Hoe zorg je dat jouw seksuele fantasie waarheid wordt?

0
(0)

Jouw fantasie kan waarheid worden als je het goed speelt

De vraag waar je veel mensen mee bezig kunt houden, is de vraag wat de beste seks is die zij ooit gehad hebben.
Het is een echte hersenkraker. Wat mij opvalt is dat veel mensen goede seks weten te noemen die ze hebben gehad, maar veel vaker voorbeelden hebben die nog niet gebeurd zijn.

We hebben allemaal wel een seksuele fantasie die ons bijzonder prikkelt. Die ervoor zorgt dat de seksuele spanning al toeneemt door er alleen maar aan te denken.
De seksuele fantasie van een man vertelt je wat er goed is in je seksleven, en wat er mist. En daar wordt ook redelijk wat over gepraat, maar zelden met een partner.

[stextbox id=”info”]Dat is raar, want is zij niet de persoon die het waarheid kan maken?[/stextbox]

Om je op weg te helpen naar het realiseren van je seksuele fantasieën, heb ik een aantal tips opgesteld. Hiermee kun je haar overtuigen de dingen te doen waar jij opgewonden door raakt, op een manier die voor haar ook nog eens plezierig is. De kans dat jullie op deze manier elkaars fantasieën waarmaken wordt daarmee stukken groter!

In dit artikel

Een duw in ijskoud water
Hersenseks
Het stoute gevoel van toekijken of bekeken worden
Maak van haar de prima balerina
Wees geen slavendrijver
Geef de controle helemaal uit handen

Een duw in ijskoud water

Val niet met je fantasie ineens de wereld van je partner binnen. Dat kan haar overvallen. Alsof je een bak ijswater over haar hoofd leeggiet.seksuele fantasie schokkend
Vaak is een fantasie iets dat jullie nog niet gedaan hebben en waar zij misschien nog niet eens over nagedacht heeft.
Het is dus verstandig om het op te bouwen. Dring jezelf of de fantasie niet op, maar leg het idee aan haar voor en laat het daar even rusten.

Heb jij fantasietjes over seks in het publiek. Laat haar dit dan eerst in een privé situatie weten. Als jij haar in een publieke omgeving plotseling een toilethokje intrekt en haar begint te betasten, dan heb je kans dat ze het op een gillen zet, hoe lang jullie ook al samen zijn!

Een fantasie start altijd als een idee en wanneer je dat idee bij haar neerlegt, kan het ook haar idee worden.
Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat je een wilde droom over haar gehad hebt. Ze zal het uit je willen trekken, want vrouwen worden daar nieuwsgierig van.
De kans is groot dat ze naar je idee zal luisteren en wellicht heeft ze zelf ook wel leuke fantasietjes als aanvulling.

Hersenseks

hersenseksDe seksuele fantastie is niet altijd even concreet. Het zijn vaak flarden van gedachten en scenario’s die je opwinden. Wanneer je ze op het moment dat ze in je opkomen, zou moeten verwoorden, dan zou dit lastig kunnen zijn.
Om je fantastie met je partner bespreekbaar te maken, moet je deze eerst zelf concreet kunnen maken. Je moet tegen haar kunnen zeggen wat je precies wilt.

Het is de moeite waard hierover eens na te denken. Als je het aan haar hebt kunnen verwoorden, is het misschien een idee om ook haar uit te nodigen om na te denken over haar seksuele fantasieën zodat ze deze op termijn ook aan jou onder woorden kan brengen.

Het stoute gevoel van toekijken of bekeken worden

Twee dingen die vaak in een fantasie terugkomen, zijn exhibitionisme en voyeurisme. Feitelijk betekent dat niet veel meer dan seks buiten de deur en gezien seks openbaarkunnen worden tijdens de seks, of kijken tijdens de seks. Een idee dat vaak geopperd wordt, is haar aan te bieden een sekstape te maken zonder dat er een opname gemaakt wordt. De camera staat er, het idee is er en vaak is dat al meer dan genoeg om te zorgen voor spetterende seks. Wellicht volgt er later nog een echte opname, of niet, maar maakt het uit? Het doel is al behaald immers!

Maak van haar de prima balerina

Wil je een fantasie uitwerken en speelt zij daar een grote rol in? Dan is het belangrijk dat je haar de ruimte en de aandacht geeft die ze verdiend in die rol.
Het beste voorbeeld is het volgende: Geef haar je pinpas om een outfit te scoren waarin zij zich sexy en goed voelt. Op die manier zal ze zichzelf ook als middelpunt van de fantasie gaan zien en dankzij sexy kleding zal zij zich een stuk aantrekkelijker voelen, waardoor de fantasie een stuk leuker kan worden.

Wees geen slavendrijver

seks op jouw manierHet meest slechte dat je kunt doen bij het voorbereiden van een fantasie of een leuke avond, of eigenlijk je hele seksleven, is de overheersende rol aannemen. Initiatief is goed op zijn tijd, maar wie constant alles voor zijn vriendin of vrouw uitstippelt, die zal op een gegeven moment geen ideeën meer hebben, en zeker geen seks.

Geef haar de ruimte om een actief onderdeel te zijn van de seks en de fantasie. Hoe meer ruimte je haar geeft, hoe meer ze over bepaalde dingen na zal gaan denken en dat alleen kan al een flink prikkelende werking hebben voor veel vrouwen. Op die manier ben je al direct een stap verder.

Daarnaast heeft zij op die manier veel meer mogelijkheid om jou te kunnen verrassen met iets dat je niet aan ziet komen of niet verwacht. Op die manier gaat het geestelijke gedeelte van de seks weer belangrijker zijn dan de daad zelf, waarmee je seksleven al snel vele malen beter zal worden.

Geef de controle helemaal uit handen

Dit kopje doet je misschien denken aan Fifty Shades of Grey, maar dat is niet de richting die ik op wil, al zullen er genoeg mensen zijn die daar seksueel enorm seks controle uit handenopgewonden van raken.
Wat ik hier bedoel, is de dominante rol zonder de hulpmiddelen. Het sluit een beetje aan bij haar de ruimte geven, maar deze stap gaat net even iets verder.

Besef je dat jij niet de enige bent die met een fantasie rondloopt. Ook zij zal fantasieën hebben, maar ongeveer 25% van de mensen voelt zich hier schuldig en opgelaten over.
Geef jezelf en haar daarom de ruimte binnen seks om grenzen op te zoeken en die met elkaar te verkennen.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in