9 jaar geleden

Reactie Van Een Lezer Over Te Snel Klaarkomen

0
(0)

Voor ik begin, ik heb een nieuw artikel online gezet met een eenvoudige, 3 stappen oefening tegen te snel klaarkomen. Neem een kijkje!

Zeer regelmatig krijg ik van de lezers van mijn nieuwsbrieven leuke reacties over hoe ze omgaan met te snel klaarkomen en mijn methode.

Vandaag kwam er een erg leuke mail binnen waarvan ik vind dat jullie hem zeker moeten lezen. Dit is namelijk een mail waarin heel duidelijk te lezen is, hoe fantastisch het gevoel is als je de eerste stap in de goede richting maakt.

Afijn, je merkt het vanzelf:

Te snel klaarkomen opgelost, met een mooie bijkomstigheid

____________________

Hallo Mark,
Nog bedankt voor het toesturen van het bonusgedeelte.
Ik had gelezen dat je benieuwd was naar de vorderingen die ik haalde door middel van het lezen van je boek.

Ik ben nu als een gek die bekkenbodemspier aan het oefenen.
Gisteren had ik (na de derde dag) een doorbraak, geloof ik…

Ik was alleen aan het oefenen en op een zeker moment kwam ik op mijn hoogtepunt.
Mijn intentie hierbij was niet te ejaculeren.
Omdat ik dacht dat ik te snel ging klaarkomen, ging ik de beschreven techniek uit het boek gebruiken (spier ontspannen).

En toen:
Voor mijn gevoel zat ik op een hoogtepunt en waar normaal gesproken alles onder zou horen te zitten kwam er slechts alleen voorvocht uit.
Toen ik het voorvocht zag ging ik er vanuit dat het alweer niet gelukt was en dat ik dus had geëjaculeerd.
Maar dat was achteraf gezien niet het geval,
Door deze gedachte, dacht ik dat het oefenen toch was afgelopen, ging ik automatisch het tegenovergestelde doen dan de beschreven techniek. (spier ontspannen).
Toen pas ejaculeerde ik, (en was het ook nog eens weinig, helft van een theelepel ongeveer) direct daarna kreeg ik het bekende vermoeide gevoel in m’n penis wat je krijgt na ejaculatie.

Bovenstaande gebeurde misschien wel in minder dan een seconde tijd maar ik merkte wel een verschil.
Namelijk: fysiek ejaculeerde ik niet (door het aanspannen van de spier in de eerste plaats), maar psychisch en gevoelsmatig ejaculeerde ik WEL en kwam ik op een hoogtepunt.
Na het zien van het voorvocht, ging ik uit van te snel klaarkomen, waardoor ik stopte de techniek toe te passen en vervolgens ejaculeerde ik ook fysiek minimaal.

Door dit te op te merken ben ik heel erg benieuwd geworden wat er gaat gebeuren als je doorgaat terwijl je psychisch op een hoogtepunt komt en niet echt klaarkomt, waardoor je geen last hebt van dat bekende vermoeide gevoel in je penis.
Dit zijn mijn ervaringen van gisteren en ik ben zeer benieuwd naar je commentaar en eventuele verbeteringsmogelijkheden Mark.

Vriendelijke groeten uit Limburg,

__________________________

[stextbox id=”info”]Als je zelf blijvend je uithoudingsvermogen in bed zou willen verbeteren, bekijk dan mijn nieuwe videotip.[/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: