Snel Klaarkomen Oplossen Met 5 Supertips!

0
(0)

Mannen die snel klaarkomen. Het is een onderwerp dat veel besproken wordt, maar waar altijd nog een laagje schaamte overheen gedrapeerd is. Jammer en volledig onterecht natuurlijk, aangezien veel mannen hun orgasme gewoon niet uit weten te stellen. Omdat snel klaarkomen de boel aardig kan verpesten tijdens seks, en omdat veel mannen hier onnodig mee rondlopen, heb ik een aantal tips op een rijtje gezet die jij direct kunt toepassen om het probleem op te lossen.

Snel klaarkomen oplossen kun je bereiken door als man het orgasme bewust uit te stellen. Hiervoor zijn twee manieren als we kort door de bocht redeneren. De eerste categorie heeft te maken met dingen die je partner kan beïnvloeden. De tweede categorie gaat over wat jij zelf kunt doen om snel klaarkomen tegen te gaan.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Tip 1 tegen snel klaarkomen: ontspanning, ontspanning, ontspanning.

snel klaarkomen

Het echte probleem dat hier aan de dag komt, is het probleem van de premature ejaculatie, het voortijdig klaarkomen. Om tips te kunnen toepassen, is het belangrijk om eerst het probleem goed te kennen. Veel mannen hebben last van stress en druk en dit uit zich ook in bed. De seksuele prestaties kunnen tegenvallen onder druk, maar waar de ene man het geslacht niet in werking kan krijgen, krijgen andere weer last van snel klaarkomen.
Dit hangt heel vaak samen met verhoogde spierspanning, en verhoogde mentale spanning (stress). Deze spanningen maken de weg naar een orgasme korter, omdat bij een orgasme ook spanningen opgebouwd moeten worden. De weg is nu echter grotendeels al bewandeld. Je bent al op spanning en je komt bij aanvang van seks erg snel klaar.

Dit kan al binnen dertig seconden zijn!
Het gevolg is een teleurgestelde partner en een balende man, wat ervoor zal zorgen dat de seks er op termijn niet beter op wordt.

Wie als man twijfelt aan zijn kunnen in de slaapkamer of gebukt blijft gaan onder stress, die kan het oplossen van snel klaarkomen direct vergeten. Het is noodzakelijk eerst het idee van presteren in bed los te laten.

Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Er zijn een aantal manieren om dit te bereiken. Gepland seks hebben klinkt misschien niet romantisch, maar het is wel gecontroleerde manier om jezelf in de juiste mindset te krijgen.
Ga na wat jullie samen echt erg leuk vinden om te doen. Dit kan al zo eenvoudig zijn als thuis een glaasje wijn op de bank. Doe dit wanneer je beiden niet vroeg op hoeft, de volgende dag. Zorg dat alle vormen van spanning buiten de deur blijven.
Op deze manier is de boog nog niet op spanning wanneer jullie de transitie naar de slaapkamer maken en kun je rustig naar een orgasme toe bouwen tijdens seks.

Tip 2: Snel klaarkomen bespreekbaar maken

Heb je als man last van premature ejaculatie en heb je hier nog niet over gepraat met je partner, dan zal het niet beter worden.
Het klinkt misschien lastig, maar het is minder heftig dan je denkt. Begin er eens over met je partner, zodat ook zij in kan spelen op het probleem en weet wat er speelt.

Door open kaart te spelen wordt het vaak makkelijker om er mee om te gaan in de slaapkamer.
De eerlijkheid zal er ook voor zorgen dat het probleem niet constant door je hoofd zal spoken, wat er direct voor zal zorgen dat je je beter kunt concentreren op andere dingen. Wie tijdens de seks elke keer denkt aan het snel klaarkomen, is gefocust op zijn eigen orgasme, wat de druk alleen maar zal vergroten en de boog sneller op spanning zal brengen.

Tip 3: Trucjes die geheel bij de man liggen

Een aantal dingen kun je als man zelf in de gaten houden om het snel klaarkomen tegen te gaan.

Wanneer een man steeds verder opgewonden raakt, gebeuren er een aantal fysieke dingen die ons een mogelijkheid geven in te grijpen.

Bij seksuele spanning, niet lang voor het orgasme, trekt de huid van het scrotum strak rondom de testikels. Dit is een VEREISTE van ons lichaam om klaar te kunnen komen.

Als wij dus voorkomen dat dit gebeurd kunnen we gewoonweg fysiek NIET klaarkomen. De huid die samentrekt is zeer gevoelig en ontspant vrij gemakkelijk weer bij aanraking. Trek zachtjes zonder jezelf pijn te doen aan de huid van het scrotum als je opnieuw in de buurt komt van het snel klaarkomen. Je zult zien dat per direct de druk van de ketel is.

