Hoe begin je met die seksuele fantasie die je al jaren wilt proberen?

by Mark Meijers  - oktober 25, 2015

5
(1)

De 4 manieren om een seksuele fantasie werkelijkheid te maken

Iedereen heeft minstens één seksuele fantasie. Misschien ben je je er niet zo van bewust, maar zodra je goed na gaat denken, kun je meestal wel met een lijstje van dingen komen die je echt eens zou willen proberen in de slaapkamer. De seksuele fantasie is dat ene dat je nog niet gedaan hebt, maar wat je ontzettend lekker lijkt.

Maar hoe begin je erover met je partner? Je kunt moeilijk tijdens het eten met de vraag aankomen of zij ook eens anale seks wil proberen, of dat het haar ook leuk lijkt om een trio te proberen. Je hebt er andere manieren voor nodig, de seksuele fantasie heeft een aanloop nodig.

Om het makkelijker voor je te maken, heb ik vandaag vier manieren uitgewerkt waarmee je een opening kunt maken om zo het gesprek in te luiden. Op die manier verras je je partner net even iets minder, en is het voor haar een stuk makkelijker om van tevoren na te kunnen denken over de mogelijkheden, en de vraag of het ook iets is wat zij echt eens zou willen proberen.

Waarom zou je haar niet verrassen?

De meeste mannen hebben het idee dat het leuk is om hun partner te verrassen. je partner verrassen met een seksuele fantasie is geen goed ideeDat is het ook, maar niet wanneer het aankomt op een seksuele fantasie. Wanneer een vreemde man of vrouw in de slaapkamer ligt om het trio in te luiden, dan levert dit nooit het effect op dat jij wilde hebben. Wanneer je tijdens de seks ineens je penis anaal in wilt brengen bij haar, is de kans op een blauw oog groter dan de kans op genot.

Je partner heeft een moment nodig om na te kunnen denken over de seksuele fantasie, de mogelijkheden en de bezwaren. De kans bestaat dat het ook een fantasie van haar is, maar dan heeft het alsnog een aanloop nodig. Seks is een intieme handeling, daarbij wil je niet ineens midden in een situatie zitten die je niet aan zag komen. Dat wil jouw partner ook niet.

Kaart het aan op een rustig moment

Wanneer jullie een keer samen aan tafel zitten, en er is geen kans op seks op dat moment, dan kun je haar eens peilen door te vragen wat zij van een bepaald standje vindt. Je kunt het gesprek beginnen door te vragen of zij tevreden is met de seks op dit moment. Op die manier geef je haar de ruimte om het gesprek te beginnen.

Langs die weg kun je vragen wat zij vindt van bepaalde fantasieën. Het is een manier die goed werkt voor stellen die al veel praten over onderwerpen zoals seks. Wanneer jullie dat niet doen, dan is dit geen goede manier. Jouw partner is niet gewend aan het praten over seks en zal zich opgelaten voelen.

Het is belangrijk dat je deze gesprekken niet in de slaapkamer begint, maar op een rustig moment kun je het gesprek wel beginnen. Het is niet de bedoeling dat zij denkt dat je het direct uit wilt gaan voeren. Ze heeft dan het idee dat je op zoek bent naar extremere antwoorden, en dat is niet het idee. Je wilt je eigen fantasie naar voren brengen, of de seksuele fantasie van je partner horen om daar op in te springen.

Maak er een spel van

Wanneer je echt fantasietjes met je partner uit wilt gaan voeren, dan is jouw eigen seksuele fantasie niet langer de hoofdrolspeler. Je moet dan op zoek naar de dingen die zij ook graag wil doen, om daar een combinatie uit te maken. Daar is een gemakkelijke manier voor, die zelfs werkt voor heel verlegen vrouwen.

Pak een paar vellen papier, en maak daar kleinere papiertjes van. De helft geef je aan je partner, de andere helft houd je zelf. Jullie schrijven beide fantasietjes, standjes en andere dingen op die te maken hebben met seks. Dat kan van alles zijn. Orale seks, anale seks, handboeien, seks in het park, alles wat je te binnen schiet, kun je opschrijven.

Vervolgens gooi je de papiertjes in een schaal, een hoed of een pet. Daarna maken jullie samen stapeltjes. Beide partners mogen direct nee zeggen, dan gaat het papiertje de prullenbak in. Wanneer een van de partner het wel wil, en de andere niet zeker is, belandt het papiertje op het stapeltje ‘misschien’. De overige stapel is voor de fantasietjes, standjes en al het andere waarvan beide partners het willen proberen.

