademen. Dit wordt ook wel een driehoeksademhaling genoemd.

Je kunt de snelheid van je hartslag af laten nemen en in principe een ander signaal naar je hersenen sturen: Ik ben er nog niet klaar voor. Ik heb nog steeds de controle – langzaam ademen – en ik ben vooral niet té enthousiast.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Is er een behandeling voor premature ejaculatie zonder dat je partner het weet?

behandeling van premature ejaculatie zonder dat je partner het weet

Als er toch eens een manier zou bestaan waardoor je de waarheid over je premature ejaculatie kunt verzwijgen voor je partner! Wordt nog maar even niet te enthousiast. Het is mogelijk dat je het haar wel moet vertellen, of dat ze het uiteindelijk zelf ontdekt. Maar wat we wel kunnen zeggen is de volgende techniek je kunt helpen om beter te presteren in bed, zonder dat je dramatisch moet opbiechten.

Wat is dan deze effectieve oefening?

De start-stop techniek.

Er is een versie voor stelletjes, maar ook voor de vrijgezelle man, en beiden bevatten simpele stimulatie van de penis tot een bepaalde intensiteit om vervolgens te stoppen voordat je het point of no return bereikt.

Jouw taak is  om vaker te masturberen (altijd leuk toch?) maar dan wel te ontdekken waar jouw point of no return nu precies ligt en dat je leert hoe je dit aan voelt komen en vlak voor je dat dit punt bereikt te STOPPEN. Als ejaculatie een 10 zou zijn op de schaal van opwinding, dan zou je kunnen stoppen bij de 7 of 8 en zeker voor de 9, wat het point of no return is.

Als je eenmaal het point of no return bereikt hebt, stop dan voor ongeveer een minuut tot het gevoel afneemt tot een gevoel wat je aan kunt. Ga verder met de stimulatie. Dan herhaal je dit proces vier of vijf keer en naarmate je meer oefent komt je point of no return steeds dichter bij de 10 en kun je vlak bij de 9 stoppen. Je kunt ook voor bijvoorbeeld 30 seconden stoppen of zelfs 15 alvorens je door gaat. Uiteindelijk zou je zelfs kunnen leren hoe je dit kunt zonder te stoppen, dus hoe je drastisch de stimulatie kunt verlagen zodat je continue op een 8 kunt blijven zitten zonder eroverheen te gaan.

Ditzelfde kunt je doen als je seks hebt met je partner: als je het point of no return voelt dan stop je voor zo’n 30 tot 60 seconden. Val terug op het voorspel of verander van standje. Je beweegt je lichaam in een andere houding, hierdoor wordt de bloedstroom herverdeelt over jouw lichaam en wordt de druk op de penis verlicht.

TIP: Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Premature ejaculatie behandeling: De laatste uitweg

Premature ejaculatie behandelingen: laatste redmiddelen

Wil het niet lukken om zelf je uithoudingsvermogen te vergroten? Wellicht is het tijd om open en eerlijk te zijn tegen je partner (waarschijnlijk weet ze het toch al). En raad eens? Het is niet het einde van de wereld!

Sterker nog, zodra ze van het probleem afweet kan ze je ook helpen met de start-stop techniek en kan ze zelf het ritme bepalen. Als ze jouw point of no return ook herkent kan ze meer proactief zijn met de planning in het voorspel en de seksstandjes, zodat jullie beiden kunnen meewerken om jouw ejaculatie uit te stellen.

Als toevoeging zou je partner kunnen helpen met het uitstellen door de “knijptechniek” toe te passen, wat inhoudt dat ze stopt en dan stevig knijpt in het einde van de penis, waar de eikel samenkomt met de schacht. Ze knijpt voor een paar seconden, tot de drang om klaar te komen verdwenen is. Ze kan het proces een aantal keren herhalen als de man zijn partner een codewoord geeft waaruit blijkt dat hij dat punt nadert.

De laatste mogelijkheid zou kunnen zijn om professionele hulp te zoeken, en terwijl dit de meer “sociale” vorm is van alle opties, is het voordeel dat de dokter je ook medicatie voor kan schrijven die helpt. Dit zal waarschijnlijk antidepressiva zijn, wat de gevoeligheid van de penis verlaagt (zoals Lexapro, Paxil of Zoloft) of analgetica (zoals Tramadol) wat voornamelijk gebruikt wordt als pijnstiller maar ook gebruikt kan worden om de ejaculatie uit te stellen en soms Viagra of vergelijkbare medicatie, die de bloedsomloop bevorderen – en die naast de antidepressiva voorgeschreven kunnen worden, voor een gebalanceerd effect.

Omdat de radicalere oplossingen niet altijd even plezierig zijn, zijn ze echt het laatste redmiddel. Als je de tijd neemt om een aantal van de besproken technieken te oefenen, (alleen en met je partner) kun je premature ejaculatie zelf overwinnen en hoef je er niet perse een klinisch probleem van te maken. Wat het ook aan tijd en energie kost, blijf altijd vastberaden om deze test te doorstaan en je uithoudingsvermogen op een natuurlijke manier te vergroten, op leuke en plezierige manieren.

Seks zou altijd om plezier moeten gaan en je hebt geen oude wijze man nodig die tegen je zegt, “Hoe meer seks je hebt, hoe beter je er in wordt!” Dus start met masturbatie en heb wat vaker seks… maar deze keer met een betere strategie in je hoofd.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in