Een minder bekende truc is het controleren van de ademhaling. Veel mannen weten wel dat ze gedurende de seks steeds sneller ademen, maar de meeste hebben geen idee dat ze op het moment van ejaculeren hun adem inhouden.
Deze impuls is vaak mede verantwoordelijk voor het aanvangen van het orgasme. Wil je snel klaarkomen tegengaan, dan is het dus slim om een rustige ademhaling aan te houden, om te zorgen dat het orgasme langer op zich zal laten wachten.

Wist je dat er nog een klein, eenvoudig trucje bestaat waarmee iedere man het tot wel 30 minuten vol kan houden zonder vroegtijdig klaar te komen? Kijk snel verder!

Tip 4: Leg de focus bij haar!

Een andere manier om langer seks te hebben, is door minder bezig te zijn met je eigen lichaam en het snel klaarkomen, en meer aandacht te besteden aan haar. Dat kan al door een langer voorspel in te lassen, zoals ik al aangaf met het glas wijn en het muziekje op de achtergrond. Om zelf ook te kunnen ontspannen kun je er natuurlijk voor kiezen om haar te masseren, dit is voor haar een vorm van voorspel terwijl jij nog het laatste beetje stress en druk los kunt laten. Ook knuffelen en genieten van elkaar door kussen en zoenen werkt voor een vrouw opwindend en kan haar zeker helpen op weg naar haar orgasme, terwijl het voor de meeste mannen minder stimulerend zal zijn en de boog dus nog niet op spanning komt.

Zorg er in ieder geval voor dat je bij voorspel geen haast hebt. Laat je leiden door haar aanwijzingen, al dan niet lichamelijk en neem alle tijd die je hebt. Vanaf hier kun je naar de werkelijke seks toewerken, maar merk je dat er weer een voortijdig hoogtepunt aan zal komen, ga dan gerust terug naar het voorspel of neem een korte pauze. Wanneer je in alle eerlijkheid hebt verteld over het probleem, dan zal jouw partner hier in de meeste gevallen ook geen moeite mee hebben; zeker niet wanneer dit voor haar betekent dat de seks niet binnen een paar minuten voorbij is.

Wanneer jullie daadwerkelijke seks hebben laten aanvangen, is het nog steeds de moeite de focus bij haar te houden om snel klaarkomen tegen te gaan. Dring er op aan om haar te verwennen. Wanneer er daadwerkelijk penetratie plaatsvindt, wissel dan regelmatig van standje. Op deze manier kun je zelf telkens op adem komen en de spanning die tot klaarkomen lijdt laten wegebben.

Tip 5: Gecontroleerde bewegingen verminderen de stimulans

Te snel klaarkomen ontstaat vaak door teveel stimulans wat vaak op eentonige wijze gebeurt. Anders gezegd; de man maakt vaak zelf de bewegingen waardoor snel klaarkomen optreedt. Dit probleem is gemakkelijk op te lossen door de verschillende bewegingen en posities met elkaar af te wisselen, waarbij regelmatig minder stimulerende bewegingen af worden gewisseld met bewegingen die wel stimulerend zijn.

Dit is een manier om seks langer door te laten gaan. Voor snel klaarkomen duren de aanhoudende posities vaak niet lang genoeg. Soms kun je de fysieke trucjes die ik eerder noemde toepassen om een standje iets langer vol te houden.

In plaats van constant diep te stoten, kun je bijvoorbeeld langzamer binnenkomen om daarna met je heupen te bewegen. Is dit iets teveel gevraagd, dan kun je jouw partner vragen om op je te gaan zitten en met haar heupen te draaien (vrouwen zijn hier over het algemeen iets beter in dan dat de mannen zijn).
Het effect hiervan is tweeledig: Allereerst zal je als man minder snel klaarkomen, omdat de stimulans wisselend is. Daarnaast heeft je partner meer mogelijkheden om zich op haar eigen orgasme te richten en zich volledig aan het gevoel over te geven. Omdat ze zelf meer controle heeft kan ze ook precies die bewegingen maken die voor haar het beste werken.

Start direct met het oplossen van snel klaarkomen

Hierboven heb je een kleine selectie eenvoudige tips kunnen lezen die veel mannen hebben geholpen de spanning tijdens seks omlaag te brengen om zo het snel klaarkomen tegen te gaan.
Heb je zelf technieken die werken dan hoor ik het graag! Laat in dat geval zeker een reactie achter. Hiermee zijn veel mannen geholpen.
Als je graag dieper op het onderwerp wil ingaan en je voor eens en voor altijd volledige controle over je orgasme zou willen verkrijgen, dan raad ik je aan eens een kijkje te nemen op de pagina van mijn nieuwste videotip.

Hierin deel ik een eenvoudige oefening om jou anders te leren omgaan met je orgasme. Je leert je orgasme tot wel 30 minuten uit te stellen!

 

[stextbox id=”info”]

Je leert in deze video direct hoe jij je orgasme effectief kunt tegenhouden gedurende 15 tot 30 minuten, en dit advies is zo concreet dat je hiermee vanavond al succes kunt hebben.

[/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Klaarkomen uitstellen; tips en technieken.

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in