Op die manier kun je gemakkelijk met je partner over seks praten. In feite hoeft ze maar één keuze te maken per papiertje, en dat maakt de drempel voor haar vele malen lager. Daarnaast werkt het bevorderend voor haar hersenen: Door na te denken over de verschillende mogelijkheden die er zijn, raakt ze sneller opgewonden en wordt haar seksuele horizon vele malen breder.

Gebruik hints om ergens te komen

Deze tip is een oude manier om te peilen of jouw partner iets wel of niet ziet zitten. Dat doe je door toevallig een tijdschrift open te laten liggen, of toevallig langs een winkel te lopen, of een website open te laten staan. Vraag terloops aan je partner of zij het wat vindt, terwijl je een shagje draait, of even om je heen kijkt om niet teveel interesse weg te geven.

Deze manier is een handige manier om te gebruiken wanneer de rest echt niet werkt. Het is niet de manier om te beginnen met het bespreken van een seksuele fantasie, want de aanpak is direct en tegelijkertijd heeft dit een te grote omweg. Je zet jouw partner met deze manier alsnog voor het blok, en dat zorgt ervoor dat ze sneller op zoek zal gaan naar een uitweg, en dat was precies wat je eigenlijk niet wilde.

Vertel een droom

maak een droom van je seksuele fantasie om er zo over te beginnenDit is een manier die je wellicht al eens geprobeerd of gebruikt hebt. De manier om een gesprek over seks te starten, is door ’s morgens tijdens het ontwaken tegen je partner te zeggen dat je wel zo ontzettend vreemd gedroomd hebt. De meeste vrouwen zullen vragen wat je dan precies gedroomd hebt, en dat is het teken waarop je wachtte.

Nu maakt het natuurlijk niet uit of je het echt gedroomd hebt of niet, het is de bedoeling dat je het vertelt alsof het een droom is. Ga dus niet te ver in op details, of op namen van dingen, maar beschrijf zo vaag mogelijk waar jouw seksuele fantasie om draait, door het te verwerken in een droom.

Deze manier is ideaal om de wat meer extreme seksuele fantasie naar voren te brengen. Wanneer jouw partner met pretoogjes aan het luisteren is naar jouw droom, dan weet je dat je in een goede richting zit en dat jouw partner zeker mee te krijgen is. Wanneer zij begint te lachen en zegt dat dit echt te belachelijk voor woorden is, dan lach je met haar mee en zeg je dat dromen niet te sturen zijn.

Daar houdt het echter niet mee op. Voor veel vrouwen zijn fantasietjes namelijk een verrassing. De hersenen moeten de tijd krijgen om de informatie te verwerken. Wanneer er een paar dagen voorbij zijn, kun je het nog eens ophalen door te vertellen dat je eenzelfde droom gehad hebt. Let goed op hoe ze dan reageert. De kans is groot dat ze op dat moment meer interesse zal tonen, omdat ze na heeft kunnen denken over de seksuele fantasie die je verteld hebt. Dat maakt het voor haar veel makkelijker, en toegankelijker. Het laatste is het belangrijkste. Ze lacht het niet meer weg, omdat ze snapt wat je bedoelt, en weet hoe zij daar een rol in kan spelen.

Haar fantasie is minstens zo belangrijk

Let op dat je niet teveel aandacht legt op je eigen seksuele fantasie. Wanneer het om seks gaat, is haar fantasie minstens zo belangrijk als de jouwe. Sterker nog, haar fantasie kan de opening bieden die jij nodig hebt om je eigen seksuele fantasie waarheid te maken. Let daarom goed op haar reacties, en de dingen die zij zegt over de seks die jullie hebben.

Wanneer jullie beide vol ideeën zitten, dan heb je een ideale situatie te pakken. Jullie hebben beide veel nagedacht over de seks en de mogelijkheden, en daardoor zijn er ongetwijfeld een aantal dingen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Op die manier kun je een fantasie uitproberen, waardoor beide partners tevreden gesteld worden. En dat geeft altijd de mogelijkheid om meer dingen te proberen, zoals een andere seksuele fantasie!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Wat is haar geheim? De fantasie van vrouwen

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in