7 jaar geleden

De invloed van roken op te snel klaarkomen

0
(0)

Te snel klaarkomen en de invloed van roken

Dat roken een negatieve invloed heeft op veel verschillende aspecten van onze gezondheid is bij de meesten van ons bekend. Maar wist je dat roken ook invloed heeft op het te snel klaarkomen?

Het is geen nieuw onderzoek dat hier aangehaald wordt, maar het is een nieuwe conclusie uit bestaande feiten, waaruit gebleken is dat roken de productie van serotonine in de hersenen vertraagt.

Update: Om voortijdige ejaculatie aan te pakken zal er meer gedaan moeten worden dan alleen het stoppen met roken. Wil je leren hoe je jouw uithoudingsvermogen in bed kan vergroten? Bekijk direct mijn nieuwe videotip!

In dit artikel

Vroegtijdige ejaculatie en serotonine
Serotonineproductie en roken
Oplossing tegen de negatieve invloed van roken
Orgasme Onder Controle

Vroegtijdige ejaculatie en serotonine

Te snel klaarkomen is een serieus probleem voor veel mannen en het heeft in sommige gevallen te maken met een onbalans van het niveau van de serotonine inreceptoren te snel klaarkomen de hersenen. Dit is vooral het geval bij de meer heftige varianten. Serotonine is een receptor en verbindt de zenuwcellen met elkaar. Deze zenuwcellen transporteren de impulsen naar het brein waar ze verwerkt worden.

Wanneer er minder serotonine geproduceerd wordt in het lichaam, is er eerder sprake van aandoeningen zoals concentratiestoornissen en depressies, zo werd al eerder aangetoond.

Serotonineproductie en roken

Mensen die langdurig roken, hebben een licht vertraagde productie van serotonine in de hersenen. Dat is een klein verschil, het is vooral merkbaar bij de mannen die al last hadden van te snel klaarkomen.
Heb je geen last van premature ejaculatie, dan zal je het niet spontaan krijgen door het feit dat je rookt.

Mannen die last hebben van te snel klaarkomen en die tevens roken, die maken de situatie wel lastiger voor zichzelf, omdat zij dankzij het roken het probleem vergroten.
De invloed van het roken verslechtert de situatie in zoverre dat het verschil meetbaar en significant is.
Minder serotonine in het lichaam betekent een verminderde herkenning van de signalen die door het lichaam naar de hersenen gestuurd worden.

Wanneer je seks hebt, zijn dat heel veel signalen.
Controle over het orgasme begint echter met het tijdig herkennen van de signalen en deze goed interpreteren.
Het point of no return is immers het punt waarop de controle volledig verloren gaat bij alle mannen, en wanneer je als man dit punt niet kunt herkennen omdat je het door een verminderd serotonine niveau niet aan voelt komen, dan ben je in nagenoeg alle gevallen te laat met ingrijpen.

Het lichaam maakt zich dan al klaar voor ejaculatie voordat je dit bewust meekrijgt en daardoor is een vroegtijdige ejaculatie erg lastig te voorkomen.
Mannen die last hebben van te snel klaarkomen zullen dat gevoel zonder enige twijfel herkennen. Iedere man kan het overigens zonder veel moeite tot wel een half uur volhouden zonder klaar te komen. Hoe je dat doet leer je in deze video die ik speciaal voor je heb opgenomen.

Oplossing tegen de negatieve invloed van roken

te snel klaarkomen door rokenDe beste oplossing is natuurlijk, stoppen met roken.
Maar niet alle mannen hebben daar baat bij, want ook na het stoppen kan te snel klaarkomen een probleem blijven.

In de meeste gevallen heeft te snel klaarkomen te maken met een routine die foutief aangeleerd is. Stoppen met roken heeft uiteraard altijd een positieve invloed op de gezondheid, maar hoeft dan niet direct het te snel klaarkomen op te lossen.
Daarvoor is dan oefening nodig om deze routines ongedaan te maken en te leren het orgasme op tijd te voelen aankomen.

Over het algemeen zijn een aantal kleinere oefeningen al genoeg om direct resultaat te merken. Deze kun je onder andere vinden in mijn methode ‘Orgasme Onder Controle’ waar ik een heel aantal trainingen uitgewerkt heb die je kunnen helpen om meer controle te krijgen over het orgasme. Maar daar houdt het niet op.

Orgasme Onder Controle

Roken heeft dus wel degelijk een negatieve invloed op te snel klaarkomen voor de mannen die hier in de eerste instantie al last van hadden, maar het stoppen met roken is slechts een bijzonder klein gedeelte van de oplossing.
Om voortijdige ejaculatie aan te pakken zal er meer gedaan moeten worden dan alleen het stoppen met roken, al is dat laatste nooit een slecht begin.

Wil je vandaag al starten met het uitstellen van jouw orgasme? Begin dan hier en bekijk direct mijn nieuwe video, waarin ik technieken deel die je direct kan toepassen om vroegtijdige ejaculaties te verslaan.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: